gülüşlerimiz de bir hüzünlerimizde

ayrıca sözde türk erkekleri fedakar kahramandırlar mübareklerin kahramanlıkları savaşta oluyor bir tek hayat kurtarmakta insanın açığını kapatmakta olmuyor . Sakın beni yanlış anlamayın belkide bir ilişkim yok diye rahat konuşuyorum sonuçta ben de işlem yaptırdım Allahu alem ama belkide bu kaderimizdeki eşlerimizin yaptıkları yüzünden bizler bu haldeyiz onların büyük konuşmaları sayesinde sonuçta ayet var eşlerin denkliği noktasında

Haha kiz ne guldum sana ya dogru dedin valla evet sadece savsta kahraman onlar baska bi halta yaradiklari yok benim gozumde

Kizlar benim icin dua edermisiniz namaz kilanlar varsa namazdan sonra duaniza benide katarmsiniz kilmayanalarda edebilirmi
Ben bildiğim bilmediğim herkese derdine derman arayanlara sana el açanlara diye dua ediyorum hep zaten canım

Ahh ahh kizlar kim derdi gecmisimizde böyle bi durum yasicaz hayatimiz dagilcak kendimizi zor toplucaz..
Kirmizi kusak bende istemiyorum illa baglattrrlar da bana soran olursa fikrimi renkli aldiririm..
Hepsi gecicek hepsi ama zaman..bosluk insanin en buyuk dusmani bos durmayin kizlar size söylüyorum da ben bi yıgın isim varken bos duruyorum

Evet bende sinir oluyorum hele bu mal rus kızlari bi yerlerini kaldirioya hepten krize giriyorum .

Elimizi kolumuzu bağladı yaşadıklarımız normal o kadar işin içinde beyin komut veremez hale geldi

Beynimin varlığını unutuyorum bazen ben de dalıp dalıp gidiyorum öyle
Esim ne dio biliomusun cok hüzünlü bakiosun bazen gozlerime bakarken dalıp gidiyosun gulusun bile huzunlu niye boyle dio.. bende icimden diyorum simdi derdimi paylasmak istiosun ama soylesem herseyi acaba ayni merhamette olurmusun.. sonra gozlerim doluo bilmem diyip kapatiyorum konuyu. Ama cok isterdim uzun uzun esime anlatabilmeyi bana boyle boyle yaptilr sonra sen ciktin diyebilmeyi

Desen nolcak kuzu biliyoruz olacakları o merhametin yerini yargılama alacak duymadığımız laf kalmayacak. Keşke anlatabilsek benimki de donuksun neşeli birisin özünde ama bazen öyle soğuk bakıyorsun ki bir problem mi var diyo benden mi emin değilsin diyo diyo da diyo ama boğazım düğümleniyor sonra başka konu açarak kapıyorum ben de zorla gülüp eğleniyorum resmen. Bi de şu kabuslar falan iğrenç. Resmen evlenmişim ip ayıklıyordu kanın içinde

Kiyamam ben sana ya gecicek gecicek o kabuslar sürekli devam etmicek.. bi yaptrsan islemi gecicek

Kiyamam ben sana ya gecicek gecicek o kabuslar sürekli devam etmicek.. bi yaptrsan islemi gecicek
Kuzum işlem olsa da kimse rahat olmuyor ki gördüğüm onu da geçtim kanaman oldu sen bile toparlanamadın hayatımız elimizden alınmış gibi resmen nasıl unutcaz

Ben de cok isterdim hersey ortada olsun ama gitmesin anlasın beni ama oyle erkek Yok bence varsa başta iyi görünür ama cicim ayları bitince o da yüzünü göstermeye başlar

Hepimizin hisleri aynı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…