- 14 Mayıs 2018
- 2.682
- 4.641
- 83
- Konu Sahibi Masalruya6
-
- #2.881
İnşallah kuzum inşallah iyi olur hepimiz için herşey. Üzülmeyelim hiç birimiz artıkbak iyi düşün iyi olsun
Kesinlikle seni kaybetti ama o kötü sözlerin zerresini de haketmedin o yüzden o da hakkına girdi. Helallik almadan girsin mezara sonrasını kendi bilir. Bu nasıl bir dünya anlamıyorum gerçekten kendileri nasıl da bize söyledikleri laf bu olabiliyorben sadece beni bu hale getirene hakkımı helal etmiyorum zaten iki kişiyle konuşmuşluğum var hayatımda ve beni bu hale getiren hayvana hakkımı helal etmiyorum ondan çıksın diğerine kinim de yok nefretimde kendisi kaybetti beni
Canim insana yasamadan once hep öyle gelio ama bak hepimiz yasadik bitti..benden oncekileri beni dusun motive ol olumlu düsün hersey guzel olcak..Kuzum bana hep işin içinden çıkamayacakmışım gibi geliyor nedense
Netleşti cnm özelden yazayımCanim bol bol dua sabır.. bide özel dönemimdeyim onun da etkisi var galiba.. sende üzülme bak geciciyle son zaman yaptrcaksin hicbisey olmucak gorceksin. Ben bile teredsütlü oldgm icin kalici yaptrmstm ama hic gerek yokmus hicbi erkek bi hafta beklemez artı hickimse de anlamaz dikime gittigini falan . Cok kucuk basit bi meseleymis anladim ama gec oldu tabi
Bende anlamadim canim bu mesele hayatimin merkezindeydi biticek diodum sonra cok mutlu olcam diodum ama baska seyler cikti tabiki buna da sükür.. sende üzülme ne zaman olcak dugun tarih netlestimi?
Canim seninle ayji duygulari paylasiyoruz ikimizin de vakit yaklasio gerci ben henuz bisey anlamiyrum da.. esya falan baktinmiNetleşti cnm özelden yazayım
Cnm evet ağır sözler ama geçecek bak bu günler karşına Allah bunları unutturacak birini çıkarır inş ennkısa zamandaaman boşver valla Allaha bıraktım şu engelleme muhabbetinde oldu boşver ben evlenilecek insan değilmişim... o... muşum
Öyle tabi kuzum da bi olup bitseydi. Çocuk yaza düğünü yapalım diyo ben acelen ne diyorum düşünCanim insana yasamadan once hep öyle gelio ama bak hepimiz yasadik bitti..benden oncekileri beni dusun motive ol olumlu düsün hersey guzel olcak..
Amin inşallah yaCnm evet ağır sözler ama geçecek bak bu günler karşına Allah bunları unutturacak birini çıkarır inş ennkısa zamanda
eÖyle tabi kuzum da bi olup bitseydi. Çocuk yaza düğünü yapalım diyo ben acelen ne diyorum düşünacelesi mi kaldı ne zamandır görüşüyoruz hayırdır benden emin değil misin diyo :) ah bi bilse hem kurtulmak istiyorum hem cesaretim yok
Başaracağıma tam olarak inanmadığım için galiba kuzum ya valla cesaret hapı yok mu :)e
Erteleme kuzum bende öyle cok erteledim sonra pisman oldum simdi :)) keske ertelemeseydim de simdiye dugunumuz olurdu ayni evde yasardik boyle hasretlik cekmezdik. Insan artik bi an önce kendi duzeni yuvasi olsun istio sende erteleme benim gibi:)
Vardir arastrmak lazim gülüm sen yeterki isteBaşaracağıma tam olarak inanmadığım için galiba kuzum ya valla cesaret hapı yok mu :)
kızlar bu yorumu birazdan silicem sadece size şükür bana da iç dökme olsun diye yazıyorum gerçekten hayatınızın hayatınızdaki insanların kıymetini bilin öyle ağır imtihanlar var ki her yerden geliyor biraz önce ailevi bir sorun yaşadık ufak çaplı babam psikokojik hasta ileri boyutta hemde hastaneye gitmeyi kabul etmiyor paranoid şizofreni yüksek ihtimal Rabbim affetsin ama hayatımda hep olumsuzluklar var ... her şeyin kıymetini bilin sevdiklerinizin sizi sevenlerin annem 27 yıldır çekiyor eşlerinizi seçme şansınız varken iyi seçinVardir arastrmak lazim gülüm sen yeterki iste
Bana da mutluluk hapı lazim
Canim benim Rabbim sifasini versin cok zor biliyorum tabiki senin kadar olamasa da.. Rabbim senin bu yasadiklarini evliliginde hic göstermesin sana bin kat daha huzurlu mutlu ol insallah tamammi. İste gercekten imtihan diyoruzya...kızlar bu yorumu birazdan silicem sadece size şükür bana da iç dökme olsun diye yazıyorum gerçekten hayatınızın hayatınızdaki insanların kıymetini bilin öyle ağır imtihanlar var ki her yerden geliyor biraz önce ailevi bir sorun yaşadık ufak çaplı babam psikokojik hasta ileri boyutta hemde hastaneye gitmeyi kabul etmiyor paranoid şizofreni yüksek ihtimal Rabbim affetsin ama hayatımda hep olumsuzluklar var ... her şeyin kıymetini bilin sevdiklerinizin sizi sevenlerin annem 27 yıldır çekiyor eşlerinizi seçme şansınız varken iyi seçin
durum böyleyken karşıma çıkan insanlarında bana yaşattıkları beni her şeyden soğuttu artık ben sığınacak liman ararken onlar ....Canim benim Rabbim sifasini versin cok zor biliyorum tabiki senin kadar olamasa da.. Rabbim senin bu yasadiklarini evliliginde hic göstermesin sana bin kat daha huzurlu mutlu ol insallah tamammi. İste gercekten imtihan diyoruzya...
Ah canim ah biliyorum bilmezmiyim.. güvenilmezki iste bende de benzer bi durum vardi ailemle ilgili o dönemler seninki gbi degil ama sorundu iste. Bende ona sigindim ama noldu dusene bi tekme de onlar vurdu. Ama alma mazlumun ahini cikar aheste aheste demisler..durum böyleyken karşıma çıkan insanlarında bana yaşattıkları beni her şeyden soğuttu artık ben sığınacak liman ararken onlar ....
Cnm Allah yardımcınız olsun daha iyi olur inş dua ederiz biz de söylemen iyi oldu sabret Allah büyükkızlar bu yorumu birazdan silicem sadece size şükür bana da iç dökme olsun diye yazıyorum gerçekten hayatınızın hayatınızdaki insanların kıymetini bilin öyle ağır imtihanlar var ki her yerden geliyor biraz önce ailevi bir sorun yaşadık ufak çaplı babam psikokojik hasta ileri boyutta hemde hastaneye gitmeyi kabul etmiyor paranoid şizofreni yüksek ihtimal Rabbim affetsin ama hayatımda hep olumsuzluklar var ... her şeyin kıymetini bilin sevdiklerinizin sizi sevenlerin annem 27 yıldır çekiyor eşlerinizi seçme şansınız varken iyi seçin
Hepimizin ruhlari cekilmisBende simdi girdim pyuna zaten canim sıkkın ölüp duuryorum bide
Cok oyaliyo aklimi dagitiyo canomuda bagimli yapcamKendi kendimi mutsuz ediyorum resmen yaaa pubg bayağı oyalıyo galiba :)
Ne iftirasi hayirdir canimhele ben birkaç gün önce aşağılık bir iftiraya kurban oldum kendimi savunamadım bile Ya vallahi ölüm var boş verin siyer okuyun kızlar çok iyi geliyor la havle çekin vallahi çok iyi oluyor
önemsiz canımNe iftirasi hayirdir canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?