çok çok iyi tebrik ederimgünaydın kızlar iş yeri çok yoğun anca geçmişi okudum geldim sabah kilo 77,7 sanırım bugün ya da yarın regli olucam acayip ağrım var geçen hafta 80,1 dim bir hafta kabız olmuştum şu an çok şükür normale döndüm
sağol canımçok çok iyi tebrik ederim
Yine de çok almamış son 2-3 kilosu ödem zaten, bir başladın mı cabucak verirsinKesin ekler keşke bu kadar ihtiyacım olduğumu bilsem söyleseydim eklerdibenim çoçukluğumda unutamadığım tatlar arasında tahin pekmez var eşim doğal yapım almıştı çok güzeldi
Bu arada eğer kilo almak isteyen bir yakınınız varsa bol bol tahin pekmez yesin hızlı kilo aldıran en yüksek ve doğal besindir bunu yıllar önce Ender Saraç söylemişti
Bunu bile bile yemek ayrı bir kafa
Harika bir sonuç canım tebriklergünaydın kızlar iş yeri çok yoğun anca geçmişi okudum geldim sabah kilo 77,7 sanırım bugün ya da yarın regli olucam acayip ağrım var geçen hafta 80,1 dim bir hafta kabız olmuştum şu an çok şükür normale döndüm
Aleyküm selam canımselamlarrrrr
Mis gibi bir kahvaltı afiyet olsun
Çok güzel canım afiyet olsunsabah 2 yumurtalı bol yeşillikli omlet 1 dilim peynir
2 zeytin
1 dilim ekmek
ara 1 adet küçük boy muz
Of of ne güzel görünüyor
Sanırım Mart ayında tüm artılar gider ondan sonra zaten benim kilo verme dönemim geliyorYine de çok almamış son 2-3 kilosu ödem zaten, bir başladın mı cabucak verirsin
Gider tabi marta kadar, hedefin 65 mi pekiSanırım Mart ayında tüm artılar gider ondan sonra zaten benim kilo verme dönemim geliyorhedefe ulaşıp koruma
Şunu da tecrübe etttim benim hedef kilomdan beş kilo aşağı olmam lazım yoksa hefesimi kırar kendimi strese sokarım hedeften sonraki amacım bu olmalı
Vücut eski kilosuna dönmek için bu boşluktan yararlanıyorKızlar diyeti bırakınca yeniden başlamak gerçekten zor, ben bocalıyorum ama başaracağım, kendime güveniyorum
İnşallah canım, eski döngüye gireceğim diye tedirginim doğrusu, yok ama ben yaparım diye kendimi motive etmeye çalışıyorumVücut eski kilosuna dönmek için bu boşluktan yararlanıyor
Onun için birden herşeyi kesemiyorum kademeli indiriyorum aşağıya
Bugün bir çikolata ekledim gözüm dömesin diye
Yavaş yavaş eski düzenimi oturtturacağım
Sakin sende panik yapma
65 ilk hedef ama 60 olmalıyım çünkü ağzıma attım herşey ertesi gün tartının baş köşesinde en azında böyle zamanlarda 65 sınırında kalmalıyımGider tabi marta kadar, hedefin 65 mi pekiben iyice yukarı çektim hedefi ondan soruyorum
Sağol canımÇok güzel canım afiyet olsun
Sadece bir hafta sonra eski düzenimizdeyizİnşallah canım, eski döngüye gireceğim diye tedirginim doğrusu, yok ama ben yaparım diye kendimi motive etmeye çalışıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?