- Konu Sahibi gulsenbasak
-
Allah yar ve yardimcin olsun kolayliklar versin insallah
bende 40 kilo vermistim cok zor veriliyor yahu
biraz aldim geriye,
simdi yine devam edicem arada bir günlügüne bakip faydalanirim insallah :)
merhaba canım
öncelikle başarılar diliyorum.gerçekten zor bir yolculuk.ben de 1 haftadır başladım ama sürekli kaçamak yapıyorum.hafta sonu il dışına çıkınca diyet gitti.düzenim bozulunca hemen vazgeçiyorum.burada arkadaşların azmini görünce kendime çok kızıyorum.bütün gruplar dolmuş.belki birlikte daha kolay olurdu.birbirimize destek olurduk.
boyum 155cm,kilom 69.8 offfffffff kilo vermek ne kadar zor
spor yapmalıyım ama tembellik yapıyorum
ne olacak bilmiyorum
öncelikle merhaba diyorum yeniden başlamanız çok güzel unutmayın başlamak bitirmenin yarısıdır. bende 1.60 boyunda 72 kiloyum yani aynı durumdayız. bende iki aydır diyetteyim 81 kilodan 72 kiloya düştüm tabi kolay olmadı benimde sıkıldığım zorlandığım bıraktıyım çok oldu ama her seferinde toparlandım. umarım istediğin kiloya ulaşırsın canı gönülden ve yürekten destekliyorum yalnız değilsin yalnız değiliz bunu unutma
hoşgeldin günlüğüme :79: ne güzel kilo vermişsin 2 ayda maşallah...darısı benimde başıma inşallah..
yalnız kalmamak ve destek görebilmek için hepimiz buradayız zaten..birbirimize motivasyon sağlıyoruz bence :)
şimdi gelelim akşam neler yediğime..dışarda olduğumdan ne yiyeceğime zar zor karar verdim..adana kebebı yedimama ekmeğine hiç dokunmadım..
eve döndükten sonrada şekersiz çay yanında 1er avuç kuru dut ve kayısı çekirdeği yedim...
inşallah bu günüm daha iyi geçer...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?