- 24 Kasım 2011
- 4.599
- 6.876
- 448
Evet evet bu sefer olacakaynen canım neyseki öğreniyoruz bu son diyet meselemiz olur bundan sonra korumada emek veririz
Günaydın canımgünaydınnn desem öğlen olmuşşşş
güzelll bir gün olsun inşallah
Öncelik kendimiz olmalı aynen senin gibi düşünüyorumenerjimizi düşürmeyelim.
biraz bencil olun hayatta
eş çocuk ana baba bir yere kadar.
yaşınız ilerleyince anlıyorsunuz ki kimseyi mutlu edemiyorsunuz
bazen hayır deyin ve kesinlikle canınızın yapmak istemediği şeyleri yapıp kendinize eziyet etmeyin
eh işte yaşıyomuyuz yaşıyoz işte sağlık olsun gerisi oluyo bi şekildeguziş nasıl gidiyor hayat
ne güzel dedin canım valla çok doğruenerjimizi düşürmeyelim.
bazen hayır deyin ve kesinlikle canınızın yapmak istemediği şeyleri yapıp kendinize eziyet etmeyin
Yap yap, kendimize bakalım, yaş ilerliyor, farkına varmadan alıyoruz kilo,bak bana yıllardır diyet yapasım yok
yapıyor muyum yapmıyorum
yapmalımıyım
evetttt
Son dönemlerde bunu çok iyi anlıyorumenerjimizi düşürmeyelim.
Gece uyumadım uyuya kalmışımAslında evde hazırlamak daha mantıklı ama bazen vaktimiz olmuyor,
Güzel benceGece uyumadım uyuya kalmışım
Öğlene tarhana çorbası birazda tavuk var
Ben o konuda bencilim biraz,Son dönemlerde bunu çok iyi anlıyorum
Ne kadar zarif,ne Kadar naif, ne kadar ince olursak olalım insanları hiç bir ölçüde sana karşı değişmiyorlar
Önce değişim bizde başlasın zamanın inadına kendimize naif, kendinize zarif,kendinize yatırım yapın
Menüm
Kahvaltım
3 wasa
Peynir zeytin domates
Akşam
Tavuk ayran 1 kase sulu köfte
İlk günüm ve canım acayip tatlı istiyoryemeyeceğimi umuyorum
Valla canım sağ ayak bileğim bugün yine hafiften sızlamaya başladı, bu 9.gün bana noluyo anlamıyorumHatırlıyorum tabi ki , kendimi sorumlu tutmuştumneyse geldi geçti, bundan sonra daha dikkatli spor yaparız, şakası yok bunun
Jillian yapınca, kas kazanıp yağ yakarız bu nedenle kiloya yansımadığını zannedebiliriz, ama incecik oluruz, bence kilo vermekten daha güzel bir şey bu
Bize öğretilenler sanırım bu konuda bizde tranva yapmış ben olamıyorudumBen o konuda bencilim biraz,bu halimden memnunum, olduğu kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?