Yok gizotum yaa sizlerin çeyizleri yanında benimkiler hala çok çok azz ama çoğalıcaklar inşallah
kız daha bir ay öncesine kadar benm tencereler hiçbişiyim yoktuuu yahuuuu senin var diyorsam var
acil olarakta yatak odasına yönel cancağzım
hemen eksik listesi yaptım bunları aldınmı alacanmı bilmiyorm ama bunlarıııı allllllllll
nevresim takımı
battaniye
pike takımı
günlük yatak örtüsü
Hahahah eksik listesi de çıkarmışşş yerim kız senii
nevresim takımım 4 takım oldu,2 benim battaniyem var 1 tane de kayınanniş almış geçenlerde ama pike takımı ve günlük yatak örtüm yok işte kuzucann ilk fırsatta bunlara yönelmek lazım
aaaa nevresimleri ön sayfada göremedm kızzz allla alla nasıl kaçmışlar gözümden
iç çamaşırı ve geceliklerde var utanma yevrum
o zaman yatak örtüsü ve pike alana kadar masraf yok onlarııı alacan anlaştıkmı kuzu onlara yönelll
canım yeni çeyizlerini güle güle kullan
yaaa ben bilmiyorum ki kız süzgecim yok ahahaha süzgece taktım kafayı mesela :)))))) kız inan hiç bilmiyorum ne almam gerektiğini herhalde beyaz eşyaya gircez ahahaha
yevrum benden kaçmaz takipe alıyorum bu topiki yatak örtüsü alınsın tez vakite istiyorumda istiyorum en çiçeklisinden
Gülibiğimmm yicem seni de çeyizlerinideeeee
aldığın herşey çok cici canım güzel günlerde kullan
Gülmiikkk çook güzel buuuuÇeyizlerimizin arasına yenisini de ekledik dün akşam
Aylardır bornoz takımlarını inceleyip duruyoduk hatta denediğimiz bile oldu ama hepsi çok çok büyük geldi sevdiceğe de bana da.Bi türlü içimize sinen olmadı.Dün akşam iş çıkışı yemek takımlarına bakmaya girdiğimizde bornozlara takıldık ve bu takım çokk hoşumuza gitti hep süslü püslü renklilere bakarken sonunda kısmet en sadesini almayaymışTabi ki yine denedik,sanırım bornozu deneyip alan nadir çiftlerdeniz Üstümüzde de beğenince birden sevdicek hadi alalım bu da benim katkım olsun çeyizimize dedii ve aldıkk
İştee bornoz takımımız yumuşacık
Eki Görüntüle 624971 Eki Görüntüle 624970
Gülmiikkk çook güzel buuuuHatırlıorum da yanıma geldiğinizde bile bakmıştık Özdilek mağazasından
Çok beğendim bendeBiliyosun bizim de problemlerimizden biri bornoz şuan
Markası ne? Bi de bayan için olanı dizden yukarda mı? Kısa bi model mi yaniiiii ikizcan
Çeyizlerimizin arasına yenisini de ekledik dün akşam
Aylardır bornoz takımlarını inceleyip duruyoduk hatta denediğimiz bile oldu ama hepsi çok çok büyük geldi sevdiceğe de bana da.Bi türlü içimize sinen olmadı.Dün akşam iş çıkışı yemek takımlarına bakmaya girdiğimizde bornozlara takıldık ve bu takım çokk hoşumuza gitti hep süslü püslü renklilere bakarken sonunda kısmet en sadesini almayaymışTabi ki yine denedik,sanırım bornozu deneyip alan nadir çiftlerdeniz Üstümüzde de beğenince birden sevdicek hadi alalım bu da benim katkım olsun çeyizimize dedii ve aldıkk
İştee bornoz takımımız yumuşacık
Eki Görüntüle 624971 Eki Görüntüle 624970
güle güle, muttlu günlerde kullanın inşallah canımcım..çok şıkmış, çok beğendimmmm...
Ayy evettt Keşan da bile bakmıştıkk
Storway markası bebeğimmHani hatırlıyomusun sana mailde bi model atmıştım tek bunu alıcam diye miniydi O da vardı bi giydim gecelik gibi oldu ve çok inceydi kesinlikle kullanışlı görünmüyodu sular süzülür her bi yanından o kadar diyim anca görüntü amaçlı kullanılabilir Ben de onun yerine güzel bi gecelik alırım yeeaaa didim
Diz üstü değil bu miniğim ama çok uzun da değil ve yumuşacıııkkkk
Önemli olan içine sinmesi zaten kuşum çok da güzel bi model, güle güle kullanın inşallah
canım bornoz takımını çok beğendim çok güzelmiş bende almasam böyle mir model alabilridim güle güle kullan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?