allah allaaaaaaah allahim sabir ver.. radikal marjinal entel vs vs gorus pesinde degilim kendi fikrimi soyluyorum ki gayet normal ikide bir evime kaynanam gelse bende istemem benimde ozel bir yasantim var kendime ayirdigim vaktim var ben boyle dusunuyorum size ne oluyor ki simdi
biraz önce bir arkadaşımla msnde sohbet ettim.bir erkek arkadaşımla.eşiminde tanıdığı görüşütğümüz bir arkadaşımız.
tam da üzerine der gibi dert yandı eşinden..
eşi nisanda doğum yaptı,sağlıkçı hemşire yani.
arkadaşımın annesine evine istemiğyor,onlarada gitmek istemiyor.kızını babasıyla yollamak istemiyor.inanılmaz saygısız aileye karşı.evlerine geldiklerinde odasına geçiyor yada bir bahaneyle çocuğunu alıp başka yerlere çekiliyor..muş..
yıprandım artık diyor arkadaşım.
2 senedir evliyim ömrümü yedi benim..
annemi istemiyorkadın ne yapsa yaranamıyor.torununu kucağına alsa hemen gidip geri alıyor diyor..
onun ailesininj,onun aldıkları mükemmel,ablamın ve annemin aldıkları kalitesiz ürünlermiş öyle diyor diyor..
annemin önünden bir küçük olarak tabağını bardağını almaz,onlara gittiğimizde hizmet bekler ki annemde yapıyor kadın sesini çıkartmıyor diyor..
ve sebep olarak da kendi kendimize evlenmemizi borçlarla evlenmemizi bahane ediyor eşim diyor.açıklamam gerekirse arkadaşımız esnaf,ailesi emekli.ailesinin durumu belli.sadece prosedürleri yerine getirdiler.ev kurmalarına karışamadılar durumları dolayısıla.borç harç içinde evlendiler onlarda.bundan dolayı gelin hanım sevmiyormuş..
şimdilik susuyorum ama geleceğe dair en ufak bir beklentim yok benim f.den diyor..çocuğum az toparlasın kendini boşanmayı düşünüyorum diyor..
kayınvalidesi ile sorun yaşayan ve kocalarına da yansıtan kadınlara örnek olsun diye yazıyorum bunu buraya..
ben herkesi seviyorum seni bir ayri seviyorum gulduruyosun bana bictigin meslek uymadi cunku psikologum ama diger meslegimi kullandim. buarada konuyu sahiplendigim fln yok gayet guzel paylasimda buluyoruz diger uyelerle laf sokma cabasi olmadan da benim anlamadigim benle neden bukadar ilgileniyorsunuz :) gayet ironik davraniyorum ama fazla ilgilenmeye basladin
ben herkesi seviyorum seni bir ayri seviyorum gulduruyosun bana bictigin meslek uymadi cunku psikologum ama diger meslegimi kullandim. buarada konuyu sahiplendigim fln yok gayet guzel paylasimda buluyoruz diger uyelerle laf sokma cabasi olmadan da benim anlamadigim benle neden bukadar ilgileniyorsunuz :) gayet ironik davraniyorum ama fazla ilgilenmeye basladin
aşkı memnuda duydum bihtere bu lafı diyordudelikafadulden
e be gebe esmer e be yani;ne diyeyim sağa..
gel benle ilgilen nolur esmerim noluuurrr:sinifsinif:
hayır konu geyikte değildi çok net hatırlıyorum, gayet ciddi bir konuşmaydı...geyik topigindeydik geyik yapiyorduk araba altina yatiyorum santiye sefi oldum demistim :) sende manukyanim demistin ona mukabildi
muhalefet olmak isteseydim sizin gorusunuzu asla kabul etmiyorum benimki dogru diye dolanirdim ama maalesef kendi fikrimi oldugu gibi hayatimda yasadigim gibi aktariyorum bunun nesi dikkat cekici? genele uymuyor diye muhalefet suclamasi normal degil.. ayrica cogu kisi cici! gorunmek icin kendi fikrini soylemekten cekiniyor ..azinligiysa zaten benle ayni goruste dobradobra soyluyor burada. ben bu yapida degilim maalesef genele uyup beni sevsinler diye fikrimde odun vermem verenide sevmem
hayır konu geyikte değildi çok net hatırlıyorum, gayet ciddi bir konuşmaydı...
bana attigin özel mesajları ve profil mesajlarını bi daha kontrol et istersenkafamçokkarıştı
neyse konuya dönelim şakkıdı
:roflol::roflol:
manukyan olduğun ortaya çıkınca konuya dönelim diyorsun...
vallahi koptum burda gülmeme alya da uyandı..
ilahi..alkisalkisalkis
geeel esmer geeel esmerr..geeellllsositososito
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?