🥗Salatadan dönenin kaşığı kırılsın 🥗 02.07.2021- 45 günde spor ve diyetle muhteşem değişim

Sporla devam edersen verirsin canım,
İkimizde aynı anda birbirimize spor demişiz küçük uyuduğu zaman öğlenleri yapıyorum 2 gündür canım umarım böyle devam edebilirim, jillian ı senden öğrendim, gerçekten çok seviyorum 25dk ama çok verimli bence tekrardan sağol iyiki söyledin Sarayca

Beğenmene sevindim, kısa ama her kası çalıştırıyor ayrıca cardio da var, daha ne olsun

Evet iyi ki geldin bende akşam jillian a başlıycam, senin yaptığına yani, en azından kısa çabuk bıkmam
Evet canım kısa olması biz çocuklulara çook koşturanlara göre en ideali, bıkmak yoook ben çok hırslıyım sen de haftada 1,5 kilo versen 1 ay sonra 59 olucaksın, ben de 56diyorum ama 56 olamasamda bu sayıya yaklaşmak için asla yılmıycam

Aslında yavaş yavaş gitsin diyorum, bu ay hariç tabi, bu ay hedefim 62 sonra ayda 1-2 kilo hedefim olacak korumayı da öğrenmem lazım böylece

Bu gün menü

Sabah
2 yumurta omlet peynir zeytin domates yeşillik yarım TB pide

Öğlen
Kıymalı yumurta ve pide

Akşam
5 köfte bol salata 1 kepçe şehriye çorbası

1 kase çekirdek

Bu gün fazla oldu sanki

Aslında yavaş yavaş gitsin diyorum, bu ay hariç tabi, bu ay hedefim 62 sonra ayda 1-2 kilo hedefim olacak korumayı da öğrenmem lazım böylece
Sen sonbahardan itibaren diyettesin diye aklımda kalmış kontrollü zayıfladın bu zamandan sonra hızlıda versen hızlı kilo alacağını düşünmüyorum. Evet canım koruma çok önemli detaymış, zor veriyoruz hedefe ulaştıktan sonra özellikle benim için akşam yemeleri gece atıştırmaları kesinlikle olmamalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…