🥗Salatadan dönenin kaşığı kırılsın 🥗 02.07.2021- 45 günde spor ve diyetle muhteşem değişim

Canım bende bir bırakınca hemen artılar geliyor, biz hep dikkat edeceğiz, başka çare yok
biz almasını biliyorsak vermesini de biliriz
Benim açım aslında iyi oldu bu dönemde pekmez tarzı şeyler yedim kilo alma sebebim kan değerlerim sanırım biraz yükseldi artık üşümüyorumda ama tabi insülin direncim bu durumu çok yanlış anladı

Sabahları. 1-2 TK ye pekmezini, değerler arttıysa ne mutlu sana,

Biraz ara vereyim Pekmezi diyetisyenime söyleyerek ekliyeceğim
tahin pekmez yedim vücut direncim artsın diye başladın mı duramıyorsun sanırım biraz bende abartım
Diyetisyenine sor bakalım belki ekler listeye, tadı da güzel oluyor haklısın

Bu gün kahvaltımı arkadaşımla paylaştım, ama doydum çok Şükür

Kahvaltım
Peynir zeytin domates 1.5 wasa

Diyetisyenine sor bakalım belki ekler listeye, tadı da güzel oluyor haklısın
Kesin ekler keşke bu kadar ihtiyacım olduğumu bilsem söyleseydim eklerdi benim çoçukluğumda unutamadığım tatlar arasında tahin pekmez var eşim doğal yapım almıştı çok güzeldi
Bu arada eğer kilo almak isteyen bir yakınınız varsa bol bol tahin pekmez yesin hızlı kilo aldıran en yüksek ve doğal besindir bunu yıllar önce Ender Saraç söylemişti
Bunu bile bile yemek ayrı bir kafa

günaydın kızlar iş yeri çok yoğun anca geçmişi okudum geldim sabah kilo 77,7 sanırım bugün ya da yarın regli olucam acayip ağrım var geçen hafta 80,1 dim bir hafta kabız olmuştum şu an çok şükür normale döndüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…