Vereceğiz tekrar65 ilk hedef ama 60 olmalıyım çünkü ağzıma attım herşey ertesi gün tartının baş köşesinde en azında böyle zamanlarda 65 sınırında kalmalıyım
Şu anda vücudumu yağladığını hissediyorum bu bile sinir bozucu
İnşallah canım, yine akşam yemeğini erkene alayım, sil baştan başlayayım tekrarSadece bir hafta sonra eski düzenimizdeyiz
Bu hep böyle olur kendini sakin suçluluk psikolojisine sokma kuzum yine burdayız hepimiz birbirimizin yanındayız
Aç olmuluyorum, gözüm aç oluyor ve doymak bilmiyor, psikolojik bence, beyinde bitireceğiz bu yeme işiniKüçük bir bilgiyide sizlerle paylaşayım
Eğer bir şey yemek isteği geliyorsa önce kendinize sorun acaba açmıyım yoksa şimarıklık mı yapıyorum ve gerçekten açmıyım testi yapmak istiyorsanızilk adım 2 bardak su için
Sonra şuanda diyette yerken hoşlanmadığınız bir yemekği hayal edin mesela kereviz diyelim şu anda bir tabak kereviz olsa yerdim dediğinizde eğer yemek istiyorsanız evet açsınız ama istemiyorsanız aç değilsiniz ve yemek isteğini baskılanmış oluryorsunuz bunu deneyin bende işe yarıyor
Beynimiz açAç olmuluyorum, gözüm aç oluyor ve doymak bilmiyor, psikolojik bence, beyinde bitireceğiz bu yeme işini
Sağol canım tarifin gibi yapıcamYok canım ben az zeytinyağı ve baharat atıp harmanliyorum ondan sonra fırına çok hafif oluyo
Sağol canım, bugün kardiyoları yapmadan jillian yaptım, çünkü sadece kardiyo zamanı ayağım zorlanıyo, jillian hanım kardiyo yaparken bende bel-göbek egzersizi yaptımGeçmiş olsun canım dikkat et kendine
İyiyim canım yoğunluktan dönemedim artık aranızdayım
Süper tebrik ederimEki Görüntüle 2766753
geçen perşembe 64.4 ile başlamıştım diyete
Tartı günümüz olan cuma 63.3 çıkmıştım
-2,5 kilo
TeşekkürlerSüper tebrik ederim
İyiyiz canım iyiyiz.
Kaçamak yapmazsan düşer kilon, az kaldı zatenTeşekkürlerben kaçamak asla yapmıcam ama umarım her hafta istikrarlı şekilde düşmeye devam eder
Afiyet olsun canımGünü toplayayım
kahveden sonra
öğlen
çorba yerine Bir parça tandır ekmeğiyle 1 kase sarmısaklı yoğurt
ara 3 hurma beyaz çay
akşam
dün oğlum akşam yemeği yemedi ondan kalan ızgara cupra (eşim gelmeden yok edildi )
biraz havuç ve turp
1 parça tandır ekmeği
Çok çok güzel afiyet olsunAkşam menüm
Yarım tabak zeytinyağlı bakla
1yk yoğurt
ara
Kayısılı slim çay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?