GÜÇLÜ BİR KADIIN OLMAKTAN ÇOK YORULDUM

Bunu gerçekten istiyor musun peki ? Güçlü durcam diye de istemediğiniz bişeyi yapmayın canım ya

Benim eski halim bazı şeylerin dışa vurumu bu durum zarar tabi hep kendime oldu ki bemzer şeyler yaşamışız özelden yazdım canım sana

Haklısın canım. Ben yapılan yoruma dayanamadım. Ne fark eder hangi dine mensup? Benim için insan ön planda.
Bu kısımla ilgili yorum yapmayacağım. Konu kapanmasın
İnanır misiniz enerjim yok yoksa yazardım. Bi de konu kapnmasin.
Alintilayanlara. .

Bunu gerçekten istiyor musun peki ? Güçlü durcam diye de istemediğiniz bişeyi yapmayın canım ya
Yok açıkçası bunu ben istemiyorum, eşim istiyor.
Yoruldu, hayatı boyunca benim arkamı toplamak ve beni yatıştırmakla geçirdiği için yoruldu.

Ne yaptıysam ne b*k yediysem onu da dahil ettim zira.
O yüzden durum bu şimdilik.

@prayforlosers canım dipteysen dibi yaşa niye güçlü görünmeye çalışıyorsun? Yaşlandırır bu seni. Bununla ilgili çocukluğunda yaşadığın bir olay var mı?
Eşime hep fazlasıyla cvp verdim altta kalmadım gibi birşey yazmıştın bazen alttan almak gerekir bunu ezilmek olarak görme ( tabi konuya göre değişir)

Senden kaynaklı olduğunu kabullendiğine göre artık böyle olmayı istemiyorsun demektir ... Bişeyleri değiştirebilirsin demektir ... Elinden geleni yap canım. Hiç çekinme ...

Bende kendimi güçlü kadınlardan görüyorum pek ağlamam sürekli ağlak güçsüz kadınlarada sinir olurum pek ağlamadığımdan bazen kendi kendine en basit şeylerde göz yaşlarım süzülür
He şunuda söylim güçlü kadın demek kocasına bağırıp çağırıp s...g demekte değil bence ama sen çok şeyler yaşamışsın canım bu yüzden tepkilerin adırı olabiliyor anlıyorum seni hele o ilk yavşak sevgilin Allah onu kahretsin

Burada yaptığın yorumların bile haksız olduğunu düşündüklerinden af dilemişken ...

Senin tabirinle yediğin b.lardan arınıp , eşine de bi jest yapabilirsin .

O da bunu en az burdaki konu sahipleri kadar hakkediyordur bence .

Ha özrünle , telafinle uğraşamayacak kadar pes ettiyse adam , bilemem .

Ama vardır hala bi yeşil ışığı bi yerlerde.

Agla bebis ya agla bi sal kendini

Ne kadar güçlü olursa olsun bi kadın bi yerden patlak veriyor sanırım. Güçlü bir kadınım bi kişi dışında kimsenin yanında ağlamam onun yanında da çok dolmam lazım. Ama yalnızken belki hergün ağlarım.
Ağlamak güzeldir, ağlamaktan çekinme rahatlatır seni.

Birde insanın gardını indireceği biri olmalı yanında. Senin diğerlerinin göremediği yüzünü görecek gerçekten seni tanıyacak biri.

Eşinizle böyle misiniz bilmiyorum ama aranızdaki sorunu çözmeye yardımcı olup sizi daha iyi anlayıp yanınızda olmasını sağlayabilir bence bu.

Aslında burda bile bazı konularda üyelere böyle saldırdığınizi düşünüyordum öz eleştiriniz için teşekkür ederiz..

Ama şunu da belirtmek isterim biraz insanlara karşı tutumunuz değişirse sizde değişirsiniz ben inanıyorum.

Bugün sizde o potansiyeli gördüm.

Bide maneviyat çok önemli Mevlana'nın da dediği gibi "Ne olursan ol yine de gel"

Rabbim huzur versin.

Valla çok haklısın ahterim, ben de üyelere saldırdığımı fark ettim.
Sapık mısın kızım sen dedim ve titreyerek kendime geldim.

Bundan sonra daha ılımlı olmaya çalışacağım, yoksa katlanılmaz bir hayatım olur.

Yorulmuş olabilirsin ama güçlü olmaktan vazgeçemezsin, bu sensin zira.

Ağlamak da güçsüz yapmaz zaten insanı. Bazen yatağımda gizli gizli ağlarım ama bence ben de güçlü bir kadınım.

Ama hayatımızdaki insanları yipratiyor olmamız hususu önemli. Ve ne halt yediğimizi onları kaybettiğimizde/ kaybetmek üzere olduğumuzda anlıyoruz işin kötüsü.

Mesafeler iyi gelir bazen. Sizde ters mi tepti?

boşanma arefesinde bile kahretsin boşanıyorum ne yapacağım modunda değilsin ve gayet güçlü görünüyorsun burdan. bu ne kadar iyi ki ama pray. senelerdir psikolojik destek aldın ama hiç mi bir şeyleri değiştirmedi? sen kendinden yorulmuşsun ki en zoru bu bence..

Kesinlikle böyle.
Çok yıpratıyorum insanları çok
Annem bile aynı evde katlanamıyor bana

Çoğunlukla anlatırım, paylasirim sıkıntılarımı. Ağlarım gerekirse. Ama hiç güçsüz olduğumu düşünmedim. Çünkü ben anlatınca rahatliyorum ve geçiyor, insanlar da diyor ki vay be bütün olanlara rağmen hala gülüyor demek ki güçlü. Ben hep hiç anlatmayan insanlar için daha çok üzülmüşümdür. Çünkü dertsiz olmasına imkan yok ve içinde tutuyor.

Kesinlikle böyle.
Çok yıpratıyorum insanları çok
Annem bile aynı evde katlanamıyor bana

Olur öyle bazen sıkma canını.

Buradaki yorumlarindan azicik tanidiysam, sen de sıklıkla katlanamıyorsundur insanlara.

Huzursuz ruh sendromluyuz bence biz. Işimizden sıkılırız, eşimizle ilişkileri sarpa sardiririz. Valla zor be.

Not: Yorumlarını sertten ziyade tatlış buluyorum ben.

Estağfurullah öyle demek istemedim
Hani mizaciniz böyle kalmasın demek istedim yaş ilerleyince adın huysuz pray e çıkmasın :) herkes yaşadığını bilir.

Şimdi konulara yorum yapma hakkımız var belki ama küçük bi dünyası olup ufacık bi sözümüzle mutlu olucak insanları kırıp İncitmet ne kadar doğru ?

Tabii bazı istisnalar hariç, çoğu zaman düşündurup güldürüyorsun beni itiraf etmem lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…