Gülimiğinnn Çeyizleri :))

hepsı değişik ve cok guzel canım gule gule kullan ınsallah ozellıkle kırmızılı tencere setın cok hoşş:))

hepsı değişik ve cok guzel canım gule gule kullan ınsallah ozellıkle kırmızılı tencere setın cok hoşş:))

Teşekkür ederimm canımmm o tencereleri alırken çok heyecanlamıştık.Beraber aldığımız ilk eşyamız

İnşallah hayırlısıyla kullanmakta nasip olur

canım çok güzel güle güle kullan. inanırmısın nerdeyse bu modelin aynısı bende su bardağı beğendim annem daha güzelini bulursun diye aldırmadı
ama bidaha gideyim oraya kalmış olursa alıcam

canım çok güzel güle güle kullan. inanırmısın nerdeyse bu modelin aynısı bende su bardağı beğendim annem daha güzelini bulursun diye aldırmadı

Su bardağı hangi markaydı canım belki ben de alırım uyumlu olurlar

gülinimmmmmm çok utandım ya :26::26: ben görmemişim çeyiz sayfanı

kusura bakma.

hepsi çok özenli birbirinden güzel.. Aşkla sevdiceginle kullanmak nasip olsun

gülinimmmmmm çok utandım ya :26::26: ben görmemişim çeyiz sayfanı

kusura bakma.

hepsi çok özenli birbirinden güzel.. Aşkla sevdiceginle kullanmak nasip olsun

Yerim ben seniiii şekerpareemmmm

Teşekkür ederimmm amiinnn hepimize aşkla kullanmak nasip olur inşallah çeyizciklerimizi

wowwww
artık bi kahvaltı hazırlarsınn bizeee
çokk güzell güliibiğimmmm gülee gülee kullannn bebeekimmm

Çeyizimin ilk parçası tencere setimdi tabiki en kırmızısından Ama takım halinde ki fotosunu bulamayınca siyahı eklemek zorunda kalmıştım.Canım arkadaşım ''amante03'' kırmızısının fotosunu bulmuşşş teşekkür ederim bitanemm hemen düzeltiyorumm

Eki Görüntüle 551476

Çeyizdaşımmmm rica edeerim bebeğimmm

Yeni çeyizciklerimle huzurlarınızdayımmm

Havanımız,tahta kaşıklarımız,kelebekli bardaklarımız(çokk beğendik bunları sevgilicimle :),maşamız,yumurta fırçamız,salatalık soyacağımız,yumurta çırpıcımız,şişe açacağımız vee çay süzgecimiz

Yine kırmızııı hep kırmızııııı Güle güle kullanın kuzummm kelebekli bardakları bende çok beğendimmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…