- 12 Eylül 2015
- 4.016
- 12.575
- 128
- Konu Sahibi queenofhaters
-
@prayforlosers Seni böyle bir hesaplaşmaya eşinin tavrı ve onu kaybetme endişesi sevketmiş sanıyorum. Yanlışsam düzelt..
Bu hesaplaşmayı yapman bile bazı şeyleri değiştirebileceginin bir göstergesi bence.
Eğer eşini kaybetmek sana ciddi anlamda mutsuzluk verecekse,hayatında doldurulamaz bir boşluk yaratacaksa,işte güçlü kadın rolünü rafa kaldırma zamanın gelmiş demektir..
Eşini konuşarak ya da davranışlarınla ikna etmen hatta O'nsuzlugun seni üzecegini açıkça söylemen gerekli..
Güçlü olmaya çalışmak insanın hayatında bazen telafisi ve geri dönüşü mümkün olmayan durumlar doğurabilir o nedenle iç sesinle hareket etmeni tavsiye ederim..
Üzüldüm açıkçası, onsuz yaşayamam demiyorum ama onla mutluyum o yüzden de kaybetmek istemem.
O da kendine gel bir on gün konuşmayalım diyor.
Teşekkür ederim, bazen benden nefret ettiğini düşünüyorumGüçlü insanlar kavga hırgür yapan insan değil
Güçlü duruşlu insan çevresini idâre edebilme özelliğine sahip kendisini ve çevresini saran enerjisi yüksek kişilerdir
Aslında sizin bu güçlü duruşun altında bir çocuk var
Eşim şu an Türkiye'de değil canımPraayyy, cok onlinesin hadi esinle ilgilen, eminim o tahmin ettiginden de cok seviyor seni.
Cok merak ediyorum ben seni yok mu instagram falan?
Eşim şu an Türkiye'de değil canım
Atayım bari sana resmimi dur
Eşim şu an Türkiye'de değil canım
Atayım bari sana resmimi dur
+15000@prayforlosers senin derdin tam olarak ne?
Güçlü kadın modelinden sıyrılmak mı?
Güçlü kalıp daha nazik olabilmeyi öğrenmek mi?
Yoksa bu zamana kadar memmun olduğun halinden sırf eşin yoruldu diye değişime gitmek mi?
Ya da eşini kaybetmek istemiyorsun?
Evet insanın illa bir derdi olmaz.
Ama en önemli bir tanesi olur.
Birbirinizi sevme tarzınızı değiştirin.
Birbirinize yetiyor musunuz? Bence bunu gözlemlemelisin. Mesele ayrılmamaksa eşinin sen ne yaptığında memmun kalıyor o kısmı iyi bilmen gerek. Eşine artık seninle alakalı bir şeyleri toplamak zorunda kalmayacağını anlat.
Güçlü kadın meselesine ise diyorum ki, hep güçlü kal ama kırma. Daha nazik ve anlayışlı olabilirsin. O sert kabuğunu kır. Ağlamak zayıflık değil, insanın rahatlama mekanizmasıdır. Herkes içinde ağlama ama ağla.
Güç ve kibiri birbirinden ayır.
Sana mutsuzluk getiren şeylerin listesini yap ve onları yapmamak için kendine zaman tanı.
İyi olacağını umuyorum.
+15000
Sahiden benim derdim hangisi acaba.
Bazen gerçekte çok gerizekalı olduğumu düşünüyorum.
Sence gerçekten kibirli miyim?
Evliliğim sallantıda şapşiğimAh bide ozur diliyor, kiyamam ya.
Pray galiba su an evliligin sallantida.
Cift terapiyemi gitsen?
Yada bosanmismiydin ya sen?
Hafizam iyi degildir kusura bakmayin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?