🥗Salatadan dönenin kaşığı kırılsın 🥗 02.07.2021- 45 günde spor ve diyetle muhteşem değişim

Küçük bir bilgiyide sizlerle paylaşayım
Eğer bir şey yemek isteği geliyorsa önce kendinize sorun acaba açmıyım yoksa şimarıklık mı yapıyorum ve gerçekten açmıyım testi yapmak istiyorsanız ilk adım 2 bardak su için
Sonra şuanda diyette yerken hoşlanmadığınız bir yemekği hayal edin mesela kereviz diyelim şu anda bir tabak kereviz olsa yerdim dediğinizde eğer yemek istiyorsanız evet açsınız ama istemiyorsanız aç değilsiniz ve yemek isteğini baskılanmış oluryorsunuz bunu deneyin bende işe yarıyor

Vereceğiz tekrar

Sadece bir hafta sonra eski düzenimizdeyiz
Bu hep böyle olur kendini sakin suçluluk psikolojisine sokma kuzum yine burdayız hepimiz birbirimizin yanındayız
İnşallah canım, yine akşam yemeğini erkene alayım, sil baştan başlayayım tekrar

Aç olmuluyorum, gözüm aç oluyor ve doymak bilmiyor, psikolojik bence, beyinde bitireceğiz bu yeme işini

Aç olmuluyorum, gözüm aç oluyor ve doymak bilmiyor, psikolojik bence, beyinde bitireceğiz bu yeme işini
Beynimiz aç bundan sonra bende artık bu işe psikolojik olarak bakıyorum bu süreç bana bunu öğretti gözlemlediğim kadarıyla sanırım kilo işi benim beynim farklı algılıyorum

Merhaba kızlar

Bugün temizlik günüydü, kahvaltı temizlik sonrası çocuklarla beraber duş derken şimdi oturdum

kahvaltı
1Domates
2zeytin
2badem
1kk peynir
1yk lor

ara
Yeşilçay+kiraz sapı karışımı
yeşil elma detoks suyu

Bugün yeşil elma detoksu yaptım, haftada 2 kez yapıcam, diğer günler salatalık+limon detoksu yapıyorum hergün

Kızlar kullandığım probiyotik inanılmaz iştahımı kapatıyor, akşam yemek yeme düşüncesi bile hevesimi kaçırıyor, çok şaşkınım, bir önceki diyetimde sofraya kendimi zor atıyodum elim ayağım titremesinden

Günü toplayayım
kahveden sonra
öğlen
çorba yerine Bir parça tandır ekmeğiyle 1 kase sarmısaklı yoğurt
ara 3 hurma beyaz çay
akşam
dün oğlum akşam yemeği yemedi ondan kalan ızgara cupra (eşim gelmeden yok edildi )
biraz havuç ve turp
1 parça tandır ekmeği

Son düzenleme:
Afiyet olsun canım gayet güzel geçmiş, darısı bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…