gül gibi giden evliliğim kabusa döndü

Sizi asla üzmek istemem ama güven onemli bir kavram ve siz kesinlikle güvenirken Eşinizin bir rüya bir belirti yüzünden böyle davranması üzücü olmuş

illa şimdi yapmış olması gerekmiyor önceden yaptıysada taşıcı olup sizde aktifleşebiliyor diye biliyorum
neyse artık olan olmuş birbirinizi yıpratmayın tedavinize bakın
Bunuda düşündün ama sanırım gebeliğiöin başkangıcında bu ve bunun gibi.bir dünya testlet yapıldı

Sizi asla üzmek istemem ama güven onemli bir kavram ve siz kesinlikle güvenirken Eşinizin bir rüya bir belirti yüzünden böyle davranması üzücü olmuş
Canım çok sıkkın kendimi onun yerine koyuyorum ben olsam. şimdiye kıyameti koparırdım. O ise kendi içinde acaba yapmış olabilir mi diye düşünüyor. Sadece rüya degil dr ye gitmeden önce birazda benim zorlamam ile beraber olduk. sanki ona virüsü bulaştırmak istemişim gibi bir görüntü çıktı.

Bunuda düşündün ama sanırım gebeliğiöin başkangıcında bu ve bunun gibi.bir dünya testlet yapıldı
o zaman smear alınmıyor ki
kuluçkası varmış vs hpv nin hangi türü birde aşı yaptırdınız mı ? yaşınız kaç

benim de 2. evliliğim eşimle aynı şubeydik ben boşanmıştım yıllar sonra cin 1 çıktı şimdi yok kendiliğinden geçmiş
smera ı alan dr beni aradı kanser olabilirsin dedi koştum kolonoskopi yaptı o zaman benden hoşlanan ama bnm red ettiğim şimdiki eşime kanser olabilirmişim dedim tamam bazen beni kırar çok ince değildir ama ben sana bakarım ol napalım allahtan dedi
eşinizin tutumu hiç hoş değil

o yapmaz ya mümkün değil yolda dekolte giyen birini görse başını yere eğer yolunu değiştirir. adam vurdu deseler inanırım ama gitti başkasıyla yattı zina yaptı deseler hayatta inanmaz
yanlıs anlamayın da tam aldatılmadık kadın profilisiniz.
nasılsa '' benim kocam yapmaz. '' :)

ben senin yerine olsam kiyameti koparmistim. eşin resmen senden supheleniyor. yani bugun esime bu cocuk senden degil deseler hastanede karismis diye düşünür. bir gun laf arasinda oyle demisti.

yanlıs anlamayın da tam aldatılmadık kadın profilisiniz.
nasılsa '' benim kocam yapmaz. '' :)
11 yıllık bir evliliğim var 2 yılda öncesi toplam 13 Yıldır tanıyorum bu adam salakça bir için cinayet işleyebilir ama harama el sürmez zina asla yapmaz. Dünya'nın en salak işini yapar ama asla aldatmaz. Virüs hastanede Dr de bulaştı diye düşünmeye başladım aklıma başka yer gelmiyor ama Ondada Dr aletlri prezervatif takarak kullandı hep o da Zayıf bir Olasılık.

gittiğiniz koskoca ünv hastanesi o şeyler sürekli değiştirilir
saçma hem de çok
evliliğiniz hiç te gül gibi değil önce buna inanın bişey olmuş ve eşiniz sürekli size eziyet ediyor
tedavinize bakın ...

Üniversite hastanesine gitmedikki kadıköydeki medipol de oldu. O zaman testte hata yaptılar. Tekrar yaptıracagım bu testi. Eziyet ediyor demek agır ya henüz açıkca suçlayıcı bir sey bile demedi ama tavırları değişti

ok :) benden bu kadar pes kocanız melektir...Dr bulaştırmis hmn de hpv yi bulmustur

smear ille de derine yapılmaz. ciddi regl sancıları çekiyordu. siğil varmış hatta rahim içine kadar atmış. doktor peeling yanı sıra küretaj önerdi ama bakire olduğu için kabul etmedi. zaten 6 ay içinde evlendi sonra da tedavi gördü. inanıp inanamamak size kalmış böyle bir platformda amacım yardımcı olmak. yalan söylemekle elime ne geçecek lütfen gidin komplo teorilerinizi başka yerde üretin.
Ayrıca peel işlemi ve ilaçla tedavi edilebiliyor son çare de tahim ağzının alınması inanmayana raporlarımı atabilirim bir dosya dolusu smear testleri pataloji sonuçları mevcut. son smearim de temiz onun da raporu var.

Kocanıza nasıl bu kadar güveniyosunuz ?güvenmeyin!insanoğlu neler neler yapar..siz asla asla diyorsunuz ama o bi rüyadan etkilenip sizi zan altında bırakıyor

Hpv nin yüze yakın çeşidi var bildiğim kadarıyla. Bazı tipleri kanser yaparken (ki bu sanırım iki tip) bazıları yapmıyor. Yıllar önce bir arkadaşımda çıkmış fakat doktor endişe edilecek bir tip değil istersen tedaviyi erteleyebilirsin demişti. Diyeceğim o ki kanser olacağım diye bakmayın duruma karamsar olmayın ve bünyenizi güçlü tutun kendinize dikkat edin.

Kendi eşimi düşünüyorum bizim ilişkimizi düşünüyorum birbirimize yüzde yüz güvenen bir çiftiz fakat sizin durumunuzda olsak bizim de vereceğimiz tepkiler benzer olurdu herhalde.
Zaman içerisinde güvenini geri kazanacağını düşünüyorum. Fakat neden virüsün sizden ona bulaştığını düşünüyor da ondan size bulaşmış olma ihtimalini düşünmüyor? Testi o da yaptırdı mı? Sizde varsa onda da vardır kaç yıldır evlisiniz bilmiyorum ama çocuğunuz da var. Belki evlilik öncesi yaşadığı bir ilişkiden?
Veya arkadaşların da dediği gibi ikinizden biriniz umumi tuvaletlerden kapmış olabilirsiniz.

Hamileliğim de bende de hsv tip 2 çıkmıştı ama biz hiç eşimle nerden geldi bu virüs kim kime bulaştırdı diye düşünmedik. Sadece doktorlar bebek için endislenince hamileliğimin ilk ayları ve doğuma gireceğim son günler zehir oldu . Biz o durumda kendimizi hiç düşünmemistik. Şimdi benim herhangi bi lezyon um yok ama nerden bulaştığı bulmak mümkün değil ki neden en kötüsü düşünüyorsunuz

hpv illa ki rahim ağzı kanserine neden olacak diye birşey yok. hpv virüsünün yaklaşık 120 türü var ve bazı türleri sadece siğil yapıyor; kansere neden olmuyor. Senin yapman gereken her 6 ayda bir pap smear testi yaptırmak. en ufak bir hücre bozulmasında erken müdahale ile kanserin önüne geçiliyor. Pap smear testi de çok basit bir test. Hpv genellikle çok eşli yaşayanlarda görülür ve %90 cinsel yolla bulaşır. ama %10 ihtimalle, ortak kullanılan yerlerden de bulaşabilir. Sonuçta kan veya sıvı yoluyla değil, deri teması ile bulaşan bir hastalık. internette yazılanları okuyup kendinizi korkutmayın. hpv virüsü bağışıklık sistemi tarafından baskılanabilen bir virüs. bağışıklığınız düşerse siğilleriniz çıkar; tıpkı hastalandığımızda ağzımızda uçuk çıkması gibi. vücut virüsü baskılarsa yıllarca hiçbir şikayet olmadan yaşayabilirsiniz de.

Annemde de olmuştu Allah'a şükür şimdi iyi.
Babam annemi aldattmıştı biliyorduk öğrendik bu yüzden anneme bulaştı ama sırf cinsellikle bulaşmıyor ki biraz daha araştırın ve hastalığınızın iyileşmesi için araştırmalar yapın.

belki eşin seni aldattı.. belki üste çıkmaya çalışıyor.. yani siz böyle ezik durdukça üstünüze gelecektir.
ayrıca siz kendinizden eminseniz demek ki eşinizde bir sorun var yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…