- 9 Kasım 2007
- 16.974
- 248
- 88
Güle güle kullan bitanem
Merak etme aklındaki sorular geçtiği gibi korkunun k si bile kalmıcak.Bu korku karşındakiyle alakalı çünkü kesinlikle seninle ilgili değil
saol bitanem güle güle kullanalım inş.
inşallah kuzum ben yapamıcakmışım gibi geliyor..o soru işartlerinden kurtulmak için baya zaman var kuzum..herşeye zaman bıraktım artık.gittiği yere kadar.
annem ,ablam , olsun send en ev kadını olmaz,nasıl yapacaksın diyorlar cidden iyice gözüm korkuyor ya..
aldıklarımı koydum çeyiz kısmına kuzum:)
Sen yeter ki sevdiğine ve sevildiğine güven gerisi gelir merak etme.
Ayrıca neden olmazmış senden ev kadını ne demekmiş o öyle?
Herşeyi eşit yapacaksınız eşinle.Sende çalışıosun o da çalışıyo öyle işten gelince bacaklarını uzatıp yatmıcak kocan,o da işin ucundan tutucak.Eğer evin düzenini birliğini beraber yaparsanız hiç bi sorun kalmaz.
iş yapmıyorum pek evde o yüzden diyorlar ,herşeye ofluyorum..bir bardak bile kaldırmaya üşenen insnaım ben.
canım zaten yunus beni çalıştırmıcağını söylüyor.
ama ben çalışma taraftarıyım ne olacağımı belli değil yani..iyice herşeyi rayını oturtmak lazım ,evlenince bocalamamak adına.
sen neler alıyorsun bakalımmmm çeyizciğine bornoz takımını naptın
Canım arkadaşımın pantera14'ün hediyeleri.Çok teşekkür ederim bitanem sana her kullandığımda seni hatırlıcam.Senin gibi biriyle tanışmama vesile olduğu için KK'ya da teşekkürler
Eki Görüntüle 530406 Eki Görüntüle 530407
Budaa anneciğimin aldığı elma sepetimiz
Eki Görüntüle 530408
Canım arkadaşımın pantera14'ün hediyeleri.Çok teşekkür ederim bitanem sana her kullandığımda seni hatırlıcam.Senin gibi biriyle tanışmama vesile olduğu için KK'ya da teşekkürler
Eki Görüntüle 530408
keşke yakın olsaydık be canımmmmmmmm girişirdik çeyiz işine
Keşke bende bilseydim adresciğinii
Güle güle kullan kuzucumm
Eki Görüntüle 530408
bebişimmmmmmmmmmmmmmmgüle gülee kullann işte minicik bişii benden sanaa
KK ya sonsuz teşekkürlerr güzel insanlarla tanıştığımm içinnnnnnnnn
bebişimmmmmmmmmmmmmmmgüle gülee kullann işte minicik bişii benden sanaa
KK ya sonsuz teşekkürlerr güzel insanlarla tanıştığımm içinnnnnnnnn
Canım ablacım sağolasın güzel gönlünden geçmesi bile yeter
Ben zor da kaldıkça sana danışırım zaten
ne zaman istersen kuzummmmm
Canımm benimm iyi günler de kullanmak nasip olur inşallah,belli olmaz bigün kek kalıplarımla sana kekler yaparımm kiiiii
oyyyyy bennn yerimmm ozamann o seninn ellerinlee yaptığınn kekleridee senideee
içten bir kocamannn inşallllaaaaahhhhhh diyorumm bebekimmmm
Merhaba.
Hepsini birbirinden hoş ve zevkli buldum. Maşallah, her ayrıntı var çeyizliklerinizde.
Özellikle kendi el emeği tepsiniz ve annenizin takımları ve sanırım kahvaltılık mıydı şimdi hatırlayamadım, Türk bayrağı ay ve yıldız şeklinde olan küçük set benim favorilerim.
İnşallah herbirini ve bundan sonra alacaklarınızı da (ve diliyorum ki tüm çeyiz hazırlığı yapan herkese aynı şekilde )güzel günlerde, sağlıkla, mutlulukla, keyifle kullanmak nasip etsin Allah.
Hepsi birbirinden güzel, çooook güzel günlerde kullan :))
son eklediklerinde harika canım mutlulukla kullanırsın inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?