Benim varxiaominın akıllı tartısını aldım ama daha elime ulaşmadı kullanan varmı yağ ölçümü falan ne kadar doğru acaba
Canım bende bir bırakınca hemen artılar geliyor, biz hep dikkat edeceğiz, başka çare yok
Tartım bozulursa seninkinden alacağım kafaya koydumBenim var
ben diyetisyen takibim olduğu için yağ ölçümlerime çok dikkat etmedim tartım bozulunca aldım
Benim açım aslında iyi oldu bu dönemde pekmez tarzı şeyler yedim kilo alma sebebimCanım bende bir bırakınca hemen artılar geliyor, biz hep dikkat edeceğiz, başka çare yok
biz almasını biliyorsak vermesini de biliriz
Şuanda çok menümTartım bozulursa seninkinden alacağım kafaya koydum
Sabahları. 1-2 TK ye pekmezini, değerler arttıysa ne mutlu sana,Benim açım aslında iyi oldu bu dönemde pekmez tarzı şeyler yedim kilo alma sebebimkan değerlerim sanırım biraz yükseldi artık üşümüyorumda ama tabi insülin direncim bu durumu çok yanlış anladı
Şuanda çok menümtavsiye ederim
Özeliklerinin arasında banada sahip çıkıyorbu kiloda olmazsın diye
Biraz ara vereyim Pekmezi diyetisyenime söyleyerek ekliyeceğimSabahları. 1-2 TK ye pekmezini, değerler arttıysa ne mutlu sana,
memnunmusun acabaBenim var
ben diyetisyen takibim olduğu için yağ ölçümlerime çok dikkat etmedim tartım bozulunca aldım
Diyetisyenine sor bakalım belki ekler listeye, tadı da güzel oluyor haklısınBiraz ara vereyim Pekmezi diyetisyenime söyleyerek ekliyeceğim
tahin pekmez yedim vücut direncim artsın diye başladın mı duramıyorsun sanırım biraz bende abartım
olsun kesinlikle toparlarsın
Şuan için çok menümmemnunmusun acaba
Toplarım önemli olan yoluma geri dönemolsun kesinlikle toparlarsın
Kesin ekler keşke bu kadar ihtiyacım olduğumu bilsem söyleseydim eklerdiDiyetisyenine sor bakalım belki ekler listeye, tadı da güzel oluyor haklısın
kesinlikleToplarım önemli olan yoluma geri dönembu süreç yeniden başlamak gibi bir şey bu süreci geçersem gerisi bildiğimiz manzara
kesinlikle canım ama kıllanıyorum öğreniyorum bendeHayat öyle yada böyle öğretiyor
yaşadığımız herşey bizim öğrenmemiz için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?