askerde hayat nasıl geçiyor diye mesaj at.
askerde olduğundan emin misinizİnşaat mühendisidir kendisi. Zaten kıbrısta okuyup bi kaç ülke de gezdiği için vize işlemler zor olmamıştır onun için. Neden Dubai bilmiyorum neden yalan söyledi bilmiyorum. İş teklifi aldım dedi gitti. Şöyle bi tuhaflık vat gittiği dönem de askerlik celp dönemlerine uymuyor.
acaba beklemezsin falan diyemi korktu.büyük ihtimalle paralı askerlik.yani para kazanıyordur..ama söylememesi garip doğrusuDubai kırsalına.
:)
İnşaat mühendisidir kendisi. Zaten kıbrısta okuyup bi kaç ülke de gezdiği için vize işlemler zor olmamıştır onun için. Neden Dubai bilmiyorum neden yalan söyledi bilmiyorum. İş teklifi aldım dedi gitti. Şöyle bi tuhaflık vat gittiği dönem de askerlik celp dönemlerine uymuyor.
Erkek arkadaşımla 7 aylık bi ilişkimiz var ona gerçekten çok değer veriyorum. Ben 22 yaşındayım o ise 30 yaşında. 3 ay önce yurt dışına çalışmaya gitti hemde tam benim doğum günümde. O gün gittiği için kendisine çok öfkelenmiştim. 5-6 ay sonra dönecem diyerek gitti. Sonra içime bi kurt düştü biraz araştırdım ama dubaide falan değil çalışmaya gitmemiş işin komik tarafı askere gitmiş olması. Bi erkek askere gittiğini neden söylemez ki. Arada bi arıyor beni cep numarasından bende bişey demiyorum salağa yatıyorum itiraf eder diye ama henüz itirafta bulunmadı. Ne diyeceğimi ne yapacağımı şaşırdım. 2 ay kadar bi süre sonra gelecek. Ne yapmalıyım ne demeliyim ki. Bana yalan söyledi ama kötü bişey yapmaya gitmedi. Kafam çok karışık.
Ya da "3 - 5 nöbetini hep sana kaktırıyorlarmış doğru mu ?" yazsın.
Dubai kırsalına.
:)
trajikomik dedikleri bu olsa gerek:)))ehueheu iyiymiş ya :))
Hiç resim falan istemedin mi? Bi selfie yapıp yollasın :)
ehueheu iyiymiş ya :))
Hiç resim falan istemedin mi? Bi selfie yapıp yollasın :)
Acemisi kayseri canım ustabirliğini bilmiyorumnereye gitmiş askere
Hala aklımda soru işareti var arkadaşları kayseride askerde dedi hiç internete girmemesi telefonu her zaman kullanmaması bunu destekliyor. En yakın arkadaşınında o bedelliden yararlandı mezun olduğu yıl bedelli çıktı demesi ve gittiği zamanın celp zamanına uymaması da olmadığını destekliyor. Ama ben hissediyorum o askerde.askerde olduğundan emin misiniz
Bu erkekler kadınların kendilerinden akilli olduğunu unutup boyle yalanlar söylemeleri yokmu komik duruma dusuyorlar.bence hicbir kadın yalanı anlamicak kadar aptal değil ya arkadaşın yaptığı gibi inanmış gibi yapıyoruz yada bi şekilde gerçeği öğreniyoruz bi söz vardı kadının hissettiği erkeğin emin olduğundan daha doğrudur diye boyle biseydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?