- Konu Sahibi Masalruya6
-
- #2.781
Benim dugun olsun da duzenli psikologa gtcem.Kuzum işlem olsa da kimse rahat olmuyor ki gördüğümonu da geçtim kanaman oldu sen bile toparlanamadın hayatımız elimizden alınmış gibi resmen nasıl unutcaz
:) ben düğün olmadan bir yerden atmam kendimi inşallahBenim dugun olsun da duzenli psikologa gtcem.
Kız deli sus töbe de. Delirdin mi bunun icin insan kendini atarmi hic:) ben düğün olmadan bir yerden atmam kendimi inşallah
Çok yoruldum kuzu çokKız deli sus töbe de. Delirdin mi bunun icin insan kendini atarmi hic
Hepimiz öyleyiz bebegim üzülme yasicagimiz varmis ben bunu yasamasam bu kadar guclu olamazdim bu da bisey katti bizeÇok yoruldum kuzu çok
İnişli çıkışlı oluyo hep bende canım bu süreç. Benimkinden uzaklaşmaya çalışıyorum onu farkettim ama garibim bayağı üzerime düşünüyor ben kaçtıkça soğuk durdukça daha sıcak davranıyorHepimiz öyleyiz bebegim üzülme yasicagimiz varmis ben bunu yasamasam bu kadar guclu olamazdim bu da bisey katti bize
Kaçıyorsun ama olacaksa oluyp cnm bir bakmışsın hiç farketmeden o yola girmişsin Allah yardım etsin de inş güzelce atlatalımİnişli çıkışlı oluyo hep bende canım bu süreç. Benimkinden uzaklaşmaya çalışıyorum onu farkettim ama garibim bayağı üzerime düşünüyor ben kaçtıkça soğuk durdukça daha sıcak davranıyorelimde değil kaçıyorum sanırım evlilikten
İnşallah canım ilişki olmasın diye de kaçmıştım çok ama başladık, aşk sevgi olmasın istedim oldu, şimdi evlilik istediğim kişi o ama korktuğun için evlilik olmasın benden soğusun diye uğraşıyorum bildiğin gibiKaçıyorsun ama olacaksa oluyp cnm bir bakmışsın hiç farketmeden o yola girmişsin Allah yardım etsin de inş güzelce atlatalım
Allah razi olsun allah kabul etsin canimBen bildiğim bilmediğim herkese derdine derman arayanlara sana el açanlara diye dua ediyorum hep zaten canım
Herseyleri rahat adamlarinAskerliği bile bedelli yapıyorlar artık lütfen
Allh razi olsun allah kabul etsin dualarini canim
İşlemi olsan biraz daha rahatlarsın gibi geliyo bana ben de cok dengesizim bazen bi gaz geliyo bana her sey güllük gülistanlık gibi sanki kanamam olmuş da rahatlamışım gibi birsey geliyo bazen de hayat çökmüş gibi üstüme. Bu süreçte hepsi zor diyorduk ya hani kanama olup bitse bile artık hersey zor bize dalıp dalıp gittiğimiz anlar hiç bitmeyecek boğazmanzarasının dediği gibi. O hüZün bizden asla gitmeyecek Ama Allah görmeyi nasip eder inş o büyük yükü atlatmış olacağız ve şükür ki o huzur günü gelmiş olacak bundna başka hayatımızda cok büyük bir sıkıntı da yoksa olmak istediğimiz en iyi yerde olacağız. kanama sonrasındaki genel mutsuzluk zaten hep hayattan onlar olacaktı biz bu durumda olsak da olmasak da. Bizlere de bunlar yazılmış kızlar her sey yolunda gitsin de o hüzünle yaşar gideriz napalım onu da öğreniriz. İnş sen de bian önce yaptırıp en azından ilk aşamayı halldersin yada dügünden birkaç gün önce. İlişki bekleyenlere hayatının düzene girmesini bekleyenlere de Allah yardım etsin gönlünde ne varsa Rabbim duysun inşİnşallah canım ilişki olmasın diye de kaçmıştım çok ama başladık, aşk sevgi olmasın istedim oldu, şimdi evlilik istediğim kişi o ama korktuğun için evlilik olmasın benden soğusun diye uğraşıyorum bildiğin gibinasipte olunca oluyor da inşallah kurtuluşu olcak mutlu olcaksak nasip olur . Siz işlem oldunuz ben olmadığım için mi böyle hissediyorum bilmem ama korkum çok fazla özellikle şu sıralar
Ben felaket bir baş ağrısıyla uyandım zonkluyor resmenkızlarrr nasılsınızz napıyorsunuz
Ben iyi degilim oturyorum oyle sen napysn nasilsinkızlarrr nasılsınızz napıyorsunuz
Hepimizin dualarını inşallah canımAllah razi olsun allah kabul etsin canim
Amin inşallah canım. Ben de dengesizim işte bazen hiç yaşamamış gibi hiç bir şeye mecbur değil gibi bazen her şeye mecbur gibi garip kuzum inşallah geçerİşlemi olsan biraz daha rahatlarsın gibi geliyo bana ben de cok dengesizim bazen bi gaz geliyo bana her sey güllük gülistanlık gibi sanki kanamam olmuş da rahatlamışım gibi birsey geliyo bazen de hayat çökmüş gibi üstüme. Bu süreçte hepsi zor diyorduk ya hani kanama olup bitse bile artık hersey zor bize dalıp dalıp gittiğimiz anlar hiç bitmeyecek boğazmanzarasının dediği gibi. O hüZün bizden asla gitmeyecek Ama Allah görmeyi nasip eder inş o büyük yükü atlatmış olacağız ve şükür ki o huzur günü gelmiş olacak bundna başka hayatımızda cok büyük bir sıkıntı da yoksa olmak istediğimiz en iyi yerde olacağız. kanama sonrasındaki genel mutsuzluk zaten hep hayattan onlar olacaktı biz bu durumda olsak da olmasak da. Bizlere de bunlar yazılmış kızlar her sey yolunda gitsin de o hüzünle yaşar gideriz napalım onu da öğreniriz. İnş sen de bian önce yaptırıp en azından ilk aşamayı halldersin yada dügünden birkaç gün önce. İlişki bekleyenlere hayatının düzene girmesini bekleyenlere de Allah yardım etsin gönlünde ne varsa Rabbim duysun inş
Ben şirazemle uğraşıyorum:) sen napıyorsunkızlarrr nasılsınızz napıyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?