- 24 Aralık 2017
- 5.560
- 4.517
- 173
- Konu Sahibi Love_your_life
-
Sordum ama cevap çok açıklayıcı değildi kem küm dü yiğidim ne demek istiyorsun desem belki farklı cevap alabilirdim ama bu doru şeklini bir dağa olursa deneyeceğimNeden eşinize sormuyorsunuzki?
Bu kadar basit bir soruyu dahi soramaz mısınız yani?
Çok büyük olasılık bebekten dolayı değişen düzeninizden,yorgunluklardan bahsetmiştir.
Ama insan sorar yahu :)
"Ne demek istedin yiğidim?" deseydiniz mesela
Şuan sordum. Bebeğimiz ağlıyor uyanacak diye korkuyoruz tabiki bundan sen be düşünmüştün dediNeden gerilesiniz ki? E bu akşam sorun madem. Bilmiyorum ben olsam aklıma takılmışsa sorardım tatmin olana kadar. Niye ben kafamda kurup sıkıntı yapayım ki. El değil sonuçta en yakınım bu adam.
Şuan çok bakım yapamıyorum. Bebeğim dursa yapacağım ama olmuyor . Şimdi konuştum bebeği kastetmişBise merak ediyorum bir cocugunuz var nasil bu kadar bakimli olabiliyorsunuz.ben kendimi baya saldim temiz giyinirim ama pantolonla falan gezemem evde.bu arada esiniz vucudunuzu kastetmemistir siz taktiginiz ocin alinmissiniz
Yorum için teşekkür ederim. Eşimin ilgi ve alakasında çok şükür sorun yok ben yalnızca bu şekilde dolaşmayı sevmiyorum pijama bana göre yatakta uyumak içindir. Eşim pijama giyince soğumuyor tabiki ama ben alışkın olmadığım için yadırgıyorum.Bebek olduğu için demiştir hani ağlar ilgi bekler doğal olarak o yüzden rahat olmuyor gibisinden demiştir
Bu arada ben evde hep pijama ile gezerim ve eşim çok sık bana isten eve geldiğinde çok güzelsin her halinde çok tatlısın gibi iltifatlar eder devamlı
bilemedim sorun mu bizde acaba ama bence seni evde pijama ile ya da üstün dağınık halde görüpte cinsellikten soğuyacak ya da aşkı sevgisi azalacak insan nekadar sevgi aşk dolu bir eş olur ki böyle basit şeyler yüzünden insanın ilgisi alakası azalamaz
Sevindim sizin adiniza Allah mutlulugunuzu daim etsinŞuan çok bakım yapamıyorum. Bebeğim dursa yapacağım ama olmuyor . Şimdi konuştum bebeği kastetmiş
Amin inşallah sağolun cümlemizinSevindim sizin adiniza Allah mutlulugunuzu daim etsin
E bak ne güzel. Mesafeli olmayın o kadar. Size dert olacağına ona olsun. Sormaktan konuşmaktan çekinmeyin. :)Şuan sordum. Bebeğimiz ağlıyor uyanacak diye korkuyoruz tabiki bundan sen be düşünmüştün dediboşuna kendimi yıprattım
Boşa takıntı bebek uyutmuyor yoruyor demek istemistir..Ayrica ben esimin yaninda hep pijama giydim hicbir yan etkisi olmadı temiz olun temiz kokun da pijama sorun degil evde topuklulart seksi geceliklerle dolasacak degiliz yaeşimle 4 yıllık evliyiz 10 yıldır beraberiz toplamda o 29 ben 26 yaşındayım kızlar yeni doğum yaptım çok kilo almadım ve kilolarımın hepsini verdim fakat göbeğim çatladı emzirirken göğüsler tabi ay neyse eşim hiçbir zaman beni kırmadı kötü sözü varsa da hatırlamıyorum yani ev işlerini yapar yemek yapar bebeğe bakar yani benim için güzel bir erkek eşim çevremiz içinde öyledir. Tanıtmak istedim ki yorumlar ona göre yapılsın diyeşimdi eşime akşam seni özledim buara çok birlikte olamıyoruz dedim o da bende özledim canım evet haklısın dedi. Sonra ben dedim ki sen dışarıya çıktığın için birlikte olamıyoruz dedim güldüm( eşimin bir firması var bunun dışında çiftçilik yapıyor gündüz dükkanda gece tarlada gibi oluyor ama ben kızıyorum neyse) onda bana hıııı evet evde olsam sanki birlikte olabileceğiz her şey güllük gülistanlık ya dedi.
Ayrıca şu notu düşeyim ben eşime ve çevreye göre bakımlı birisiyim yanı bence olması gerekenler ama eşim ve çevrem aşırı bakımlısın diyorlar çok makyaj yapmam ama kremler spreyler vs. Ki ayrıca eşim beni Doğum yapana kadar evde pijamayla dolaşırken hiç görmemiştir. İşten geleceği zaman üzerini değiştiririm koku saç baş falan derken işte öyle birisiydim ama şimdi bebeğim olduğu için wc ye zor gidiyorum acaba eşim bu durumdan mı dem vurdu eskisi gibi değil mi demiştir ya da vücudum bozuldu mesela ondan mı diyor kı buna çok takılıyorum yoksa bebeğimiz olduğu için o konuda rahat değiliz mi demek istedi siz olsanız ne düşünürsünüz.
evde dolasmak niye kötü olsun ev pis mi ki sokak degil ev sonuctaevim de mis pijamam da mis onunla girdigim yatagim da temiz igrenc bi durum yok ortada bence..Ne munasebet kendinizi asla cirkin hissetmeyin ya,annesiniz siz,bir mucizeye hayat vermissiniz. Zaten kendinize gore bakiminizi da ihmal etmemissiniz, baska yapilabilecek bir sey yok ki. Bu arada pijamayla evde dolasmamak dogru bana gore. En sevmedigim sey. Sonra da onunla yataga giriyorlar ay cok igrenc
Evdeki koltukla yatagimizin ici arasinda mutlaka temizlik farki var. Sonucta misafir geliyor ve onlar eve gelince pijama giymiyor,otobuste dolmusta giydigi kiyafetle gelip koltuga oturuyorlar. Sonra siz ayni koltuga pijamayla oturup gece de ayni pijamayla yataga giriyorsunuz,berbat bir durum bence. Evde ev kiyafeti giyilir,yatakta yatak kiyafeti. İnsan degistirmeli ustunu basini,bu kadar usenmemek lazimevde dolasmak niye kötü olsun ev pis mi ki sokak degil ev sonuctaevim de mis pijamam da mis onunla girdigim yatagim da temiz igrenc bi durum yok ortada bence..
Demek ki beni benide pijamalar mutlu hissettiriyoNeden aşırı olsun ki insanı ne mutlu ve iyi hissettiriyorsa öyle davranmalı mesela ben şuan pijamalarla iyi değilim
Hanimefendi sanırım yorumları okumadınız eşime sordum tabiki cevabı tatmin edici değildi o an üstüne gitmedim ve aklım kurcalandı ve evet tanımadığım bir kadın grubundan objektif olacağı için yardım istedim akşam eşime tekrar sordum neden kızmak yerine anlamayı seçmiyoruz bende buna anlam veremiyorumGerçekten anlam veremiyorum 10 YILDIR beraber olduğun adama burada ne demek istedin diye sormak yerine gelip burada hic tanımadığın bir kadın grubuna mi soruyorsun ?
Ilişki anlayışınız nasıl bu hale geliyor ben anlam veremiyorum.
Konuştuk akşam bebeğimizden dolayı tabiki sen ne düşündün kı dedi içim rahatladı. Giyim konusu tercih meselesi ben o şekilde daha mutluyum ve beni rahatsız etmiyorBoşa takıntı bebek uyutmuyor yoruyor demek istemistir..Ayrica ben esimin yaninda hep pijama giydim hicbir yan etkisi olmadı temiz olun temiz kokun da pijama sorun degil evde topuklulart seksi geceliklerle dolasacak degiliz ya
Sözüyle kastettiğinin bebeğimizin uyumaması ağlaması olduğunu dile getirdi ve rahat olamadığımız için bunu söyledim dedi hatta bana ne düşündüğümü bile sordu ben tabi fiziken sorun var gibi düşündüm diyemedim“Güllük gülistanlık” durum sizin her an vitrin mankeni gibi dolaşmanız değildir diye düşünüyorum,akla mantığa aykırı bu durum.
Zaten bakımlıymışsınız, çatlak nedir ki..Beni dışardan gören bekar bir kız zanneder ,2 doğum yaptım,zayıfım,vücudum biçim olarak bozulmadı ama karın derim gibisini çevremde kimsede görmedim, derin derin zebra deseni gibi..Hiç takmıyorum hiç.Benim yerime dertlenen varsa da onun ayıbıdır.
Tabiki olabilirDemek ki beni benide pijamalar mutlu hissettiriyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?