hepsı değişik ve cok guzel canım gule gule kullan ınsallah ozellıkle kırmızılı tencere setın cok hoşş:))
6-7 ay önce bu kahvaltı takımını beğenmeme rağmen daha güzelini bulurum başka beğenirim umuduyla araştırdım durdum ve sonunda gidip ilk beğendiğimi aldımm
Kahvaltı takımım huzurlarınız da
Eki Görüntüle 551302 Eki Görüntüle 551303 Eki Görüntüle 551304
canım çok güzel güle güle kullan. inanırmısın nerdeyse bu modelin aynısı bende su bardağı beğendim annem daha güzelini bulursun diye aldırmadı
ama bidaha gideyim oraya kalmış olursa alıcam
Su bardağı hangi markaydı canım belki ben de alırım uyumlu olurlar
canım markasını hatırlamıyorum ama ümraniye tepeüstündeki real de bakmıştım oda turuncu kırmızılıydı yanlış hatırlamıyorsam ama modeli aynıydı
gülinimmmmmm çok utandım ya :26::26: ben görmemişim çeyiz sayfanı
kusura bakma.
hepsi çok özenli birbirinden güzel.. Aşkla sevdiceginle kullanmak nasip olsun
canım çok güzel güle güle kullan. inanırmısın nerdeyse bu modelin aynısı bende su bardağı beğendim annem daha güzelini bulursun diye aldırmadı
ama bidaha gideyim oraya kalmış olursa alıcam
wowwww
artık bi kahvaltı hazırlarsınn bizeee
çokk güzell güliibiğimmmm gülee gülee kullannn bebeekimmm
Teşekkür ederimmm cankuşşşş hazırlamaz olurmuyum hiiçç yeter ki bi evim olsunn o günler gelsinn
Çeyizdaşımmmm rica edeerim bebeğimmmÇeyizimin ilk parçası tencere setimdi tabiki en kırmızısındanAma takım halinde ki fotosunu bulamayınca siyahı eklemek zorunda kalmıştım.Canım arkadaşım ''amante03'' kırmızısının fotosunu bulmuşşş teşekkür ederim bitanemm hemen düzeltiyorumm
Eki Görüntüle 551476
Yeni çeyizciklerimle huzurlarınızdayımmm
Havanımız,tahta kaşıklarımız,kelebekli bardaklarımız(çokk beğendik bunları sevgilicimle :),maşamız,yumurta fırçamız,salatalık soyacağımız,yumurta çırpıcımız,şişe açacağımız vee çay süzgecimiz
Eki Görüntüle 560917
Eki Görüntüle 560906 Eki Görüntüle 560915 Eki Görüntüle 560916
Yine kırmızııı hep kırmızıııııGüle güle kullanın kuzummm kelebekli bardakları bende çok beğendimmmm
bardaklarr çok şekerrr
gülee gülee kullan cnm hepiciğiiiniii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?