- Konu Sahibi Masalruya6
-
- #2.861
Cnm daha fazla kendine eziyet etme biz napalım ki baksana halimize geldi geçti bak cok şükür bundan sonra da halllur her sey evet tez flnda zor ama bitecek bunalr da lütfen üzme kendini daha fazla sen de kendini boyle hissedersen biz bence kafamızı sokalım bir yere ve çıkmayalım hiç iyi düşün iyi hissetCanim oyaliyo da yapcak islerin varsa hic girme o işe cok zaman alio.. kizlar benim de icimdeki sikinti hic gitmio napcam böyle bilmiyorum boguluyorum sanki en ufak ses harekete bile tahammülüm kalmadi. Bazi insanlarin hayati ne güzel bastan sona su gibi gidio bizimki.hep sıkintı gerci bu da imtihan ama.
Doğru dedin kuzu valla biz napalımCnm daha fazla kendine eziyet etme biz napalım ki baksana halimize geldi geçti bak cok şükür bundan sonra da halllur her sey evet tez flnda zor ama bitecek bunalr da lütfen üzme kendini daha fazla sen de kendini boyle hissedersen biz bence kafamızı sokalım bir yere ve çıkmayalım hiç iyi düşün iyi hisset
canım bunu sen böyle yapıyorsun birazda şu tezin bitse rahatlayacaksın bırak artık aklındakileri bir kenara evleneceksin düğünün olacak keyfini çıkarCanim oyaliyo da yapcak islerin varsa hic girme o işe cok zaman alio.. kizlar benim de icimdeki sikinti hic gitmio napcam böyle bilmiyorum boguluyorum sanki en ufak ses harekete bile tahammülüm kalmadi. Bazi insanlarin hayati ne güzel bastan sona su gibi gidio bizimki.hep sıkintı gerci bu da imtihan ama.
hele ben birkaç gün önce aşağılık bir iftiraya kurban oldum kendimi savunamadım bile Ya vallahi ölüm var boş verin siyer okuyun kızlar çok iyi geliyor la havle çekin vallahi çok iyi oluyorCnm daha fazla kendine eziyet etme biz napalım ki baksana halimize geldi geçti bak cok şükür bundan sonra da halllur her sey evet tez flnda zor ama bitecek bunalr da lütfen üzme kendini daha fazla sen de kendini boyle hissedersen biz bence kafamızı sokalım bir yere ve çıkmayalım hiç iyi düşün iyi hisset
Canim bol bol dua sabır.. bide özel dönemimdeyim onun da etkisi var galiba.. sende üzülme bak geciciyle son zaman yaptrcaksin hicbisey olmucak gorceksin. Ben bile teredsütlü oldgm icin kalici yaptrmstm ama hic gerek yokmus hicbi erkek bi hafta beklemez artı hickimse de anlamaz dikime gittigini falan . Cok kucuk basit bi meseleymis anladim ama gec oldu tabiSabır kuzum ya valla ben de anlamadım ki ben kendime bile sabır gösteremiyorum artık ne zaman düzelecek her şey acaba
Bende anlamadim canim bu mesele hayatimin merkezindeydi biticek diodum sonra cok mutlu olcam diodum ama baska seyler cikti tabiki buna da sükür.. sende üzülme ne zaman olcak dugun tarih netlestimi?Cnm daha fazla kendine eziyet etme biz napalım ki baksana halimize geldi geçti bak cok şükür bundan sonra da halllur her sey evet tez flnda zor ama bitecek bunalr da lütfen üzme kendini daha fazla sen de kendini boyle hissedersen biz bence kafamızı sokalım bir yere ve çıkmayalım hiç iyi düşün iyi hisset
Insallah canim benim insallah sen ne güzel atanmissin ya dua et biz de devlete girelim cok sanslisin kiymetini bil en azindan kimseye muhtac degilsin maddi olarak bu harika bisey..canım bunu sen böyle yapıyorsun birazda şu tezin bitse rahatlayacaksın bırak artık aklındakileri bir kenara evleneceksin düğünün olacak keyfini çıkar
Kuzum ne iftirasi ya hayrolsunhele ben birkaç gün önce aşağılık bir iftiraya kurban oldum kendimi savunamadım bile Ya vallahi ölüm var boş verin siyer okuyun kızlar çok iyi geliyor la havle çekin vallahi çok iyi oluyor
aman boşver valla Allaha bıraktım şu engelleme muhabbetinde oldu boşver ben evlenilecek insan değilmişim... o... muşumKuzum ne iftirasi ya hayrolsunkim atti iftirayi. Evet cekiyorum bende
vallahi liseden sonra başka şansım yoktu ya toprak ya meslek Allah yardım etmese vallahi bir halt olamazdım şükürler olsunInsallah canim benim insallah sen ne güzel atanmissin ya dua et biz de devlete girelim cok sanslisin kiymetini bil en azindan kimseye muhtac degilsin maddi olarak bu harika bisey..
İnsallah canm evet şu dügun hazirlklarina girsem aklim dagilcak insallah
Siyer ne canim kitap galiba islamin anlatildigi öylemi? Bu arada evet bak sen biliosundur kitap tavsiye etsene bana ya peygamber efendimizin hayatini anlatan falan. Cok okumaya calistim ama hep okuyup okuyup geri unutuyorum.hele ben birkaç gün önce aşağılık bir iftiraya kurban oldum kendimi savunamadım bile Ya vallahi ölüm var boş verin siyer okuyun kızlar çok iyi geliyor la havle çekin vallahi çok iyi oluyor
Töbe töbe bu ne saygisizlik ya. Ne bicim insan bunlar.bosver onlar senden daha pis emin ol kalbi ruhu pis onlarin bi kereaman boşver valla Allaha bıraktım şu engelleme muhabbetinde oldu boşver ben evlenilecek insan değilmişim... o... muşum
öyle eminim o yüzden aklım başıma geldi ama hakkımı da helal ettim onun için dua bile ettim kim ne yaparsa kendine yaparTöbe töbe bu ne saygisizlik ya. Ne bicim insan bunlar.bosver onlar senden daha pis emin ol kalbi ruhu pis onlarin bi kere
canım nurettin yıldız oku evlilik kadın ilmihali eşlerin görevleri aile ilişkileri en çok şuan bunlara ihtiyacımız var bayan olarakSiyer ne canim kitap galiba islamin anlatildigi öylemi? Bu arada evet bak sen biliosundur kitap tavsiye etsene bana ya peygamber efendimizin hayatini anlatan falan. Cok okumaya calistim ama hep okuyup okuyup geri unutuyorum.
Aynen oyle bak gecen gün ne haberi aldim.. bizim bi tanidik var kizin annesi olmüs bi cocukla evlendi evlenmeden once iliskiye girdiler die mecbur evlenmek zorunda kaldi yillarca kaynanasi esi ck kotu davrandi sonunda yeni bi kadin buldu adam aldatti ve bosadi.. gecenlerde duydum o adamla yeni.karisinin isyeri batmis berbat durumdalarmis yicek ekmek bulamiolarmis evde oturuolarmis is yok tabi.. yani ah kalmio cikio..öyle eminim o yüzden aklım başıma geldi ama hakkımı da helal ettim onun için dua bile ettim kim ne yaparsa kendine yapar
Tamam canim internetten bakim da siparis ederim sagolasincanım nurettin yıldız oku evlilik kadın ilmihali eşlerin görevleri aile ilişkileri en çok şuan bunlara ihtiyacımız var bayan olarak
Kuzum bana hep işin içinden çıkamayacakmışım gibi geliyor nedenseCanim bol bol dua sabır.. bide özel dönemimdeyim onun da etkisi var galiba.. sende üzülme bak geciciyle son zaman yaptrcaksin hicbisey olmucak gorceksin. Ben bile teredsütlü oldgm icin kalici yaptrmstm ama hic gerek yokmus hicbi erkek bi hafta beklemez artı hickimse de anlamaz dikime gittigini falan . Cok kucuk basit bi meseleymis anladim ama gec oldu tabi
Bende anlamadim canim bu mesele hayatimin merkezindeydi biticek diodum sonra cok mutlu olcam diodum ama baska seyler cikti tabiki buna da sükür.. sende üzülme ne zaman olcak dugun tarih netlestimi?
Hiç takılma bu onların ruhunun o...luğu onların tabiriyle. Tövbeler olsun kötü kötü konuşturuyor beni de. Hepsi namus abidesi sorsanöyle eminim o yüzden aklım başıma geldi ama hakkımı da helal ettim onun için dua bile ettim kim ne yaparsa kendine yapar
bak iyi düşün iyi olsunKuzum bana hep işin içinden çıkamayacakmışım gibi geliyor nedense
ben sadece beni bu hale getirene hakkımı helal etmiyorum zaten iki kişiyle konuşmuşluğum var hayatımda ve beni bu hale getiren hayvana hakkımı helal etmiyorum ondan çıksın diğerine kinim de yok nefretimde kendisi kaybetti beniAynen oyle bak gecen gün ne haberi aldim.. bizim bi tanidik var kizin annesi olmüs bi cocukla evlendi evlenmeden once iliskiye girdiler die mecbur evlenmek zorunda kaldi yillarca kaynanasi esi ck kotu davrandi sonunda yeni bi kadin buldu adam aldatti ve bosadi.. gecenlerde duydum o adamla yeni.karisinin isyeri batmis berbat durumdalarmis yicek ekmek bulamiolarmis evde oturuolarmis is yok tabi.. yani ah kalmio cikio..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?