İyi olmana sevindim canımİyiyiz canım iyiyiz.
Evde çocuklarla temizle pişir oyna dışarı çıkar pişir yedir .
Pertim çıkıyor .
Cis cos yemiyorum ama tartilmayi unuttum.
Hoşgeldin canımMerhaba. Yeni alım var mı acaba ?
Merhaba. Bu konuyu henüz yeniyken görmüştüm şimdi ise 870 sayfa olmuş vay be :))Hoşgeldin canım
Evet canım bayadır devam ediyoruz 6. Aydayız, bu gün tartıldıysan bildir, yarın listemize ekleyeyim seniMerhaba. Bu konuyu henüz yeniyken görmüştüm şimdi ise 870 sayfa olmuş vay be :))
Tabi tartıldım gece. Tam doğru kilom değildir ama 64.00 olarak yaz sen canım. Pazartesi yeni güncel kilomu bildiririmm.Evet canım bayadır devam ediyoruz 6. Aydayız, bu gün tartıldıysan bildir, yarın listemize ekleyeyim seni
Aldığın kalori ve yaptığın spor çok güzel ve de sağlıklıTabi tartıldım gece. Tam doğru kilom değildir ama 64.00 olarak yaz sen canım. Pazartesi yeni güncel kilomu bildiririmm.
Hedefim 27 Mart tarihinde 57 kilo olmak
Günde 1.200 kalori beslenmeye çalışıyorum, bunların yanında da 400-500 kalorilik spor yapıyorum. Bu aralar kabızlık+regl gecikmesinden dolayı kaçamaklarım çok oldu. 64.0 ü gördüm yani. normalde 62,5 idim.
Velhasıl pazartesi günü uyanır uyanmaz tartılırım güncel kilomu bildiririm
Teşekkür ederim canım. Yarın resetliycem kafamı. Çünkü zayıflamayı gerçekten istiyorum. Kaçamak yapıp kendime eziyet etmeyi bırakmalıyımAldığın kalori ve yaptığın spor çok güzel ve de sağlıklı27 Mart'ta hedefine ulaşırsın kaçamak yapmaz böyle devam edersen, tam bahar zamanı 57 kilo ne güzel
Tabloda 66 gördüm seni en son canım doğru mu ? Eğer 66 isen tabiki nisan da 59 u görürsün:)Şimdi düşündüm Nisan başında 59 olabilir miyim acabaneden olmasın
Zaman kısa inşallah dediğin gibi olur canımKaçamak yapmazsan düşer kilon, az kaldı zaten
Bende son zamanlarda öyleyim, insan saldıkça kendini toparlanmak zor oluyor, yarın sil baştan başlayalım o zamanTeşekkür ederim canım. Yarın resetliycem kafamı. Çünkü zayıflamayı gerçekten istiyorum. Kaçamak yapıp kendime eziyet etmeyi bırakmalıyım
Canım sen çok iradeli birisin bu kez dahada hırslı olalım kaçamak yapmanın sonu yok wasada olsa karbonhidratı bıraksan iyi olacak belkide böylece acıkma hissin bastırılacakBen toparlanmaya çalışıyorumyarın yeni gün
66 geçen haftanın kilosu,Tabloda 66 gördüm seni en son canım doğru mu ? Eğer 66 isen tabiki nisan da 59 u görürsün:)
Demeee :)) Bu hafta sana da bana da yaramadı anlaşılan. Yarın benim gibi hüsrana uğrama. Ben geçen hafta 62.5 dim. Bugün 64 çıktım. Çok üzücüü. Yarın sende aynı hissi yaşama inşallahh66 geçen haftanın kilosu,bu hafta bildirmedim öyle böyle değil yani
55bile olursun senŞimdi düşündüm Nisan başında 59 olabilir miyim acabaneden olmasın
2-3 kilon kaldı bence vereceksin yine, sana güveniyorumZaman kısa inşallah dediğin gibi olur canım
Vericem inşallah canım, bu kez çok hırslıyım, diyet yaptıkça mutlu oluyorum, hep birlikte tam gaz devam2-3 kilon kaldı bence vereceksin yine, sana güveniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?