- 4 Temmuz 2017
- 167
- 53
- 18
- Konu Sahibi Pskpsikolog
-
Fazla geliyor olabilirmisiniz?Bazıları kültürlü,o kendini yetiştirmiş ,tahsilli,hayat görüşü engin, ve kariyerli kadınları görünce arkalarına bakmadan tepikliyorlar. Yani fazla buluyorlar bir yandan çekici bir yandan ürkütücü!Böyleyse eğer çok şanslısınız ki kaçıyorlar aslında sizi mutlu edemeyeceklerinin dolayısıyla kendilerinin de mutlu olamayacağının,belki de kompleks yapacaklarının farkına varan erdemlilerdir:)Mesele yaşam tarzı da olabilir tabi...
Neden vazgeciyorlar. Hic bunun uzerine dusunmedin mi? Surekli insanlar seni begeniyor. Sana ilgi duyuyor. Seninle olmak istiyorlar ancak bulustuktan sonra ben seninle yapamam diyorlar. Onlar talep ediyor onlar vazgeciyor. Demek ki bulusmalarda senin hakkinda olumsuz dusundurecek birseyler yapiyor olmalisin. Peki hic kendinde aradin mi sorunu? Eger ciktigin veya hoslandigin insanlarda sorun varsa yine sana dokunuyor ucu. Butun sorunlu tipler neden senin etrafinda birlesiyor. Herkes sorunlu. Sen normal misin. Yanlis anlama kotulemek icin soylemiyorum. Bariz belli senin bir yerlerde hata yaptigin. Yoksa herkesin seni tanidiktan sonra kacar gibi uzaklasmasi baska turlu aciklanamaz..
Sanki kız kardeşimi anlatıyorsunuz...Ben mütevazı davranıyorum ama dediğiniz gibi olabilir. Kafam allak bullak düşün düşün bulamıyorum. Etrafımdaki insanlar beni neşeli konuşkan espirili olarak tanımlıyor. Beni tanıyanlar öyle diyor. Son görüştüğüm kişi beni mahvetti zaten. Göz göze geldik bir ortamda kıvılcımlar kalpler falan tamam dedim ayaklarım yerden kesildi. O da öyle düşünmüş sanki uzun yıllar tanırsın ya öyle oldu. Bana ulaştı buldu tanışmaya karar verdik. Sonra niyeti evlilik olduğunu söyledi annesinede söylemiş tanışacağını. Görüştük 2 hafta tabi ben sevgilimiyiz nasıl o aşamaya geçicez flaan bilemedim. Mesafemi korudum. O da rahat ol kendini kasma dedi. Mesaja geç cvp verince merak eder niye aramadın metak ediyorum diyen adamdı. Neyse 2. Kez buluştuk arkadaşıyla tanıştırdı beni ki bu adam bu konuşarda ketum paylaşmaz öyle. Ertesi gün bir soğuk davranma bir tuhaflaşma falan.bitti o şekilde. Şu an onu incelediğim kadarıyla eski sevgilisine dönmüş olma ihtimali var. Ablamlar hep beni suçlamıştı çok ağırdan alıyorsun falan diye. 15 günde ne yapacaksam artık.
Sanki kız kardeşimi anlatıyorsunuz...
O da böyle tanıştırılma fasıllarını çok yaşadı,güzel bir hayat felsefesi vardır,marjinaldir, bunu karşısında ki insana er geç yansıtır ve geri dönüş çok azdır.Bahane ben seni üzerim,sen daha iyilerine layıksın bla bla bla bla...
Tabiri caizse görücü usulu tanıştırmalar hiç işe yaramadı eski sevgilisiyle evlendi:)
Yalnız şunu belirtmek isterim ki bu aracı ile görüştürmeler de erkekler genellikle lastik patlak gelir onarmak için karşıdakine bakar,yani yeni bir ilişkiden çıkmışlardır,çoğu öyledir ve o yüzden de bir türlü yeni bir ilişki içerisine giremezler.Bence çevrenize bakın aracısız ilişki sizin tarzınız!
Kısmet olmamıstır.Bence cok abartmayın.Ben 30 yaşındayım kaç yıllık ilişkilerim oldu evlilik hayali hiç kurmadım.Belki de evlilik odaklı muhabbetler oluyorsa yada karsınızdaki kişiye direkt evlenme ile ilgili sinyaller veriyorsanız olmayablir.Gerci bu devirde erkekler sevgili bile olmayı istemiyorlar.Ama ilk görüşmede olan değil bunlar. Çok beğendim tekrar görüşmek istiyorum diyenedemi hata yaptım. Ya da evlenmek istiyorum deyip arkadaşıyla tanıştırıp ertesi gün vazgeçendede mi benim suçum anlamdım ki
Kısmet olmamıstır.Bence cok abartmayın.Ben 30 yaşındayım kaç yıllık ilişkilerim oldu evlilik hayali hiç kurmadım.Belki de evlilik odaklı muhabbetler oluyorsa yada karsınızdaki kişiye direkt evlenme ile ilgili sinyaller veriyorsanız olmayablir.Gerci bu devirde erkekler sevgili bile olmayı istemiyorlar.
Kendimi gordum sende cumle cumlesine.Sen calisiyorsun bence sukret ben calismiyorum da ise giremedim uzun zamandir Birileriyle gorustum ama benden cok farkli geldiler.Butun herseyi kuruttum.Ama bir insan bu kadar mı olumsuz şeyler yaşar. İstemsiz kasıyorum kendimi vücuduma yansıyor ve doktorum böyle yapma dedi.
Gerçekten çok ilginç kimsenin günahınada girmedim. Çok seven oldu yıllarca koşan oldu. Ama ben kimseye ümit vermedim asla. Annem bana bunu öğretti çünkü. Sanki biri beddua etmiş bu kız gün yüzü görmesin mutlu olmasın diye o derece yani
Kendimi gordum sende cumle cumlesine.Sen calisiyorsun bence sukret ben calismiyorum da ise giremedim uzun zamandir Birileriyle gorustum ama benden cok farkli geldiler.Butun herseyi kuruttum.
bana da zeki oldugunuzu gosterdiniz ondan kactilar gibi geldi...
Ondan ziyade her sözlerine kanmadığım için olabilir , çünkü herkes güzel laflar söyleyebilir, ya son görüşmem beni çok sarstı amaetkisimdeyim.
Çocukla ilk bakışta aşık olduk etkilendik daha doğrusu. Görüşüncede çok iyi hissettim kendimi o da ben de hoşlantı var dedi bende de vardı. Evlilik planları falan yapmaya başladı ben planlarımdan bahsettiğimde iki kişilik plan yapman gerekebilir, ben herşeyimi ona sermeyince görürsün ileride sana bunları hatırlatıcam diyen, son buluşmada arkdşaıyla tanıştıran ki ketum bir çocuk ve son güne kadar zamanla herşey olur diyen adam ertesi gün soğuk davrandı ve bitti.Kendimi yedim bitirdim o adam gitti ya bir günde insanın ağırına gidiyor düşün düşün yıpranıyor insan.
Son buluşma akşamı mesaj attı napıyosun diye uyucam dedim iyi dinlen falan dedi normal gibiydi. Ertesi sabah günaydın dedim tek mesajıyla anladım neyin var diyorum yok bişey diyor devam etti sonra ısrar ettim. Ya biz niye anlaşmıyoruz falan filan dedi. Halbuki ortada tek bir tartışma yok planlarımız hayallerimiz aynı falan. Sonra neyse dedim ben çocuğa son buluşmada soğuk davrandım ben adım atayım kendimi ifade edeyim bir kez görüşmek bile istemdi. Yani insan bir der ki bu kız kendini ifade edior bi kez oturayım gözden geçirelim yok yanbirde hic sormadiniz mi neden diye ? yani begendim diyrosun sonra niye farkli soyluyorsun sadece merak ediyorum diye sorardim ...
Ağız kokusu ? Aklıma ilk gelen şey bu oldu kusura bakma ya da şapır şupur yemek yemek?
Acaba baska bi kizla mi tanisti bi anda kesti.Son buluşma akşamı mesaj attı napıyosun diye uyucam dedim iyi dinlen falan dedi normal gibiydi. Ertesi sabah günaydın dedim tek mesajıyla anladım neyin var diyorum yok bişey diyor devam etti sonra ısrar ettim. Ya biz niye anlaşmıyoruz falan filan dedi. Halbuki ortada tek bir tartışma yok planlarımız hayallerimiz aynı falan. Sonra neyse dedim ben çocuğa son buluşmada soğuk davrandım ben adım atayım kendimi ifade edeyim bir kez görüşmek bile istemdi. Yani insan bir der ki bu kız kendini ifade edior bi kez oturayım gözden geçirelim yok yan
Acaba baska bi kizla mi tanisti bi anda kesti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?