Bunuda düşündün ama sanırım gebeliğiöin başkangıcında bu ve bunun gibi.bir dünya testlet yapıldıilla şimdi yapmış olması gerekmiyor önceden yaptıysada taşıcı olup sizde aktifleşebiliyor diye biliyorum
neyse artık olan olmuş birbirinizi yıpratmayın tedavinize bakın
Canım çok sıkkın kendimi onun yerine koyuyorum ben olsam. şimdiye kıyameti koparırdım. O ise kendi içinde acaba yapmış olabilir mi diye düşünüyor. Sadece rüya degil dr ye gitmeden önce birazda benim zorlamam ile beraber olduk. sanki ona virüsü bulaştırmak istemişim gibi bir görüntü çıktı.Sizi asla üzmek istemem ama güven onemli bir kavram ve siz kesinlikle güvenirken Eşinizin bir rüya bir belirti yüzünden böyle davranması üzücü olmuş
o zaman smear alınmıyor kiBunuda düşündün ama sanırım gebeliğiöin başkangıcında bu ve bunun gibi.bir dünya testlet yapıldı
yanlıs anlamayın da tam aldatılmadık kadın profilisiniz.o yapmaz ya mümkün değil yolda dekolte giyen birini görse başını yere eğer yolunu değiştirir. adam vurdu deseler inanırım ama gitti başkasıyla yattı zina yaptı deseler hayatta inanmaz
Siğilden canı acıyanını da duymamıştımSiğillerden çekti, çünkü canı çok acıyordu.
Siğilden canı acıyanını da duymamıştım
11 yıllık bir evliliğim var 2 yılda öncesi toplam 13 Yıldır tanıyorum bu adam salakça bir için cinayet işleyebilir ama harama el sürmez zina asla yapmaz. Dünya'nın en salak işini yapar ama asla aldatmaz. Virüs hastanede Dr de bulaştı diye düşünmeye başladım aklıma başka yer gelmiyor ama Ondada Dr aletlri prezervatif takarak kullandı hep o da Zayıf bir Olasılık.yanlıs anlamayın da tam aldatılmadık kadın profilisiniz.
nasılsa '' benim kocam yapmaz. '' :)
gittiğiniz koskoca ünv hastanesi o şeyler sürekli değiştirilir11 yıllık bir evliliğim var 2 yılda öncesi toplam 13 Yıldır tanıyorum bu adam salakça bir için cinayet işleyebilir ama harama el sürmez zina asla yapmaz. Dünya'nın en salak işini yapar ama asla aldatmaz. Virüs hastanede Dr de bulaştı diye düşünmeye başladım aklıma başka yer gelmiyor ama Ondada Dr aletlri prezervatif takarak kullandı hep o da Zayıf bir Olasılık.
Üniversite hastanesine gitmedikki kadıköydeki medipol de oldu. O zaman testte hata yaptılar. Tekrar yaptıracagım bu testi. Eziyet ediyor demek agır ya henüz açıkca suçlayıcı bir sey bile demedi ama tavırları değiştigittiğiniz koskoca ünv hastanesi o şeyler sürekli değiştirilir
saçma hem de çok
evliliğiniz hiç te gül gibi değil önce buna inanın bişey olmuş ve eşiniz sürekli size eziyet ediyor
tedavinize bakın ...
ok :) benden bu kadar pes kocanız melektir...Dr bulaştırmis hmn de hpv yi bulmusturÜniversite hastanesine gitmedikki kadıköydeki medipol de oldu. O zaman testte hata yaptılar. Tekrar yaptıracagım bu testi. Eziyet ediyor demek agır ya henüz açıkca suçlayıcı bir sey bile demedi ama tavırları değişti
smear ille de derine yapılmaz. ciddi regl sancıları çekiyordu. siğil varmış hatta rahim içine kadar atmış. doktor peeling yanı sıra küretaj önerdi ama bakire olduğu için kabul etmedi. zaten 6 ay içinde evlendi sonra da tedavi gördü. inanıp inanamamak size kalmış böyle bir platformda amacım yardımcı olmak. yalan söylemekle elime ne geçecek lütfen gidin komplo teorilerinizi başka yerde üretin.Buraya kadar inanarak okuyordum ki, bakire kıza nasıl Smear yapıldı sorusuyla inandırıcılığı kaybetti. Çok çok büyük oranda cinsel yolla bulaşıyor. Klozet kısmı falan hikaye anca diğer kişi yeni çıkacak orada sıvı kalıntıları olacak da sende üstüne oturacaksın. İş bilen doktorlar evlilikler yıkılmasın diye, efendime söyleyeyim, bikini denerken, hamam- Sauna (olasılık var hamam saunada gerçekten), tuvaletten vs bulaşmıştır diye söyleyebiliyor.
Bunun tedavisi yok bu arada. Çok çok serviksi yakabiliyor ya da dondurabiliyorlar olmazsa cerrahi girişim yapılıyor. Erkek için cinsel hastalığı yok. Zaten sizde varsa ondada vardır. Bunun dışında konuyu okuyan cinsel hayatı olmayan arkadaşlar varsa daha sonra böyle bir sıkıntı yaşamamak için aşısını yaptırabilir. 1000 lira gibi bir maliyeti var deniliyordu. Aşı tek doz değil bir de rapelleri var.
Kocanıza nasıl bu kadar güveniyosunuz ?güvenmeyin!insanoğlu neler neler yapar..siz asla asla diyorsunuz ama o bi rüyadan etkilenip sizi zan altında bırakıyor11 yıllık bir evliliğim var 2 yılda öncesi toplam 13 Yıldır tanıyorum bu adam salakça bir için cinayet işleyebilir ama harama el sürmez zina asla yapmaz. Dünya'nın en salak işini yapar ama asla aldatmaz. Virüs hastanede Dr de bulaştı diye düşünmeye başladım aklıma başka yer gelmiyor ama Ondada Dr aletlri prezervatif takarak kullandı hep o da Zayıf bir Olasılık.
yaniAvm tuvaletlerine girer misin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?