- 29 Ekim 2018
- 1.252
- 1.692
- 53
- Konu Sahibi Masalruya6
-
- #2.841
Cok sevindim o stresi yasamaktan kurtuldun canim yaEvet kuzum olurmuş öyle söyledi :)
Kuzum cok elinle bastirip ovalama ustunden elini hafifce surben yüzeysel yıkayamıyorum açıkçası elimi kullanıyorum diğer türlü içim rahat etmiyor
Canim benim sizim oluyodu agrim oluyodu bunyeyle alakali olabilir belkikızlar benim elim dikişlere değince çok acıyor ağırıyor ben mi çok hassasım siz de de oluyor muydu bu arada artık gün saymayı bıraktım kontrole kadar saymayacağım
Canim yuzeysel yikaman lazim dikislerine niye degiyosun sen canim iplerine zarar verirsin yapma oyleben yüzeysel yıkayamıyorum açıkçası elimi kullanıyorum diğer türlü içim rahat etmiyor
Yuzeysel yikanmasi gerekiyo doktor bize ustunden su tutun demistiYüzeysek yıkıyorsundur zaten cnm elin okdr dikişlere nasıl deyiyo ben de hafif sertlik hissediyordum
ya zaten hafifçe elimi dokunduruyorum dikiş hala ordamı diye farkediyorum ama zaten öyle ovalamıyorum ama kızlar kendimi çok kirli hissediyorumKuzum cok elinle bastirip ovalama ustunden elini hafifce sur
öyle ama kenarlarını yıkıyorumYuzeysel yikanmasi gerekiyo doktor bize ustunden su tutun demisti
Canim ama dayancaksin kuzum bizde oyle hissediyoduk ama tutmamamsindansa kirli olman daha iyi canim bosver iylesince guzelce yikancaksin zatenya zaten hafifçe elimi dokunduruyorum dikiş hala ordamı diye farkediyorum ama zaten öyle ovalamıyorum ama kızlar kendimi çok kirli hissediyorum
Anladim canim ben hic ayirmadan ustunden su tutuyodum sadeceöyle ama kenarlarını yıkıyorum
Amannnn napyim ben oyunda takiliyorum sen napysnKızlar napıyosunuz
Bende simdi girdim pyuna zaten canim sıkkın ölüp duuryorum bideAmannnn napyim ben oyunda takiliyorum sen napysn
Ne güzel ben okuyamiyorum da cunku 5 sayfa okumusum bi bakiyorum ne okudugumun farkinda degilim bambaska dusuncelere dalmisim..kendimi okumaya verdim kızlar siz napıyonuz
Ben de kaygılarımla boğuluyorum :)Kızlar napıyosunuz
Canim oyaliyo da yapcak islerin varsa hic girme o işe cok zaman alio.. kizlar benim de icimdeki sikinti hic gitmio napcam böyle bilmiyorum boguluyorum sanki en ufak ses harekete bile tahammülüm kalmadi. Bazi insanlarin hayati ne güzel bastan sona su gibi gidio bizimki.hep sıkintı gerci bu da imtihan ama.Kendi kendimi mutsuz ediyorum resmen yaaa pubg bayağı oyalıyo galiba :)
Sabır kuzum ya valla ben de anlamadım ki ben kendime bile sabır gösteremiyorum artık ne zaman düzelecek her şey acabaCanim oyaliyo da yapcak islerin varsa hic girme o işe cok zaman alio.. kizlar benim de icimdeki sikinti hic gitmio napcam böyle bilmiyorum boguluyorum sanki en ufak ses harekete bile tahammülüm kalmadi. Bazi insanlarin hayati ne güzel bastan sona su gibi gidio bizimki.hep sıkintı gerci bu da imtihan ama.
Sabır kuzum ya valla ben de anlamadım ki ben kendime bile sabır gösteremiyorum artık ne zaman düzelecek her şey acabaCanim oyaliyo da yapcak islerin varsa hic girme o işe cok zaman alio.. kizlar benim de icimdeki sikinti hic gitmio napcam böyle bilmiyorum boguluyorum sanki en ufak ses harekete bile tahammülüm kalmadi. Bazi insanlarin hayati ne güzel bastan sona su gibi gidio bizimki.hep sıkintı gerci bu da imtihan ama.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?