- 29 Ekim 2018
- 1.252
- 1.692
- 53
- Konu Sahibi Masalruya6
-
- #2.821
Bencede canim hatta o da dikim yapan bi doktor sonucta..Mustafa Alihanoğluna gittim hatta asistanıyla konusurken birisi daha aradı randevu aldı ben gitttiğimde de birisi kontrole gelmişti doktor baktı ve zedelenme var sadece istediği doktora götürsün sıkıntı yok git buraya verceğin paraylada ceyiz al dedi özel muaynane ticari amac gütse sbozuldu derdi diye düsünüyorum ama muayenede bile canm cok acıdı öyle diyim
Harbiden ben muayene falan da ettirmedim dikimden önce belki de esnek falandi benimki.bosuna mi diktirdimki. O heyecanla aklima gelmedi muayene ettirmek bozulduguna kendim karar verdim ama kac kere iliski yasadim bozulmustur bi kerelik degildiki süphe duyuyumYa kızlık zarı sanıyorum ki biraz içerde o kadar kolay görülebilse daha farklı olurdu cünkü doktor bakarken hem yandan ısık koydu hemde kafasına bi ışıktan taktı öyle baktı yani diyorum ki gerçekten bu doğruysa keşke daha önce muayene ettirseymişimde bu kadar yılımı heba etmeseymişim
Neler konusulmus Burda ben hep dıger tarAfa bakıyorum
Canım çok sevındım ya ama ben sana demıstım bozulmamıs bır doktora görün dıyeMustafa Alihanoğluna gittim hatta asistanıyla konusurken birisi daha aradı randevu aldı ben gitttiğimde de birisi kontrole gelmişti doktor baktı ve zedelenme var sadece istediği doktora götürsün sıkıntı yok git buraya verceğin paraylada ceyiz al dedi özel muaynane ticari amac gütse sbozuldu derdi diye düsünüyorum ama muayenede bile canm cok acıdı öyle diyim
buraya bak ben diğer tarafta geriliyorumNeler konusulmus Burda ben hep dıger tarAfa bakıyorum:)
Doğru söylüyorsun canımburaya bak ben diğer tarafta geriliyorum
Kuzum muayene çok farklıymıi yani bizim bakarak görebilceğimiz birşey değilmiş onu anladım cünkü dudakları iyice çekip yakından bakıyor biz aynayla baktığımız kadar yorum yapıyoruzHarbiden ben muayene falan da ettirmedim dikimden önce belki de esnek falandi benimki.bosuna mi diktirdimki. O heyecanla aklima gelmedi muayene ettirmek bozulduguna kendim karar verdim ama kac kere iliski yasadim bozulmustur bi kerelik degildiki süphe duyuyum
Yılların acısını bugün cıkarıp huzurluca uyucam inşallah :))Canım çok sevındım ya ama ben sana demıstım bozulmamıs bır doktora görün dıye
yaa canım benim ya kıyamam vallahi gözlerim doldu Rabbim bu mutluluğunu hiç eksiltmesin Her şey gönlünce olsun inşallahYılların acısını bugün cıkarıp huzurluca uyucam inşallah :))
Amiin canım inşallah sizede nasip etsin cidden istememde gönlümce gülebilicem ya off insan bunları özler mi özlüyomuş valla dua etcem bol bol sizin icin :)yaa canım benim ya kıyamam vallahi gözlerim doldu Rabbim bu mutluluğunu hiç eksiltmesin Her şey gönlünce olsun inşallah
Artık kafan rahat ne guzelYılların acısını bugün cıkarıp huzurluca uyucam inşallah :))
Evet ben istesem de derinini göremedim kenarlari yirtik yer var orayi saniyorum ama muhtemelen degildi zaten. Cok gormeye calistim gordysem de anlamadim keske bi muayene olsaymisim bende. Iste o seye kendimi o kadar inandirmisimki 7 yildir belki de bosuna dert ettim ne bilimKuzum muayene çok farklıymıi yani bizim bakarak görebilceğimiz birşey değilmiş onu anladım cünkü dudakları iyice çekip yakından bakıyor biz aynayla baktığımız kadar yorum yapıyoruz
Canim ben bilmiyorum benim hic acimiodu sadece dikislerin sertligini hissediodum kizlar yorum yapar bana bakma ben hic aci hisstmedim nerdeyse zatenkızlar benim elim dikişlere değince çok acıyor ağırıyor ben mi çok hassasım siz de de oluyor muydu bu arada artık gün saymayı bıraktım kontrole kadar saymayacağım
Canım bek korkudan elleyemıyordum açıkcası agrımda olmadı sızımda olmadı acıkcası nelızın arada olıyordu sızısıkızlar benim elim dikişlere değince çok acıyor ağırıyor ben mi çok hassasım siz de de oluyor muydu bu arada artık gün saymayı bıraktım kontrole kadar saymayacağım
Dualarını eksik etme bizden cnm aklına geldikçe etAmiin canım inşallah sizede nasip etsin cidden istememde gönlümce gülebilicem ya off insan bunları özler mi özlüyomuş valla dua etcem bol bol sizin icin :)
Yüzeysek yıkıyorsundur zaten cnm elin okdr dikişlere nasıl deyiyo ben de hafif sertlik hissediyordumkızlar benim elim dikişlere değince çok acıyor ağırıyor ben mi çok hassasım siz de de oluyor muydu bu arada artık gün saymayı bıraktım kontrole kadar saymayacağım
ben yüzeysel yıkayamıyorum açıkçası elimi kullanıyorum diğer türlü içim rahat etmiyorYüzeysek yıkıyorsundur zaten cnm elin okdr dikişlere nasıl deyiyo ben de hafif sertlik hissediyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?