gelin de bi cinnet anında seni aynaya süs diye asarsa çok gülerim ahretliiim :smiley-cool:kadın doğursun büyütsün yetiştirsin
elin kızı gelsin bi arabayı kıskansın.
benim oğlumun arabası olsa arabadan inmem:smiley-cool:
zaten gelip oturuyorlar çayımı kahvemi içiyorlar kalıyorlar her şey yapıyorlar yazıyı okumadınız herhalde laf sokuyor görümcem dedim.
kızlar konuyu toperlıyorum birazdan eşim akrabalarından onları almaya gidecek ve gelecekler.asla bu zamana kadar hiç geri çevirmedim.gelecekleri için konuyu sonlandırıyorum.sadece relaks
garipsiniz...
gelip otursunlar bi çayinizi içsinler ne var bunda?
o sizin kocanız ise kaynananızın oglu gorumcenizin de abisi!
ne yani taksi tutup öyle mi gelsinler sizin arabanız varken
hep kaynanalara kızıyoruz da bazı gelinler de kaynanadan beter be anacım!
gelin beni süs diye asarsa bende onu arabaya paspas yaparımzemuszemusgelin de bi cinnet anında seni aynaya süs diye asarsa çok gülerim ahretliiim :smiley-cool:
farkında mısın bilmem ama ben bizi yaprak dökümündeki cevriye kaynana (ki bu ben oluyorum) ve ekürisine benzetiyorum :sinifsinif:
arkadaşım bence sen biraz relaks ol:ecrin_bebek:kızlar konuyu toperlıyorum birazdan eşim akrabalarından onları almaya gidecek ve gelecekler.asla bu zamana kadar hiç geri çevirmedim.gelecekleri için konuyu sonlandırıyorum.sadece relaks
sen müsait olmadığını belirttiğinde kaynanan zorlamı girio evineallah allaaaaaaah allahim sabir ver.. radikal marjinal entel vs vs gorus pesinde degilim kendi fikrimi soyluyorum ki gayet normal ikide bir evime kaynanam gelse bende istemem benimde ozel bir yasantim var kendime ayirdigim vaktim var ben boyle dusunuyorum size ne oluyor ki simdi
allah allaaaaaaah allahim sabir ver.. radikal marjinal entel vs vs gorus pesinde degilim kendi fikrimi soyluyorum ki gayet normal ikide bir evime kaynanam gelse bende istemem benimde ozel bir yasantim var kendime ayirdigim vaktim var ben boyle dusunuyorum size ne oluyor ki simdi
valla mandan ben senin kaynanan olsam ben de evine girmezdim yani ne yalan söylim
klavye başındayken bile katlanamıyom sana be yavrim :sinifsinif:
bak konu ben degilim ikinciside benim annem zirt pirt gelmez o bir anlayis meselesidir.. ben suan uzaktayim hepsinden msnden gorusuyoruz eger hergun msne gelmem icin baski yaparsa msne fln girmem o da bunu anlar ve anlayislar karsilar birdahada israr etmez
Allah hayırlı insanlarla karşilaştirsin böcüküm beehakikaten gurbikim bazı gelinler cevriyeden beter..
vahh ki vah!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?