- 24 Aralık 2017
- 5.560
- 4.517
- 173
- Konu Sahibi Love_your_life
-
Çoğu kişi buna takılmış ama durum şu değil ton ton makyaj yapıp dolaşmıyorum ki kendimi iyi hissettirecek kadar yapıyorum. Ve rahatım çok bu şekilde yani giydiklerimle rahatsızlık hissetmiyorum. Evlenmeden öncede bu şekilde dururdum evde yapım bu şekilde çatlaklarım şuan mor kırmızı gibi ve kötü bir görüntü oluyor bu cidden daha çok Yen'i olduğundan öı bilmem beni çok etkiliyorSizi eleştiriyor gibi olmak istemem ama evde pijama ile dolasmicaksam, makyajsız rahat olmucaksam niçin evleneyim ?
Ne güzel anne olmussunuz, bebeginizden size ömür boyu bir hatıra o catlaklar. .
Elbette bakımlı olun ama bu kadar takılmayın ..
Eşiniz tamamen bebeginizi düşünmüş .
Çünkü cidden anlayamıyorum. Eşinizle 10 yıldır birlikte olan siz ne dediğini anlamışken eşinizi bir kere bile görmeyen konuşmayan tanımayan insanların tahminine nasıl güvenebilirsiniz?Hanimefendi sanırım yorumları okumadınız eşime sordum tabiki cevabı tatmin edici değildi o an üstüne gitmedim ve aklım kurcalandı ve evet tanımadığım bir kadın grubundan objektif olacağı için yardım istedim akşam eşime tekrar sordum neden kızmak yerine anlamayı seçmiyoruz bende buna anlam veremiyorum
bencede rahat olamadığınız için söylemiştir.bebeğimiz olduğu için o konuda rahat değiliz mi demek istedi
eşimle 4 yıllık evliyiz 10 yıldır beraberiz toplamda o 29 ben 26 yaşındayım kızlar yeni doğum yaptım çok kilo almadım ve kilolarımın hepsini verdim fakat göbeğim çatladı emzirirken göğüsler tabi ay neyse eşim hiçbir zaman beni kırmadı kötü sözü varsa da hatırlamıyorum yani ev işlerini yapar yemek yapar bebeğe bakar yani benim için güzel bir erkek eşim çevremiz içinde öyledir. Tanıtmak istedim ki yorumlar ona göre yapılsın diyeşimdi eşime akşam seni özledim buara çok birlikte olamıyoruz dedim o da bende özledim canım evet haklısın dedi. Sonra ben dedim ki sen dışarıya çıktığın için birlikte olamıyoruz dedim güldüm( eşimin bir firması var bunun dışında çiftçilik yapıyor gündüz dükkanda gece tarlada gibi oluyor ama ben kızıyorum neyse) onda bana hıııı evet evde olsam sanki birlikte olabileceğiz her şey güllük gülistanlık ya dedi.
Ayrıca şu notu düşeyim ben eşime ve çevreye göre bakımlı birisiyim yanı bence olması gerekenler ama eşim ve çevrem aşırı bakımlısın diyorlar çok makyaj yapmam ama kremler spreyler vs. Ki ayrıca eşim beni Doğum yapana kadar evde pijamayla dolaşırken hiç görmemiştir. İşten geleceği zaman üzerini değiştiririm koku saç baş falan derken işte öyle birisiydim ama şimdi bebeğim olduğu için wc ye zor gidiyorum acaba eşim bu durumdan mı dem vurdu eskisi gibi değil mi demiştir ya da vücudum bozuldu mesela ondan mı diyor kı buna çok takılıyorum yoksa bebeğimiz olduğu için o konuda rahat değiliz mi demek istedi siz olsanız ne düşünürsünüz.
Çatlakların hala kırmızı ise , güzellik merkezleri lazerle büyük ölçüde yok edebiliyor .Çoğu kişi buna takılmış ama durum şu değil ton ton makyaj yapıp dolaşmıyorum ki kendimi iyi hissettirecek kadar yapıyorum. Ve rahatım çok bu şekilde yani giydiklerimle rahatsızlık hissetmiyorum. Evlenmeden öncede bu şekilde dururdum evde yapım bu şekilde çatlaklarım şuan mor kırmızı gibi ve kötü bir görüntü oluyor bu cidden daha çok Yen'i olduğundan öı bilmem beni çok etkiliyor
Haksızlıkla hiç ilgilisi yok. Dayım ve yengem ayda bir sinemaya giderlerdi bebeklerine biz bakardık. Bence bu çok normal.Annem yakında çok şükür fakat sanırım bebeğimi böyle bir şey için bırakmak garip olacak gibi geliyor bebeğime haksızlık gibi olmaz mu
Sözüyle kastettiğinin bebeğimizin uyumaması ağlaması olduğunu dile getirdi ve rahat olamadığımız için bunu söyledim dedi hatta bana ne düşündüğümü bile sordu ben tabi fiziken sorun var gibi düşündüm diyemedimbende şuan eski kiloma döndüm ama cidden aşırı çatladım daha yeni olduğu için mi alışamadım acaba siz baştan beri çatşadığınızda da sorun etmiyor muydunuz
Sözüyle kastettiğinin bebeğimizin uyumaması ağlaması olduğunu dile getirdi ve rahat olamadığımız için bunu söyledim dedi hatta bana ne düşündüğümü bile sordu ben tabi fiziken sorun var gibi düşündüm diyemedimbende şuan eski kiloma döndüm ama cidden aşırı çatladım daha yeni olduğu için mi alışamadım acaba siz baştan beri çatşadığınızda da sorun etmiyor muydunuz
Ne dediğini yanlış yorumlamaktan korktum ve içimi rahatlatmak istedim ya da korkacağım şeyi duymak okumak istedim belki bilmiyorum size uygun olmayabilir ama o an bana sormak uygun geldiÇünkü cidden anlayamıyorum. Eşinizle 10 yıldır birlikte olan siz ne dediğini anlamışken eşinizi bir kere bile görmeyen konuşmayan tanımayan insanların tahminine nasıl güvenebilirsiniz?
Cevabını evden çıkarken verdi o an konuşamadık konuşmaya zaman olmadı telefonda da sormak istemedim akşam gelince konuştum ve açıklamamı aldım fakat o sürede bi şeyler duymak iyi geldi.Eşinize birlikte olamadığınızı ve özlediğinizi söyleyebiliyorsunuzda cevabı kafanızı kurcalayıncamı deşmiyorsunuz...bir güzel anlattırırdım ne demek istiyor birşeymi anlatmaya çalışıyor
Öyle demiş için rahatladı şükürbencede rahat olamadığınız için söylemiştir.
Güzel bir yorum alınca bile düşünür oldum bu durumla alakalı herkes bata eleştirdi çünkü. Teşekkür ederimmKonu sahibi dogru yoldasınız... Kendı adıma her daim gunluk olmuyor giydiklerim. . Kendınıze esinıze saygınız muthış.. Tebrikler..
Şuanda müdahale yapabilirler mi ki emzirme falan sorun olur mu ki bilginiz var mı şuan mor kırmızılarÇatlakların hala kırmızı ise , güzellik merkezleri lazerle büyük ölçüde yok edebiliyor .
Madem bu kadar seni uzuyor , durumun müsait ise gidebilirsin .
Beyazladiktan sonra faydası olmuyor
Bunu deneyeceğim annemle hemen konuşup onay almalıyım ;-) teşekkürlerHaksızlıkla hiç ilgilisi yok. Dayım ve yengem ayda bir sinemaya giderlerdi bebeklerine biz bakardık. Bence bu çok normal.
Sız memnun eşiniz memnun.. Ayrıca yapamayanlar daha cok yapamadıkları için agır eleştirilerde bulunurlar..(aman dıyım sozum meclisten dışarı) Ben imrendim acıkcası. Sız hıc kendınıze esinıze olan saygınızı yitirmeyin derım.. Her yorum kendıne dogruGüzel bir yorum alınca bile düşünür oldum bu durumla alakalı herkes bata eleştirdi çünkü. Teşekkür ederimm
ya umarım öyle olur ya yanı şuan kötü durumdayım ve cidden takılıyorum neler sürdüm neler doğumuma vermediğimiz paraları bakıma verdik ama çatır çatır çatladım resmen ameliyatsız çözümler neler peki birde açabilir misinizBen aslında ilk doğumumdan sonra biraz kafaya taktım çünkü kendi hatamdan dolayı olduğunu düşündüm.Eşim özel bir jel almıştı, çok da pahalı birşeydi..Demek ki önemsiyor dedim önceleri kullandım ,ama tam karnım büyümeye başladığında başka bir şehirde olduğum ve o ara kullanamadığım için çatladı.Sadece 15 gün içinde..
Şuan nedense umrumda değil , bikini giyiyorsan mayokini gibi akıllı seçimlerle gizleyebilirsin..Kimsede evin içinde kasıkları açık dolaşmaz heralde günlük hayatta.Şuan fit olduğum ve bedenimin görünen kadarıyla barışık olduğum için hiç önemsemiyorum.Ameliyatsız çözümler gelişti ,belki ilerde düşünürüm..
Daha yeni olduğundan iyice belirgindir zamanla hafifler hiç düşünme..
Annemin üç doğumu var benden kat kat fazla kilo almıştır onda bile çatlak yok (incecik beyaz iplik gibi)yapı meselesi..Belki seninki de ilerde öyle olur.
Belkide doğru söylüyorsunuz anlam veremedim çok aşırı eleştiri gelmesine hatta beklemiyordum bu yorumları ama haklı olabilirsiniz. İnşallah hayatımız boyunca böyle devam eder.Sız memnun eşiniz memnun.. Ayrıca yapamayanlar daha cok yapamadıkları için agır eleştirilerde bulunurlar..(aman dıyım sozum meclisten dışarı) Ben imrendim acıkcası. Sız hıc kendınıze esinıze olan saygınızı yitirmeyin derım.. Her yorum kendıne dogru
Canim neden açıkça eşine sormuyorsun? Buraya konu açmaktan daha kolay...eşimle 4 yıllık evliyiz 10 yıldır beraberiz toplamda o 29 ben 26 yaşındayım kızlar yeni doğum yaptım çok kilo almadım ve kilolarımın hepsini verdim fakat göbeğim çatladı emzirirken göğüsler tabi ay neyse eşim hiçbir zaman beni kırmadı kötü sözü varsa da hatırlamıyorum yani ev işlerini yapar yemek yapar bebeğe bakar yani benim için güzel bir erkek eşim çevremiz içinde öyledir. Tanıtmak istedim ki yorumlar ona göre yapılsın diyeşimdi eşime akşam seni özledim buara çok birlikte olamıyoruz dedim o da bende özledim canım evet haklısın dedi. Sonra ben dedim ki sen dışarıya çıktığın için birlikte olamıyoruz dedim güldüm( eşimin bir firması var bunun dışında çiftçilik yapıyor gündüz dükkanda gece tarlada gibi oluyor ama ben kızıyorum neyse) onda bana hıııı evet evde olsam sanki birlikte olabileceğiz her şey güllük gülistanlık ya dedi.
Ayrıca şu notu düşeyim ben eşime ve çevreye göre bakımlı birisiyim yanı bence olması gerekenler ama eşim ve çevrem aşırı bakımlısın diyorlar çok makyaj yapmam ama kremler spreyler vs. Ki ayrıca eşim beni Doğum yapana kadar evde pijamayla dolaşırken hiç görmemiştir. İşten geleceği zaman üzerini değiştiririm koku saç baş falan derken işte öyle birisiydim ama şimdi bebeğim olduğu için wc ye zor gidiyorum acaba eşim bu durumdan mı dem vurdu eskisi gibi değil mi demiştir ya da vücudum bozuldu mesela ondan mı diyor kı buna çok takılıyorum yoksa bebeğimiz olduğu için o konuda rahat değiliz mi demek istedi siz olsanız ne düşünürsünüz.
Sordum canım ama geçen akşam cevabından tatmin olmadım ve üstüne gitmek hoş olmayacaktı gitmedim ama aklımda kaldı tabi sonra içimi rahatlatmak istedim sordum Buarada fakat eşime dün akşam sordum bebeğimiz var rahat olamıyoruz onu söyledim tabiki sen me düşündün ki dedi rahatladımCanim neden açıkça eşine sormuyorsun? Buraya konu açmaktan daha kolay...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?