🥗Salatadan dönenin kaşığı kırılsın 🥗 02.07.2021- 45 günde spor ve diyetle muhteşem değişim

Bu gün 2 minübüs geldi geçti almadı beni, yürümek zorunda kaldım iyi oldu aslında

Şekerli türk kahvemle jübilemi yaptım, yarından itibaren sıfır kaçamak ve bol sporla geliyorum tablomuz yarın hazırlayacağım bu gün pek vakit olmadı, muhteşem kilomu da yazayım yarın

Evet canım bayadır devam ediyoruz 6. Aydayız, bu gün tartıldıysan bildir, yarın listemize ekleyeyim seni
Tabi tartıldım gece. Tam doğru kilom değildir ama 64.00 olarak yaz sen canım. Pazartesi yeni güncel kilomu bildiririmm.
Hedefim 27 Mart tarihinde 57 kilo olmak
Günde 1.200 kalori beslenmeye çalışıyorum, bunların yanında da 400-500 kalorilik spor yapıyorum. Bu aralar kabızlık+regl gecikmesinden dolayı kaçamaklarım çok oldu. 64.0 ü gördüm yani. normalde 62,5 idim.
Velhasıl pazartesi günü uyanır uyanmaz tartılırım güncel kilomu bildiririm

Aldığın kalori ve yaptığın spor çok güzel ve de sağlıklı 27 Mart'ta hedefine ulaşırsın kaçamak yapmaz böyle devam edersen, tam bahar zamanı 57 kilo ne güzel

Aldığın kalori ve yaptığın spor çok güzel ve de sağlıklı 27 Mart'ta hedefine ulaşırsın kaçamak yapmaz böyle devam edersen, tam bahar zamanı 57 kilo ne güzel
Teşekkür ederim canım. Yarın resetliycem kafamı. Çünkü zayıflamayı gerçekten istiyorum. Kaçamak yapıp kendime eziyet etmeyi bırakmalıyım

66 geçen haftanın kilosu, bu hafta bildirmedim öyle böyle değil yani
Demeee :)) Bu hafta sana da bana da yaramadı anlaşılan. Yarın benim gibi hüsrana uğrama. Ben geçen hafta 62.5 dim. Bugün 64 çıktım. Çok üzücüü. Yarın sende aynı hissi yaşama inşallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…