gülüşlerimiz de bir hüzünlerimizde

Bencede canim hatta o da dikim yapan bi doktor sonucta..

Harbiden ben muayene falan da ettirmedim dikimden önce belki de esnek falandi benimki.bosuna mi diktirdimki. O heyecanla aklima gelmedi muayene ettirmek bozulduguna kendim karar verdim ama kac kere iliski yasadim bozulmustur bi kerelik degildiki süphe duyuyum

Canım çok sevındım ya ama ben sana demıstım bozulmamıs bır doktora görün dıye

Kuzum muayene çok farklıymıi yani bizim bakarak görebilceğimiz birşey değilmiş onu anladım cünkü dudakları iyice çekip yakından bakıyor biz aynayla baktığımız kadar yorum yapıyoruz

yaa canım benim ya kıyamam vallahi gözlerim doldu Rabbim bu mutluluğunu hiç eksiltmesin Her şey gönlünce olsun inşallah
Amiin canım inşallah sizede nasip etsin cidden istememde gönlümce gülebilicem ya off insan bunları özler mi özlüyomuş valla dua etcem bol bol sizin icin :)

Kuzum muayene çok farklıymıi yani bizim bakarak görebilceğimiz birşey değilmiş onu anladım cünkü dudakları iyice çekip yakından bakıyor biz aynayla baktığımız kadar yorum yapıyoruz
Evet ben istesem de derinini göremedim kenarlari yirtik yer var orayi saniyorum ama muhtemelen degildi zaten. Cok gormeye calistim gordysem de anlamadim keske bi muayene olsaymisim bende. Iste o seye kendimi o kadar inandirmisimki 7 yildir belki de bosuna dert ettim ne bilim

kızlar benim elim dikişlere değince çok acıyor ağırıyor ben mi çok hassasım siz de de oluyor muydu bu arada artık gün saymayı bıraktım kontrole kadar saymayacağım
Canim ben bilmiyorum benim hic acimiodu sadece dikislerin sertligini hissediodum kizlar yorum yapar bana bakma ben hic aci hisstmedim nerdeyse zaten

kızlar benim elim dikişlere değince çok acıyor ağırıyor ben mi çok hassasım siz de de oluyor muydu bu arada artık gün saymayı bıraktım kontrole kadar saymayacağım
Canım bek korkudan elleyemıyordum açıkcası agrımda olmadı sızımda olmadı acıkcası nelızın arada olıyordu sızısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…