- Konu Sahibi gulsenbasak
-
kızlar szı ne guzl werıosunuz bn neden weremıorum anlamıorum bnde cok dıkkt edıorum yememe ama gtmıo
hoşbulduk canım bende burda günlükleri, başarı hikayeleri, iradeleri okudukça müthiş motive oluyorum.tam yeter bırakıyorum derken burdaki günlükleri okuyup neden ben yapamıyorum,benim ne eksiğim var ,herkes nefsine hakimken ben neden olamıyorum kendimi eleştirerek motive oluyorum işe yarıyor tavsiye ederim.bence kendine haftanın bir gününü belirle o günlerde tartıl her gün tartılıp tartıda değişiklik göremeyince moral bozukluğu olabiir.ben tatlıya çççççooooookkkkk düşkünüm ama iki aydır kuru kayısı, kuru incir,kuru dut,hurma gibi kuru meyvelerle bastırıyorum tatlı isteğimi gayette işe yarıyor.ufak bi öneriydi ayrıca baya su içriyo iki incir yesem iki koca bardakta su içiyorum.alışverişte tavsiyem abur cubur fazla alma bende almamaya çalışıyorum alınca çileden çıkıyorum alsamda iki tane çocuğum var sayıyla alıyorum mesele iki çikolata iki cips ikigofret tabi sayı az olunca bana kalmıyo çokta güzel oluyo.
merhaba.önce başarmışsınız bence yine başarırsınız. insan istedikten sonra başaramıyacağı şey yoktur.allahım irade ve sabır vrsin inşallah.en kısa zamanda hedfinize ulaşmanızı diliyorum.
merhaba serenaycım hoşgeldin günlüğüme ...amin cnm inşallah isteyen herkes versin kilolarını :)
kendimi inanılmaz iyi hissediyorum :) bu iradem böyle devam etsin inşallah...sabah bir hevesle tartıya çıktım ama tartımın pilinin biteceği tutmuş neyse vardır bundada bir hayır..
hoşbulduk canım.insan az yiyince dahabi iyi hissediyor kendini.
bendede acayip bir şişkinlik var regliyim ve kabızlık var.bakalım pazar günü tartı ne gösterecek merak ediyorum bende.
reglim bitmeden net birşey göremiyorum.inşallah bu azimle devam edersin canım.:80:
gelelim bugün yediklerime
sabah ekmeksiz kahvaltım şekersiz çay eşliğinde :) +3 ceviz
1 muz
çay + yarım kk helva
1 küçücük tabak etli barbunya
1 kase yoğurt
günaydın canım
öğle yemeği göremedim.ne kadar az yemişsin.ben çok yiyorum sanırım.
gülşencim vaktin olursa arada gelde benim menülerimede yorum yap canım, eleştiriye ihtiyacım var sanırım
sanada günaydın cnm ..öğle yemeğimi yazmayı unutmuşum :) nasıl olsa kimse farketmez düzeltirim demiştim ama sana yakalandıköğlen yağsız mercimek çorbası içtim çok sulu olmuştu o yüzden 2 kase içtim..senin menülerini okuyorum canım çok yemiyosun ama neskafeler biraz fazla gibi ne dersin
ben yakalarım işte öylee
ben neskafe içmeden duramıyorum.tok tutuyor beni.daha öncedende 30 kilo verdiğimdede hep içerdim.hiç zayıflamama engel olmadı.tiryakilik var.ben inanmıyorum neskafenin kilo yaptığını.benim kilo almama tek sbep akşam yemeklerini fazla yediğim için olmuştur.
inanmıyorum sen daha önce 30 kilomu verdin tabiki herkes kendi bünyesini daha iyi tanır..akşamları fazla yemek benimde ana problemim...ayy inşallah veririz bu kilolarımızıda..benimde daha önce kilo verme maceralarım var ama en yükseği 13 kilo :) al gülüm ver gülüm yapıyorum devamlı
serenay ,bende aynı senin gibi verip geri alıyorum kiloları..kilolu olmayı bitürlü kabullenemedim gözüm hala küçücük badilerde daracık kotlarda :) sende galiba 1 çocuk var kaç yaşında? bende 2 tane var ..ikiside kızbirazda onlar için istiyorum daha iyi görünmeyi ..
bugün yediklerim...
sabah 1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
yarım kk helva
şekersiz çay
4 adet çizi
1 tabak mercimek çorbası
1 avuç fındık
2 ceviz
şekersiz çay
akşam dışarıda olduğumdan yemek yemedim evede geç dönünce sadece 1 greyfurt 2 ceviz 3 fındık yedim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?