- 19 Aralık 2018
- 467
- 869
- 33
- Konu Sahibi Masalruya6
-
- #2.801
Psikolojik çok ağır ondan çok eminimKızlar ben daja işlem yaptırmadım ve bu olayı yaşadıktan sonrada kontrole gitmsmiştim hiç şimdi gidiyorum doktora muayeneye nasıl yapıyolar bilginiz var mı
Bu müthiş bir şey kanaman olur muymuş peki?Kızlar şimdi çıktım ve doktor bi zedelenme olduğunu bozulma olmadığını bakire olduğumu söyledi şuan inanamıyorum
Evet olurmuş başka doktora götürsün isterse bakiresin kendinde gidebilirsin başka yere dedi ama başka yerde bozuk ditip para almaya kalkarlar ben sana doğru olanı söyledim dedi ki özel muayene dediği givi bozuk dese yaptırıcam mecbur işlem öyle diyim çok mutluyum yaBu müthiş bir şey kanaman olur muymuş peki?
Çok çok sevindim ya çok şükür işleme gerek kalmadı canım benimEvet olurmuş başka doktora götürsün isterse bakiresin kendinde gidebilirsin başka yere dedi ama başka yerde bozuk ditip para almaya kalkarlar ben sana doğru olanı söyledim dedi ki özel muayene dediği givi bozuk dese yaptırıcam mecbur işlem öyle diyim çok mutluyum ya
Ayy evet üstümden yük gitti utanmasam ağlıxaktım doktorun yanında :))Çok çok sevindim ya çok şükür işleme gerek kalmadı canım benim
Şimdi hayatına kaldığın yerden musmutlu devam etme vakti :)Ayy evet üstümden yük gitti utanmasam ağlıxaktım doktorun yanında :))
Aynen kızum doğru söylüyodur heralde dimiŞimdi hayatına kaldığın yerden musmutlu devam etme vakti :)
canım gözün aydınEvet olurmuş başka doktora götürsün isterse bakiresin kendinde gidebilirsin başka yere dedi ama başka yerde bozuk ditip para almaya kalkarlar ben sana doğru olanı söyledim dedi ki özel muayene dediği givi bozuk dese yaptırıcam mecbur işlem öyle diyim çok mutluyum ya
Doğrudur diye düşünüyorum canımAynen kızum doğru söylüyodur heralde dimi
Cok sevindim cnmmm ne güzel bir haberKızlar şimdi çıktım ve doktor bi zedelenme olduğunu bozulma olmadığını bakire olduğumu söyledi şuan inanamıyorum
Sen kime gittin cnm normal bir doktora mı burda adı geçenlerden birine miAyy evet üstümden yük gitti utanmasam ağlıxaktım doktorun yanında :))
Aaaaa gercektenmi bozulmamsmi cok sevindim canim ya kanaman olurmuymusKızlar şimdi çıktım ve doktor bi zedelenme olduğunu bozulma olmadığını bakire olduğumu söyledi şuan inanamıyorum
Aa cok sevindim canim iyi bak yaptrmak zorunda degilsin artik.Evet olurmuş başka doktora götürsün isterse bakiresin kendinde gidebilirsin başka yere dedi ama başka yerde bozuk ditip para almaya kalkarlar ben sana doğru olanı söyledim dedi ki özel muayene dediği givi bozuk dese yaptırıcam mecbur işlem öyle diyim çok mutluyum ya
Mustafa Alihanoğluna gittim hatta asistanıyla konusurken birisi daha aradı randevu aldı ben gitttiğimde de birisi kontrole gelmişti doktor baktı ve zedelenme var sadece istediği doktora götürsün sıkıntı yok git buraya verceğin paraylada ceyiz al dedi özel muaynane ticari amac gütse sbozuldu derdi diye düsünüyorum ama muayenede bile canm cok acıdı öyle diyimSen kime gittin cnm normal bir doktora mı burda adı geçenlerden birine mi
Evet kuzum olurmuş öyle söyledi :)Aaaaa gercektenmi bozulmamsmi cok sevindim canim ya kanaman olurmuymus
canım bende turgay beyde işlemden önce muayne olmak istedim kistim falan var mı diye alttan muayne etti o kadar bağırdım ki canım çok acıdı ama ben b. değildim biliyordum bir kez daha gitmiştim çünkü doktora anlamadım neden öyle olduğunuMustafa Alihanoğluna gittim hatta asistanıyla konusurken birisi daha aradı randevu aldı ben gitttiğimde de birisi kontrole gelmişti doktor baktı ve zedelenme var sadece istediği doktora götürsün sıkıntı yok git buraya verceğin paraylada ceyiz al dedi özel muaynane ticari amac gütse sbozuldu derdi diye düsünüyorum ama muayenede bile canm cok acıdı öyle diyim
Ya kızlık zarı sanıyorum ki biraz içerde o kadar kolay görülebilse daha farklı olurdu cünkü doktor bakarken hem yandan ısık koydu hemde kafasına bi ışıktan taktı öyle baktı yani diyorum ki gerçekten bu doğruysa keşke daha önce muayene ettirseymişimde bu kadar yılımı heba etmeseymişimcanım bende turgay beyde işlemden önce muayne olmak istedim kistim falan var mı diye alttan muayne etti o kadar bağırdım ki canım çok acıdı ama ben b. değildim biliyordum bir kez daha gitmiştim çünkü doktora anlamadım neden öyle olduğunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?