🥗Salatadan dönenin kaşığı kırılsın 🥗 02.07.2021- 45 günde spor ve diyetle muhteşem değişim

Kesinlikle çok yıprandı sağlıkçılar, yeni açıldı izinler, Allah sağlık versin hepimize gerisi hallolur Allah'ın izniyle

Teşekkür ederim canım kaldığım yerden devam edeceğim kim bilir spora da başlarım belki, sen devam ediyor musun jilliana
Süpersin iyi olmana sevindim canım

ben jilliana devam canım yarın diyetinde jillian ında 1.haftası olacak, pazar günü jillian da level 2 ye geçeceğim, eylüldeki diyetimde hatırlarsan acemi sporcu olarak ayak bileğimi sakatladığımdan level1 9.günde bırakmıştım

jillian için kilo verdirmediğini falan okudum ama demorilize olmadım devam edicem jilliana seviyorum bunu

Hatırlıyorum tabi ki , kendimi sorumlu tutmuştum neyse geldi geçti, bundan sonra daha dikkatli spor yaparız, şakası yok bunun

Jillian yapınca, kas kazanıp yağ yakarız bu nedenle kiloya yansımadığını zannedebiliriz, ama incecik oluruz, bence kilo vermekten daha güzel bir şey bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…