Gücüme Gidiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hayır kendi doğurdu çocuktan hata sonucu diye bahsederken annem çocuğa bakmıyor diye ağlanması trajekomik.
Öff gece gece içim daraldı bu konudan, çocuğun o çaresizliğine çok üzüldüm

Bu konuşmaları yapma gereği duymuyorum çünkü evlilik düşünmüyorum canımı sıkarsa kapıyı gösteririm.Neden sanki o böyle dediği için çocuğumu atacak yer aradigimi düşündünüz?Yoksa boşanan kadınların ilişki yaşamasına sıcak bakmiyorsunuz da bu onun bir yansimamasi mi?

E size de fazlalik gelmis. Sevgikiniz de sacmalamiş. Çocuklu kadınla sevgili olup çocuksuz gibi gezmek mi istiyor. Ciddi dusunseydi cocugunuzu da alir üçünüz vakit geçirirdiniz. Zaten evlilik niyeti sizin de yok muhtemelen. Çocuğunuzu bir psikoloğa götürün yazık günah. Anneniz de bakıyormuş işte beklentiyi düsürün. Siz istiyirsunuzki anneniz baksin siz sevgiliyle tatil yapın esinizden ne farkinkz kalıyor. Esiniz zaten pisliğin teki

Bu konudan çıkarılacak dersleri veriyorum KK'nün güzel kadınları
1. Eşiniz dahil kimseye güvenip çocuk yapmayın, yapıyorsanız kendinize güvendiğiniz için yapın.
2. Baba olma kapasitesi olmayan insanları baba yapmayın.

Konuyu eski kocam çocuğa bakmak istemiyor diye açsaydınız çok farklı yorumlar alırdınız
Ki ona söyleyecek çok şey varda gerek yok
Annem bakmıyor sevgilimde babasına yolla diyor çok çaresizim diyince çocuğunu düşünenen bir anne imajı çizmediniz malesef
Sokak köpeği falan çok dramatiksiniz gerçekten çok etkilendim
İster evlenin ister evlenmeyin beni ne ilgilendirir
Biraz sonra teli kapatınca sizi hatırlamayacağım bile
Çocuğa çok üzüldüm ama onuda unuturum birazdan.
Asıl o bugünlerini unuturmu, sevilmediğini istenmediğini unuturmu önemli olan o
Yoksa ben ne düşünmüşüm, siz benim için ne düşünmüşsünüz önemli değil

Madem konu sadece oglu o zaman gerisi ne alaka

Yaa Allah'ım Türkçe bilen okuyan anlayan biri çıktı çok mutluyumİnsan kendine vakit ayirdigi ve dusndugu sürece çok daha mutlu ve tahammülü oluyor dizini kırıp sadece çocuk bakan yemek yapan fazla fedakar cefakar kadınların da bir süre sonra nasıl tahammülsüz bir canavara dönüştüğünü biliyoruz.Herkes koca meraklisiymisim gibi davraniyor ama ben çocuğumla kıyas edecek kadar bile önemsemiyorum bence dertleri başka bu şekilde ifade ediyorlar

Siz niye babasıyla kendinizi kiyasliyorsunuz ki?
Doğru düzgün yaklasmadiysa sürekli partner değiştirdiyse babası bundan etkilenmistir çocuk haklı olarak.
Ama siz sevgilinizle tanıştırır birlikte zaman geçirebilirsiniz illa evlenmek diye düşünmeyin.
Baktınız kabullenmiyor ona göre ayrılma kararı alırsınız.
Bu şekilde sevgilinizi de hayatınıza tam dahil etmiyorsunuz aslında.

Siz kendiniz yazdiniz minnet etmek istemediginizi yoksa adamda tabi ki bakmak zorunda. Gerci ben istemeyenin eline hicbir cocugu vermem. Cocuklarini birakip kacan kadinlar da cok

Çocuğu halt olarak göruyorsaniz evlatlik verin bari

Kadın destek beklemiş çok insani değil mi… Benim oğlum eski eşimin de oğlu, anneannesinin babaannesinin torunuyken ve ben de annemin kızıyken neden kimseden yardım görmüyoruz diyor… empati lütfen.

Ben de sizin yazdıklarınizdan çok ne bu Küçük Emrah'tan kesitler mi? Konuyu öyle acsaydim da isteyen istediği yere çekerdi.Kimse erkeğin rolünden boşandıktan sonra babanın sorumlugundan annelerin de bir insan olduğundan bahsetmez siz ne yazık ki Ortadogu zihniyetiyle büyümüş bir insansiniz

Kadın destek beklemiş çok insani değil mi… Benim oğlum eski eşimin de oğlu, anneannesinin babaannesinin torunuyken ve ben de annemin kızıyken neden kimseden yardım görmüyoruz diyor… empati lütfen.
Çok teşekkür ederim anlayan birilerinin çıkması beni çok mutlu etti

Empati yaptim mesela. O yüzden kendisinin de bir hayati olabilecegi ama bunun icin dogru insani secmesi gerektigini yazdim. Adi "sevgiliye takmak" oldu. Herkes sevip sevilmek ister. En dogal hakki. Ama o bir anne. Tek basina degil. Onu hayatina alacak insan cocugunu da almali.
Cocugu icin destek aliyormus ve en dogrusu o zaten. Baba yok ortada. Baska ailede de yok. Cocuk ne yapsin. Annesine oda üzülüyordur. Cocuklar öyle cünkü

Çok teşekkür ederim anlayan birilerinin çıkması beni çok mutlu etti
Çok şaşırttı beni okuduğum bazı cümleler. Kadınlar kulübünde kadınlar birbirlerine hayatın kalmasın ne önemi var çekiyor hayret verici gerçekten. Hani aile bağları falan var, destek yardım denen kavramlar var. Allah yardımcın olsun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…