- 3 Ekim 2017
- 37
- 26
- 88
- 33
- Konu Sahibi Karpediyem
-
Hiç yavru çıkmadı ki yumurtadan 2 aydır. Yumurtalar boş kuş da boşuna uğraşıyor gibi geliyor banaBenim balkonuma da yuva yapmislardi
Yumurtalar var yazık dokunamayayim dedim.
İlk yaz bu şekilde geçti
6 yılı geçti bu evdeyim hala aynı yere yuva yapmaya geliyorlar
Geçen sene panjurlar vardı cikarttirdim.yuva yapmıyorlar artık ama gelip bakıyorlar panjur olsa yuva yapacaklar.
Yuvayı yikmayin.yavru varsa onlar kış zamanı yavruları alıp gidecekler.ama önümüzdeki sene de yuva için gelirler o zaman yuva yaptiklari yeri kapatın.
Yumurtaların boş olduğunu nasıl anladınız?Bazı yumurtalar boş olabiliyor bizim bir papağan vardı, yumurtluyordu hem de bir partneri olmadan. Biz de şaşırmıştık. Meğerse yumurtaların içi boşmuş, yuvayı yıkmayın bence ya yazık kalsın
O yumurtalarin boş olduğunu onlar anlar canım.Hiç yavru çıkmadı ki yumurtadan 2 aydır. Yumurtalar boş kuş da boşuna uğraşıyor gibi geliyor bana
Bozmak istesem desteğe gerek yok. Yazdım yine yazayım.Yuvayı bozmak için destek bekliyorsanız burada bulamazsınız.
Teşekkür ederimO yumurtalarin boş olduğunu onlar anlar canım.
Bizden de hiç yavru cikmadi ama sonuna kadar beklediler.
Sonra onları aşağı attılar boştu kışa doğru yuvayı bozup gittiler.ama her sene mutlaka aynı yere gelirler.
Biraz daha sabret.onlar tamamen gidince o yuva yapılan yere çare bul kapat orayı.
Yok gayet bariz destek arıyorsunuz. 2 ay durmuşlar 2 ay daha dursunlar ne zararları var size? Yumurtalar boş ya da dolu ne önemi var? Biri size yumurtalar kesin boş dese bozacaksınız yuvayı belli ki? Yavrusu olmayan kuş can değil mi? Yuvalarını ellerinden almak hakkınız mı?Bozmak istesem desteğe gerek yok. Yazdım yine yazayım.
Kuluçka süresi 21 gün yazıyor internette bizimki 2 ayı geçti. Gerçekten konu hakkında bilgisi olan ne olduğunu bilir yazar.
Evet ağaç dalı ne bileyim hiç bir şey bulamamış ben de ilk gördüğümde çok üzülmüştüm.Yuva yapmak için buldukları çerçöpe bakınca içim acıdı :/
Kumruysa, onlar dişi-erkek dönüşümlü oturuyorlar yumurtalara. Biri geliyor, diğeri beslenmeye gidiyor.
2 aydır aynı yumurtaların durduğuna emin misiniz? Boş yumurtaları anlayıp yuvadan atıp kırıyorlar çünkü.
Şuraya yazdığım iki cümleden kişiliğimi okumaya çalışıyorsunuz. Evet sıkıldım yazdım oraya ama dediğiniz gibi biri olsaydım düşünmeden bozardım yuvayı. İlk defa bir kuş yuva yapıyor, bilgim yok konu hakkında internette yazandan başka... Burda daha önce tecrübesi olanlara soruyorum bakınız az önce biri bu sebepten bitlendiğini evi ilaçlatma gereği duyduğunu yazmış. Bunu okudum diye yuva bozmaya gitmeyeceğim ben ama siz konuşuyorsunuz?Yok gayet bariz destek arıyorsunuz. 2 ay durmuşlar 2 ay daha dursunlar ne zararları var size? Yumurtalar boş ya da dolu ne önemi var? Biri size yumurtalar kesin boş dese bozacaksınız yuvayı belli ki? Yavrusu olmayan kuş can değil mi? Yuvalarını ellerinden almak hakkınız mı?
HıhıŞuraya yazdığım iki cümleden kişiliğimi okumaya çalışıyorsunuz. Evet sıkıldım yazdım oraya ama dediğiniz gibi biri olsaydım düşünmeden bozardım yuvayı. İlk defa bir kuş yuva yapıyor, bilgim yok konu hakkında internette yazandan başka... Burda daha önce tecrübesi olanlara soruyorum bakınız az önce biri bu sebepten bitlendiğini evi ilaçlatma gereği duyduğunu yazmış. Bunu okudum diye yuva bozmaya gitmeyeceğim ben ama siz konuşuyorsunuz?
kendi kendine çatladı ya da bizim kuş gagasıyla kırdı, sabah gördüğümüzde içi boştuYumurtaların boş olduğunu nasıl anladınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?