- 4 Temmuz 2017
- 167
- 53
- 18
- Konu Sahibi Pskpsikolog
-
ilk gorusmede cok mu konusuyorsun her seyi ankatiyorsun kendini cok aciyorsun ya da erkek fatmalik mi yapiyorsun
Hemen evlilik planları yapıyorsun sanırım konuştuğun kişilerle pembe panjurlu evimiz olsun kıvamında konuşursan çoğu aa ama ben evlilik düşünmüyorum diye kaçar gider.
Anlamadım bu durumdan dolayı mı kanser olacaksın?
ilk önce kendini sevmeyi ögren bunun için kiyaplar mı okursun pakologamı gidersin bilmem ama bu ilk sart.
cok gencsin isyan etme hangi sehirdesin
birileriyle olmaması seni yaralıyor ama . herkdein karsısına birsürü insan cıkıyor olumsuz olumlu .illaki bulursun zamanlaSeviyorum kendimi. Okuyorumda yan dalım psikoloji zaten. Ama bunun kitapla okumakla hiç ilgisi yok işte. Bu anlamlandıramadığım birşey
Neden herkesi ilk gorusmede kaciriyorsun hic bunun uzerine dusundun mu? Bir yerlerde yanlis yapiyosun farkettin mi bilmem..
Bu hep böyle devam edecek diye bir kural yok.
Elbet karşılıklı uyuşacağın biri çıkar karşına.
Bu kadar yıpratma kendini.
İş dışında kafanı dağıtmak için bişeyler yap.
Biz hazır olmadığımız sürece hiçbir şey hayatımıza girmez. Bilinçli düzeyde bazı şeyleri isteseniz de kendinizi sabote eden düşünceleriniz olduğunu düşünüyorum. Bir süre biriyle birlikte olma fikrini rafa kaldırın, olursa olur olmazsa olmaz modunda takılın ve rahatlayın.
Neden vazgeciyorlar. Hic bunun uzerine dusunmedin mi? Surekli insanlar seni begeniyor. Sana ilgi duyuyor. Seninle olmak istiyorlar ancak bulustuktan sonra ben seninle yapamam diyorlar. Onlar talep ediyor onlar vazgeciyor. Demek ki bulusmalarda senin hakkinda olumsuz dusundurecek birseyler yapiyor olmalisin. Peki hic kendinde aradin mi sorunu? Eger ciktigin veya hoslandigin insanlarda sorun varsa yine sana dokunuyor ucu. Butun sorunlu tipler neden senin etrafinda birlesiyor. Herkes sorunlu. Sen normal misin. Yanlis anlama kotulemek icin soylemiyorum. Bariz belli senin bir yerlerde hata yaptigin. Yoksa herkesin seni tanidiktan sonra kacar gibi uzaklasmasi baska turlu aciklanamaz..Ama ilk görüşmede olan değil bunlar. Çok beğendim tekrar görüşmek istiyorum diyenedemi hata yaptım. Ya da evlenmek istiyorum deyip arkadaşıyla tanıştırıp ertesi gün vazgeçendede mi benim suçum anlamdım ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?