Gülimiğinnn Çeyizleri :))

Ayyy çok teşekkür ederimmm musmutlu oldumm kocamannn

Daha güzelleri çok çok güzelleri senin olsunnn canımmm

hepsi güzel güle güle kullan canım zevkli şeyler bular evlenince bu hastalık gibi büyüyoda büyüyo hep alıyosun :)

hepsi güzel güle güle kullan canım zevkli şeyler bular evlenince bu hastalık gibi büyüyoda büyüyo hep alıyosun :)

Hep hep hepp almak istiyorumm 3 parça aldığım yeni çeyizciklerim de var ekliycem birazdan ufakta olsalar beni çok mutlu ediolar kiii

Teşekkür ederim

Ne zamandır çeyizciğime katılan ufak ama mutluluğu büyük cicilerimi koyamadım gitti anca sırası geldi

Bu kadar ufak detayları aldığım için yarın evleniyo gibi görünüyo olabilirim ama napıyım heves işte

6'lı balık servis tabağımız;

Mikser çırpma kabı;

Deterjan hazneli fırça ;

Bende seni merak ediyordum canım... Görünmüyorsun birkaç gündür merak etmiştim.
Birde yüklücem dediğin için bekliyordum yeni çeyizlerini
Balık servis tabakların çok cici. Aynıları bizde de var şuanda :)
Gayet şık ve hoş canım... Güle güle kullanın inşallah

Beni düşünüp merak etmişsin sağolasın canım benim

İş yerinde ay sonu olunca malesef işlerim fazla yoğun oluyo o yüzden girsem de yorum yazamadım hiç biyere ama p.tesi yoğunluğu son günü olucak yine KK'ya devam

Beğenmene çok sevindimm daha güzelleri senin olsun inşallah kuzumm

Haklısın canım doğru diyorsun dönem kapanışları vs yoğun geçiyordur bu haftan. Pazartesiden sonra bol bol sohbet ederiz o zaman
Çok sağolasın canım

Haklısın canım doğru diyorsun dönem kapanışları vs yoğun geçiyordur bu haftan. Pazartesiden sonra bol bol sohbet ederiz o zaman
Çok sağolasın canım

Ben çok özledim sohbetlerimizi kiiii

Bu arada yarın sınavın da başarılar canım çok güzel geçer inşallah

Deterjanlı fırça iyi fikirmiş bende bakınayım ona bi Güle güle kullan

Yeni ciciklerimle karşınızdayımmm

Pelmiğimin hediyesi kahvaltılığımız çok güzel kiii

Çerezliklerimiz ve kupalarımız

Son düzenleme:
Güle güle kullan inşallah canım.
Bende artık kıyafet yerine ev eşyası bakar oldum her yerde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…