Efser Sarayca G guziss35 M Minikkelebk @suspushanimcim yarın sabah müthiş bi başlangıç olsun hadi canlandıralım artık burayı
Günaydın canımÇok sevindim canım aklım sendeydi iyi olamana sevindim
Sanırım ben de if gibi olacak, sabah 9 akşam 3 gibi düşünüyorum,bende if yapıyorum canım bugün 3. gün iyi gidiyo şu anda sevdim bu tarz beslenmeyi
benim sabah 10 akşam 6 sorma internette görüyom bende herkes de bir if modasıSanırım ben de if gibi olacak, sabah 9 akşam 3 gibi düşünüyorum,if bizim iş yerinde moda oldu, kimi görsem if yapıyor
Ama işe yarıyor çok sağlıklı, Aidin Salih in kitabında 2 öğün aralıklı oruç sağlık açısından çok iyi,benim sabah 10 akşam 6 sorma internette görüyom bende herkes de bir if modası
Afiyet olsun canım
Sağol canımAfiyet olsun canım
kız bu ahmet apayı da çok duymaya başladım kısaca bogazAma işe yarıyor çok sağlıklı, Aidin Salih in kitabında 2 öğün aralıklı oruç sağlık açısından çok iyi,
şu ahmet apa ve diğerleri hep o kitaptan nemalanıyor, sanki kendileri bulup yapmış gibi,
Dün listemi aldım kuzumSağol canımbu gün mü başlıyor senin diyetisyenle randevun
Günaydın canım
Aslında ne güzel söyledin, az ve öz yesek zaten kilo veriyoruzkız bu ahmet apayı da çok duymaya başladım kısaca bogazımızı tutsak her şey olacak ama iş tutmakta
protein candır can, hem tok tutar hem kilo verdirirDün listemi aldım kuzumbugün başladım liste çok farklı değil biraz protein ağırlıklı çok özlemişim
M Minikkelebk haber var mı ?
Afiyet olsunSabah aslında detoks suyuyla başlamam lazımdı ama akşamdan ayarlayamadım yarın yaparım artık ❤
Kahvaltıda
2 yumurta ile omlet
4 zeytin
Biraz tel peynir
3 wasa yeşillik çay
Evde dokuzlu çay var bugün onlar idare edeyimAfiyet olsun, bende beyaz ve 9 lu çay alsam iyi olacak aslında
Aslında evde hazırlamak daha mantıklı ama bazen vaktimiz olmuyor,N
Evde dokuzlu çay var bugün onlar idare edeyim
aynen canım neyseki öğreniyoruz bu son diyet meselemiz olur bundan sonra korumada emek veririzAslında ne güzel söyledin, az ve öz yesek zaten kilo veriyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?