Gülimiğinnn Çeyizleri :))

Yok gizotum yaa sizlerin çeyizleri yanında benimkiler hala çok çok azz ama çoğalıcaklar inşallah

kız daha bir ay öncesine kadar benm tencereler hiçbişiyim yoktuuu yahuuuu senin var diyorsam var

acil olarakta yatak odasına yönel cancağzım

hemen eksik listesi yaptım bunları aldınmı alacanmı bilmiyorm ama bunlarıııı allllllllll

nevresim takımı
battaniye
pike takımı
günlük yatak örtüsü

Hahahah eksik listesi de çıkarmışşş yerim kız senii

nevresim takımım 4 takım oldu,2 benim battaniyem var 1 tane de kayınanniş almış geçenlerde ama pike takımı ve günlük yatak örtüm yok işte kuzucann ilk fırsatta bunlara yönelmek lazım

aaaa nevresimleri ön sayfada göremedm kızzz allla alla nasıl kaçmışlar gözümden

iç çamaşırı ve geceliklerde var utanma yevrum

o zaman yatak örtüsü ve pike alana kadar masraf yok onlarııı alacan anlaştıkmı kuzu onlara yönelll

Ayy iç çamaşırlarına içim gidiyo ama beden küçültcemm sözde yaa ondan almıom onlarıı kilom azalınca alcam inşallah gizott

Senin neler kaldıı gizott eksik sen bitirsin çoğu şeyi gecelik bilem aldın hee

yaaa ben bilmiyorum ki kız süzgecim yok ahahaha süzgece taktım kafayı mesela :)))))) kız inan hiç bilmiyorum ne almam gerektiğini herhalde beyaz eşyaya gircez ahahaha

yevrum benden kaçmaz takipe alıyorum bu topiki yatak örtüsü alınsın tez vakite istiyorumda istiyorum en çiçeklisinden

canım yeni çeyizlerini güle güle kullan

Teşekkür ederimm tatlımm

Heheheh benim süüzgecim var kiiiii

İlerde unuturuz karışıklıkta diye annecim her çıktığın da mutfak için gerekli olan şu küçük ıvır&zıvırları alıyo kuzumm çünkü çok unutulabiliyo bunlar.

Sen direk büyüklere geç artık ani kararlar bekliyorum çünkü senden gizoott

Çeyizlerimizin arasına yenisini de ekledik dün akşam

Aylardır bornoz takımlarını inceleyip duruyoduk hatta denediğimiz bile oldu ama hepsi çok çok büyük geldi sevdiceğe de bana da.Bi türlü içimize sinen olmadı.Dün akşam iş çıkışı yemek takımlarına bakmaya girdiğimizde bornozlara takıldık ve bu takım çokk hoşumuza gitti hep süslü püslü renklilere bakarken sonunda kısmet en sadesini almayaymış Tabi ki yine denedik,sanırım bornozu deneyip alan nadir çiftlerdeniz Üstümüzde de beğenince birden sevdicek hadi alalım bu da benim katkım olsun çeyizimize dedii ve aldıkk

İştee bornoz takımımız yumuşacık

Gülmiikkk çook güzel buuuu Hatırlıorum da yanıma geldiğinizde bile bakmıştık Özdilek mağazasından
Çok beğendim bende Biliyosun bizim de problemlerimizden biri bornoz şuan
Markası ne? Bi de bayan için olanı dizden yukarda mı? Kısa bi model mi yaniiiii ikizcan

Ayy evettt Keşan da bile bakmıştıkk

Storway markası bebeğimm Hani hatırlıyomusun sana mailde bi model atmıştım tek bunu alıcam diye miniydi O da vardı bi giydim gecelik gibi oldu ve çok inceydi kesinlikle kullanışlı görünmüyodu sular süzülür her bi yanından o kadar diyim anca görüntü amaçlı kullanılabilir Ben de onun yerine güzel bi gecelik alırım yeeaaa didim

Diz üstü değil bu miniğim ama çok uzun da değil ve yumuşacıııkkkk

güle güle, muttlu günlerde kullanın inşallah canımcım..çok şıkmış, çok beğendimmmm...

Önemli olan içine sinmesi zaten kuşum çok da güzel bi model, güle güle kullanın inşallah

canım bornoz takımını çok beğendim çok güzelmiş bende almasam böyle mir model alabilridim güle güle kullan

canım bornoz takımını çok beğendim çok güzelmiş bende almasam böyle mir model alabilridim güle güle kullan

Teşekkür ederim canımm senin bornoz takımın da çokk güzel kii bunu almasaydık biz de Taç'ın alıcaktık sen de güle güle kullan

gülibik bayıldım hayatım güle güle kullan çok sade çok güzel ayyy inşallah bende bulurum güzel bişi gerçi beğendiğim bir model va rpudra pembesi taçtan ama pahalı eklerim sanada fikir verirsin olurmu canım

sayende bir eksiğimi daha gördüm öperim kocaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…