Güllük gülistanlıkmış gibi dedi

Çoğu kişi buna takılmış ama durum şu değil ton ton makyaj yapıp dolaşmıyorum ki kendimi iyi hissettirecek kadar yapıyorum. Ve rahatım çok bu şekilde yani giydiklerimle rahatsızlık hissetmiyorum. Evlenmeden öncede bu şekilde dururdum evde yapım bu şekilde çatlaklarım şuan mor kırmızı gibi ve kötü bir görüntü oluyor bu cidden daha çok Yen'i olduğundan öı bilmem beni çok etkiliyor

Çünkü cidden anlayamıyorum. Eşinizle 10 yıldır birlikte olan siz ne dediğini anlamışken eşinizi bir kere bile görmeyen konuşmayan tanımayan insanların tahminine nasıl güvenebilirsiniz?

Eşinize birlikte olamadığınızı ve özlediğinizi söyleyebiliyorsunuzda cevabı kafanızı kurcalayıncamı deşmiyorsunuz...bir güzel anlattırırdım ne demek istiyor birşeymi anlatmaya çalışıyor

Konu sahibi dogru yoldasınız... Kendı adıma her daim gunluk olmuyor giydiklerim. . Kendınıze esinıze saygınız muthış.. Tebrikler..

Tabi ki bebekle alakalı görüşünü belli etmiş.

Çatlakların hala kırmızı ise , güzellik merkezleri lazerle büyük ölçüde yok edebiliyor .
Madem bu kadar seni uzuyor , durumun müsait ise gidebilirsin .
Beyazladiktan sonra faydası olmuyor

Ben aslında ilk doğumumdan sonra biraz kafaya taktım çünkü kendi hatamdan dolayı olduğunu düşündüm.Eşim özel bir jel almıştı, çok da pahalı birşeydi..Demek ki önemsiyor dedim önceleri kullandım ,ama tam karnım büyümeye başladığında başka bir şehirde olduğum ve o ara kullanamadığım için çatladı.Sadece 15 gün içinde..
Şuan nedense umrumda değil , bikini giyiyorsan mayokini gibi akıllı seçimlerle gizleyebilirsin..Kimsede evin içinde kasıkları açık dolaşmaz heralde günlük hayatta.Şuan fit olduğum ve bedenimin görünen kadarıyla barışık olduğum için hiç önemsemiyorum.Ameliyatsız çözümler gelişti ,belki ilerde düşünürüm..
Daha yeni olduğundan iyice belirgindir zamanla hafifler hiç düşünme..
Annemin üç doğumu var benden kat kat fazla kilo almıştır onda bile çatlak yok (incecik beyaz iplik gibi)yapı meselesi..Belki seninki de ilerde öyle olur.

Çünkü cidden anlayamıyorum. Eşinizle 10 yıldır birlikte olan siz ne dediğini anlamışken eşinizi bir kere bile görmeyen konuşmayan tanımayan insanların tahminine nasıl güvenebilirsiniz?
Ne dediğini yanlış yorumlamaktan korktum ve içimi rahatlatmak istedim ya da korkacağım şeyi duymak okumak istedim belki bilmiyorum size uygun olmayabilir ama o an bana sormak uygun geldi

Cevabını evden çıkarken verdi o an konuşamadık konuşmaya zaman olmadı telefonda da sormak istemedim akşam gelince konuştum ve açıklamamı aldım fakat o sürede bi şeyler duymak iyi geldi.

Çatlakların hala kırmızı ise , güzellik merkezleri lazerle büyük ölçüde yok edebiliyor .
Madem bu kadar seni uzuyor , durumun müsait ise gidebilirsin .
Beyazladiktan sonra faydası olmuyor
Şuanda müdahale yapabilirler mi ki emzirme falan sorun olur mu ki bilginiz var mı şuan mor kırmızılar

Güzel bir yorum alınca bile düşünür oldum bu durumla alakalı herkes bata eleştirdi çünkü. Teşekkür ederimm
Sız memnun eşiniz memnun.. Ayrıca yapamayanlar daha cok yapamadıkları için agır eleştirilerde bulunurlar..(aman dıyım sozum meclisten dışarı) Ben imrendim acıkcası. Sız hıc kendınıze esinıze olan saygınızı yitirmeyin derım.. Her yorum kendıne dogru

Ya y
ya umarım öyle olur ya yanı şuan kötü durumdayım ve cidden takılıyorum neler sürdüm neler doğumuma vermediğimiz paraları bakıma verdik ama çatır çatır çatladım resmen ameliyatsız çözümler neler peki birde açabilir misiniz

Belkide doğru söylüyorsunuz anlam veremedim çok aşırı eleştiri gelmesine hatta beklemiyordum bu yorumları ama haklı olabilirsiniz. İnşallah hayatımız boyunca böyle devam eder.

Canim neden açıkça eşine sormuyorsun? Buraya konu açmaktan daha kolay...

Canim neden açıkça eşine sormuyorsun? Buraya konu açmaktan daha kolay...
Sordum canım ama geçen akşam cevabından tatmin olmadım ve üstüne gitmek hoş olmayacaktı gitmedim ama aklımda kaldı tabi sonra içimi rahatlatmak istedim sordum Buarada fakat eşime dün akşam sordum bebeğimiz var rahat olamıyoruz onu söyledim tabiki sen me düşündün ki dedi rahatladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…