🥗Salatadan dönenin kaşığı kırılsın 🥗 02.07.2021- 45 günde spor ve diyetle muhteşem değişim

benim sabah 10 akşam 6 sorma internette görüyom bende herkes de bir if modası
Ama işe yarıyor çok sağlıklı, Aidin Salih in kitabında 2 öğün aralıklı oruç sağlık açısından çok iyi,

şu ahmet apa ve diğerleri hep o kitaptan nemalanıyor, sanki kendileri bulup yapmış gibi,

kız bu ahmet apayı da çok duymaya başladım kısaca bogaz ımızı tutsak her şey olacak ama iş tutmakta

Sabah aslında detoks suyuyla başlamam lazımdı ama akşamdan ayarlayamadım yarın yaparım artık ❤
Kahvaltıda
2 yumurta ile omlet
4 zeytin
Biraz tel peynir
3 wasa yeşillik çay

Dün listemi aldım kuzum bugün başladım liste çok farklı değil biraz protein ağırlıklı çok özlemişim
M Minikkelebk haber var mı ?
protein candır can, hem tok tutar hem kilo verdirir çok iyi yaptın canım, bilen birinin takibinde olmak güzel
bende kahvaltı standart zaten, akşamları bir gün protein+salata bir gün sebze+yoğurt gibi düşünüyorum M Minikkelebk online ders veriyormuş yoğunmuş, yoğunluğu azlınca gelir

Sabah aslında detoks suyuyla başlamam lazımdı ama akşamdan ayarlayamadım yarın yaparım artık ❤
Kahvaltıda
2 yumurta ile omlet
4 zeytin
Biraz tel peynir
3 wasa yeşillik çay
Afiyet olsun , bende beyaz ve 9 lu çay alsam iyi olacak aslında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…