🥗Salatadan dönenin kaşığı kırılsın 🥗 02.07.2021- 45 günde spor ve diyetle muhteşem değişim

Yine de çok almamış son 2-3 kilosu ödem zaten, bir başladın mı cabucak verirsin

Harika bir sonuç canım tebrikler

Kızlar diyeti bırakınca yeniden başlamak gerçekten zor, ben bocalıyorum ama başaracağım, kendime güveniyorum

Yine de çok almamış son 2-3 kilosu ödem zaten, bir başladın mı cabucak verirsin
Sanırım Mart ayında tüm artılar gider ondan sonra zaten benim kilo verme dönemim geliyor hedefe ulaşıp koruma
Şunu da tecrübe etttim benim hedef kilomdan beş kilo aşağı olmam lazım yoksa hevesimi kırar kendimi strese sokarım hedeften sonraki amacım bu olmalı

Son düzenleme:
Gider tabi marta kadar, hedefin 65 mi peki ben iyice yukarı çektim hedefi ondan soruyorum

Kızlar diyeti bırakınca yeniden başlamak gerçekten zor, ben bocalıyorum ama başaracağım, kendime güveniyorum
Vücut eski kilosuna dönmek için bu boşluktan yararlanıyor
Onun için birden herşeyi kesemiyorum kademeli indiriyorum aşağıya
Bugün bir çikolata ekledim gözüm dömesin diye
Yavaş yavaş eski düzenimi oturtturacağım
Sakin sende panik yapma

İnşallah canım, eski döngüye gireceğim diye tedirginim doğrusu, yok ama ben yaparım diye kendimi motive etmeye çalışıyorum

Gider tabi marta kadar, hedefin 65 mi peki ben iyice yukarı çektim hedefi ondan soruyorum
65 ilk hedef ama 60 olmalıyım çünkü ağzıma attım herşey ertesi gün tartının baş köşesinde en azında böyle zamanlarda 65 sınırında kalmalıyım
Şu anda vücudumu yağladığını hissediyorum bu bile sinir bozucu

İnşallah canım, eski döngüye gireceğim diye tedirginim doğrusu, yok ama ben yaparım diye kendimi motive etmeye çalışıyorum
Sadece bir hafta sonra eski düzenimizdeyiz
Bu hep böyle olur kendini sakin suçluluk psikolojisine sokma kuzum yine burdayız hepimiz birbirimizin yanındayız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…