- 26 Ağustos 2018
- 1.548
- 1.121
- 133
- 34
- Konu Sahibi Civciv saliha
-
Kaynana önerisi yakın ilçelerdeki devlet hastaneleri ben götürürüm canım diyor heralde sırtında taşıyacak nasıl götürcekse.. Arkadaş önerisi mecbur özel hastaneTayinci olduktan sonra anladım bu gudubet şehir denilen şeylerin doğru olduğunu
Bulunduğunuz yerde arkadaş, komşu falan yok mu doktor tavsiyesi alsanız, iyi birini önerirler belki.
Aslında merkez çok uzak değilse merkeze gidip oradan bir doktor belirleyip hep onunla devam etseniz iyi olur. Ama arabanız yoksa ulaşım sıkıntılı olabilir tabiki. Bir arkadaşım merkezde oturmasına rağmen bazı testler için randevu alamamış devlet hastanesinden bir türlü, hep doluymuş yada çok ileri tarihe vermişler randevu. En son mecburen özele gitmişti, beklese yaptırması gereken testlerin zamanı geçiyordu. Hastaneler çok yoğun, umarım halledersiniz.Kaynana önerisi yakın ilçelerdeki devlet hastaneleri ben götürürüm canım diyor heralde sırtında taşıyacak nasıl götürcekse.. Arkadaş önerisi mecbur özel hastane
En son makinam bozulduğunda artık pes edip eşimiz aradım biz ah mı aldık bedduamı naptık biz neden böyle oluyo diye baya sümüğümü çeke çeke ağladım:)
Sebeplerine bakmak lazım.
Ona göre hareket etmek ve ülkemizin her köşesinde ‘eşit, insanca yaşam haklarına’ sahip bir toplum olmamız lazım.
O sebeple, elimizi vicdanımıza koyup, ben bunun için ne yapıyorum diye de kara kara düşünmek gerek.
Gudubet betimlemeniz beni aşırı üzdü, ona serzenişim.
Yokluğun ve yoksulluğun adı gudubetlik değildir, dışlanmışlık, saymazlık, görmezliktir onun sebebi.
İşte görmek lazım, bakmak yetmiyor her zaman.
Merkez 2 saat uzaklıkta acil bir şey olsa gidemem. Yakın ilçeler var onlara gitcem heralde mecburen ama nasıl giderim naparım bilmiyorum başa gelen çekilir işte..Aslında merkez çok uzak değilse merkeze gidip oradan bir doktor belirleyip hep onunla devam etseniz iyi olur. Ama arabanız yoksa ulaşım sıkıntılı olabilir tabiki. Bir arkadaşım merkezde oturmasına rağmen bazı testler için randevu alamamış devlet hastanesinden bir türlü, hep doluymuş yada çok ileri tarihe vermişler randevu. En son mecburen özele gitmişti, beklese yaptırması gereken testlerin zamanı geçiyordu. Hastaneler çok yoğun, umarım halledersiniz.
İlçe aslında burhaniyeHangi şehirdesiniz ?
Elbet bir bilen çıkar da yardımcı olur.
Aslında bulunduğunuz yer çoğu kişinin hayali olan bir ilçeMerkez 2 saat uzaklıkta acil bir şey olsa gidemem. Yakın ilçeler var onlara gitcem heralde mecburen ama nasıl giderim naparım bilmiyorum başa gelen çekilir işte..
Gelmeden önce bende çok hayal kuruyodumAslında bulunduğunuz yer çoğu kişinin hayali olan bir ilçeO kadar insan doğum yapıyor bence mutlaka vardır iyi bir hizmet alacağınız hastane yada doktor. Araştırmaya devam edin, görüp yazan arkadaşlar da olur belki.
Yanlış anlamayın, sözlerim benden ya da sizden çok daha öte, bilinç ve sistem problemi.En son makinam bozulduğunda artık pes edip eşimiz aradım biz ah mı aldık bedduamı naptık biz neden böyle oluyo diye baya sümüğümü çeke çeke ağladımarkadaşlar arasında biz bu ismi taktık artık her kapıdan boynu bükük çıktığımızdan. Çok güzel gıcır gıcır hastane yapmışlar içinde dr yok bide bebek olunca artık dr belirlemek şart ama mümkün değil. Evde yarın tadilat var.. ben mi uğursuzum diye ağlamıştım bak yine geldi bi ağlama isteği
A a Balıkesir çok güzel bir şehirdir ya. Siz talihsizlikler yasamissiniz sadece.İlçe aslında burhaniye
Mantar olmuş olabilirsin .Bir fitil verirler hamile olduğunu belirt yanlız.Hamilelik boyuncada sirkeli suyla taharetlenÇok değişik bi yerde yaşıyorum yatak odası takımı aldık çizik kırık geldi aylarca aradık aldığımız yere gittik en sonda çizik olanı değiştirebildik anca. Başka eşyalar aldık vaktinden çook sonra geldi. Eve taşındık evde sürekli sorunlar çıktı vaktiyle doğru düzgün yapmadıkları için. Her gün yeni bi soruna uyanırken hamile kaldığımı öğrendim sevindim. İnsan seviniyor, heycanlanıyor.. Doktora gittim o da ne dr yok gitmiş. Yerine merkezden her gün farklı dr geliyor. Sen sabah 8de gidip sıra alıyosıb dr en erken 10 da geliyo aç aç bekliyosun 2 saat hamile olman hiç önemli değil. Sonuç çıkıyor e-nabıza düşmüyor nedendir bilmem. Drdan yalvar yakar istiyosun sonuç senin sonucun neticede vermiyor danışmadan al diyor. Danışma dr vermiyo diyorum bön bön suratımı bakıyor ama inatla vermiyor sonucu lanet okuyup çıkıyosun özele gitcem diyosun özel bi ton para. İki sefer idrar sonrası peçeteye yeşil akıntı geldi netten baktım doktorunuza gidin diyor. Hangi doktor kara kara düşünüyorum şimdi. Korkuyorumda. Napcam ben bilmiyorum gecenin bu saati elim karnımda hindi gibi düşünüyorum
Niye ki?Gudubet dediğiniz yerin Burhaniye olduğunu öğrenince ben ->
Bence şehirden ziyade size üst üste gelmiş. Edremitte oturuyor ailem, bende merkezdeyim. Genelde burhaniyeden edremite gider hastalar. Ama orayada mhrs den randevu alarak gidin, edremitin girişinde zaten hastane, çok zorlamaz sizi.İlçe aslında burhaniye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?