Gülsem mi ağlasam mı bilemedim

• Konu Sahibi Konu Sahibi lumpy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Normalde bu kadar rahat yalan söyleyebilen bir mi? Başka yalanlarını yakaladınız mı?

30 yaşında bir adamın böyle gereksiz bir yalanı tuhaf kaçmış gerçekten.

Beklemeyeceğinizden korktu belki. Bu sebeple yalan söyledi ama hiç hos degil bu baya büyük bir yalan.

Sabrederim ben. Önemli olan itiraf ettirebilmek.

çok komik ve son derece trajik bir durum.
Neden saklama gereği duydu peki?
Siz netten falan tanıştınız da sana askerliğini yaptığını falan mı söyledi yoksa?

Hayır canım netten tanımadık ki bi arkadaşımız tanıştırdı bizi. Açıkçası askerlik konusu hiç açılmamıştı. 30 yaşında bi adamın askerliğini yaptığını düşünerek sormadım bende :)

Sabrederim ben. Önemli olan itiraf ettirebilmek.
e devlet şifresi falan olsa kolay askerliğini ispatlamak ama ispatların varsa elinde yüzyüze geldiğinz ilk an sorarsın mcbur açıklama yapması gerekecek.

Bence aranızda iletişim sorunu var. yani askerlik denen şey erkeklerin hayatında miadtir neredeyse, mutlaka adı sanı geçerdi. Konuşulurdu sanki.
Ne kadar zamandır birliktesiniz?
Bence durum çok tuhaf. Kötü bir şey yapmaması hafifletmez bunu.

valla ne desem hayırlı olsun mu desem geçmiş olsun mu bilemedim.. kayseride olduğunu askerde olduğunu nasıl öğrendiniz

Çalıştığı yerin önünden geçiyordum bi arkadaşımla bi an aklıma geldi ona sordurdum ben emrenin arkadaşıyım kendisine ulaşamıyorum falan diye onlar söylemiş ben yoktum.

Çalıştığı yerin önünden geçiyordum bi arkadaşımla bi an aklıma geldi ona sordurdum ben emrenin arkadaşıyım kendisine ulaşamıyorum falan diye onlar söylemiş ben yoktum.
ya illaki ortaya çıkar bir şekilde kaydı kuydu vardır bir başkasına daha sordursanız yerini yöresini falan

Gittiğinde 3.5 ay olmuştu. Hafifletmiyor evet içim içimi yiyor malesef ama şüphelendiğimi biliyor çünkü onun en yakın arkadaşına sormuştum askerliğini yaptı mı yaa aklıma geldi falan diye. Beni kandırabileceğini sanıyor ama yapamaz ben hissederim

Normalde bu kadar rahat yalan söyleyebilen bir mi? Başka yalanlarını yakaladınız mı?

30 yaşında bir adamın böyle gereksiz bir yalanı tuhaf kaçmış gerçekten.

Başka yalanını yakalamadım. Haklısın çok tuhaf olgun olan bi.insan yapmaz bunu

Neden ne olabilir peki?
Yani neden Dubai?
Ne iş yapacağını vs sormadın mı o zaman?
Vizeyi nasıl aldığını falan?
Sen mi çok pasifsin ki?

Amac ne olursa olsun yalan yalandir bir defa soyleyenden her zaman beklerim sozune itimadim kalmaz.

saçmalık...yalan yalandır.bu tip konularda bile yalan söyleyenlerin ciddi sorunluları oldugunu düşünmüşümdür

İnşaat mühendisidir kendisi. Zaten kıbrısta okuyup bi kaç ülke de gezdiği için vize işlemler zor olmamıştır onun için. Neden Dubai bilmiyorum neden yalan söyledi bilmiyorum. İş teklifi aldım dedi gitti. Şöyle bi tuhaflık vat gittiği dönem de askerlik celp dönemlerine uymuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…