Güllük gülistanlıkmış gibi dedi

Sordum ama cevap çok açıklayıcı değildi kem küm dü yiğidim ne demek istiyorsun desem belki farklı cevap alabilirdim ama bu doru şeklini bir dağa olursa deneyeceğim

Bebek olduğu için demiştir hani ağlar ilgi bekler doğal olarak o yüzden rahat olmuyor gibisinden demiştir

Bu arada ben evde hep pijama ile gezerim ve eşim çok sık bana isten eve geldiğinde çok güzelsin her halinde çok tatlısın gibi iltifatlar eder devamlı
bilemedim sorun mu bizde acaba ama bence seni evde pijama ile ya da üstün dağınık halde görüpte cinsellikten soğuyacak ya da aşkı sevgisi azalacak insan nekadar sevgi aşk dolu bir eş olur ki böyle basit şeyler yüzünden insanın ilgisi alakası azalamaz

Neden gerilesiniz ki? E bu akşam sorun madem. Bilmiyorum ben olsam aklıma takılmışsa sorardım tatmin olana kadar. Niye ben kafamda kurup sıkıntı yapayım ki. El değil sonuçta en yakınım bu adam.
Şuan sordum. Bebeğimiz ağlıyor uyanacak diye korkuyoruz tabiki bundan sen be düşünmüştün dedi boşuna kendimi yıprattım

Bise merak ediyorum bir cocugunuz var nasil bu kadar bakimli olabiliyorsunuz.ben kendimi baya saldim temiz giyinirim ama pantolonla falan gezemem evde.bu arada esiniz vucudunuzu kastetmemistir siz taktiginiz ocin alinmissiniz
Şuan çok bakım yapamıyorum. Bebeğim dursa yapacağım ama olmuyor . Şimdi konuştum bebeği kastetmiş

Yorum için teşekkür ederim. Eşimin ilgi ve alakasında çok şükür sorun yok ben yalnızca bu şekilde dolaşmayı sevmiyorum pijama bana göre yatakta uyumak içindir. Eşim pijama giyince soğumuyor tabiki ama ben alışkın olmadığım için yadırgıyorum.

Gerçekten anlam veremiyorum 10 YILDIR beraber olduğun adama burada ne demek istedin diye sormak yerine gelip burada hic tanımadığın bir kadın grubuna mi soruyorsun ?
Ilişki anlayışınız nasıl bu hale geliyor ben anlam veremiyorum.

Boşa takıntı bebek uyutmuyor yoruyor demek istemistir..Ayrica ben esimin yaninda hep pijama giydim hicbir yan etkisi olmadı temiz olun temiz kokun da pijama sorun degil evde topuklulart seksi geceliklerle dolasacak degiliz ya

evde dolasmak niye kötü olsun ev pis mi ki sokak degil ev sonuctaevim de mis pijamam da mis onunla girdigim yatagim da temiz igrenc bi durum yok ortada bence..

Sizi eleştiriyor gibi olmak istemem ama evde pijama ile dolasmicaksam, makyajsız rahat olmucaksam niçin evleneyim ?
Ne güzel anne olmussunuz, bebeginizden size ömür boyu bir hatıra o catlaklar. .
Elbette bakımlı olun ama bu kadar takılmayın ..
Eşiniz tamamen bebeginizi düşünmüş .

evde dolasmak niye kötü olsun ev pis mi ki sokak degil ev sonuctaevim de mis pijamam da mis onunla girdigim yatagim da temiz igrenc bi durum yok ortada bence..
Evdeki koltukla yatagimizin ici arasinda mutlaka temizlik farki var. Sonucta misafir geliyor ve onlar eve gelince pijama giymiyor,otobuste dolmusta giydigi kiyafetle gelip koltuga oturuyorlar. Sonra siz ayni koltuga pijamayla oturup gece de ayni pijamayla yataga giriyorsunuz,berbat bir durum bence. Evde ev kiyafeti giyilir,yatakta yatak kiyafeti. İnsan degistirmeli ustunu basini,bu kadar usenmemek lazim

“Güllük gülistanlık” durum sizin her an vitrin mankeni gibi dolaşmanız değildir diye düşünüyorum,akla mantığa aykırı bu durum.
Zaten bakımlıymışsınız, çatlak nedir ki..Beni dışardan gören bekar bir kız zanneder ,2 doğum yaptım,zayıfım,vücudum biçim olarak bozulmadı ama karın derim gibisini çevremde kimsede görmedim, derin derin zebra deseni gibi..Hiç takmıyorum hiç.Benim yerime dertlenen varsa da onun ayıbıdır.

Hanimefendi sanırım yorumları okumadınız eşime sordum tabiki cevabı tatmin edici değildi o an üstüne gitmedim ve aklım kurcalandı ve evet tanımadığım bir kadın grubundan objektif olacağı için yardım istedim akşam eşime tekrar sordum neden kızmak yerine anlamayı seçmiyoruz bende buna anlam veremiyorum

Boşa takıntı bebek uyutmuyor yoruyor demek istemistir..Ayrica ben esimin yaninda hep pijama giydim hicbir yan etkisi olmadı temiz olun temiz kokun da pijama sorun degil evde topuklulart seksi geceliklerle dolasacak degiliz ya
Konuştuk akşam bebeğimizden dolayı tabiki sen ne düşündün kı dedi içim rahatladı. Giyim konusu tercih meselesi ben o şekilde daha mutluyum ve beni rahatsız etmiyor

Sözüyle kastettiğinin bebeğimizin uyumaması ağlaması olduğunu dile getirdi ve rahat olamadığımız için bunu söyledim dedi hatta bana ne düşündüğümü bile sordu ben tabi fiziken sorun var gibi düşündüm diyemedim bende şuan eski kiloma döndüm ama cidden aşırı çatladım daha yeni olduğu için mi alışamadım acaba siz baştan beri çatşadığınızda da sorun etmiyor muydunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…