bende tam bunu yazacaktım. eğerki ben şüphelenseydim ilk işim fotoğraf istemek olurdu.
en olmadı yer bildirimi yapsın canım. dubaide internet cafe varmıdır acep
İkinci Üniversitesi bu canım ve Türkiyeye döneli yaklaşık 2 yıl olmak üzere. Bilmiyorum belki de asker kaçağıdır...Çok ilginç valla. Neden böyle bir yalan söyledi bilinmez. 30 yaşında olduğuna göre yüksek lisans falan yapmadıysa asker kaçağı olabilir o yüzden devre kaybıdır celp döneminde gitmez. Utancından söylememiş olabilir mi ?
Bende böyle bişey yapmayı düşünüyorum ama bi yanım onu çok severken diğer yanım uzak durmamı söylüyor o bi yalancı diyor. İç sesim bile farklı farklı şeylee söylüyo...çok saçma bir nedenden dolayı çok saçma ama büyük bir yalan söylemiş. askerdeyken bir şey söylemeyin. döndüğünde her şeyi bildiğinizi söyleyin. ama bu insana karşıda temkinli olun bence
Ben asıl şunu merak ettim.Size ne açıklama yapsa onun bu yalanını haklı bulursunuz ki?
Asker kaçağını bi anda götürmezler mi ama. Bi ay önceden gitme muhabbeti vardı onun. Kendi mi teslim oldu acaba?acaba bakaya mı kalmıştı alıp götürdüler?
hani utandı söyleyemedi mi ki?
asker kaçağıydı da yakalandı mı
neden böyle bi yalan söyler ki insan??
Aslında bunu hepbirlikte merak ettik :)))Hiçbir açıklama haklı göstermez bu yalanı ben onun mantığını merak ediyorum
Evet 2 aydır biliyorum bekledim daha da beklerim... Bilmiyorum ama bunda utanacak bişey yok ki anlayamıyorum onu.30 yaşındaymış ya acaba utandı mı yaa hala askerlik yapmamış biri olarak.Bazı erkekler askere gitmez gitmez sonradan da takıntı haline getirir "Nasıl gideceğim,çevrem ne der?" falan ...Bari bu zamana kadar beklediniz gelsin yüzüne söyleyin.Telefonda derseniz bu seferde zeytinyağı gibi üste çıkmaya çalışır,tuhaf vallahi.
Aslında bunu hepbirlikte merak ettik :)))
Ama yalan söyleyen kişiye güven olur mu?İlişki güven olmadan sürer mi?Çünkü bu yalanın ardında belli ki daha derin bir sorun var.
Bulunduğu yerde
Bulunduğu yerde internet yokmuş kendisi de çok yoğun olduğu için dışarı çıkıp pek gezemiyomuştelefonu da kameralı değildir sanırım çünkü artık whatsapp bile kullanmıyo. Asker adam sonuçta
Canım hangi bölükte vs olduğunu bilmediğim için ulaşamadım. Şimdi de kayseride mi onu bile bilmiyorum.Canim kayseride oldugunu biliyorsan arastir telden ara askeriyeyi cok onemli de ama kim oldugunu soyleme kiz kardesiyim annesiyim ablasiyim de telefina gelince de inkar edeck bir pozisyonu kalmaz
Hiçbir arkadaşı bilmiyor sadece iş yerinde ki arkadaşları biliyor onları da pek tanımam ben. Bi de en yakın arkadaşı biliyor o da söylemez zaten. Bu öğrenilmeyecek bi yalan değil ama. Anlamayacağımı düşündüğü için kendisi bu kadar aptal olmalı.tuhaf olan şu hadi size yalan söyledi gitti sizin bunu bi şekilde sosyal medyadan filan duyacağınızı hiç düşünemedi mi?
sonuçta arkadaşları filan biliyodur demi. hiç kimse mi bilmiyor durumu?
İsteyecem zaten bişeyler ondanBana Dubai'den Dubai kayısısı getir de. (Dubai'nin nesi meşhur bilmiyom)
Bakalım o zaman n'apıcak, hah.
(harbiden ne saçma bi olay lan, espriye vurmadan yorum yapamadım yani)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?