gülüşlerimiz de bir hüzünlerimizde

Kızlar ben daja işlem yaptırmadım ve bu olayı yaşadıktan sonrada kontrole gitmsmiştim hiç şimdi gidiyorum doktora muayeneye nasıl yapıyolar bilginiz var mı

Bu müthiş bir şey kanaman olur muymuş peki?
Evet olurmuş başka doktora götürsün isterse bakiresin kendinde gidebilirsin başka yere dedi ama başka yerde bozuk ditip para almaya kalkarlar ben sana doğru olanı söyledim dedi ki özel muayene dediği givi bozuk dese yaptırıcam mecbur işlem öyle diyim çok mutluyum ya

Çok çok sevindim ya çok şükür işleme gerek kalmadı canım benim

canım gözün aydın

Aa cok sevindim canim iyi bak yaptrmak zorunda degilsin artik.

Sen kime gittin cnm normal bir doktora mı burda adı geçenlerden birine mi
Mustafa Alihanoğluna gittim hatta asistanıyla konusurken birisi daha aradı randevu aldı ben gitttiğimde de birisi kontrole gelmişti doktor baktı ve zedelenme var sadece istediği doktora götürsün sıkıntı yok git buraya verceğin paraylada ceyiz al dedi özel muaynane ticari amac gütse sbozuldu derdi diye düsünüyorum ama muayenede bile canm cok acıdı öyle diyim

canım bende turgay beyde işlemden önce muayne olmak istedim kistim falan var mı diye alttan muayne etti o kadar bağırdım ki canım çok acıdı ama ben b. değildim biliyordum bir kez daha gitmiştim çünkü doktora anlamadım neden öyle olduğunu

Ya kızlık zarı sanıyorum ki biraz içerde o kadar kolay görülebilse daha farklı olurdu cünkü doktor bakarken hem yandan ısık koydu hemde kafasına bi ışıktan taktı öyle baktı yani diyorum ki gerçekten bu doğruysa keşke daha önce muayene ettirseymişimde bu kadar yılımı heba etmeseymişim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…