gülüşlerimiz de bir hüzünlerimizde

Kesinlikle seni kaybetti ama o kötü sözlerin zerresini de haketmedin o yüzden o da hakkına girdi. Helallik almadan girsin mezara sonrasını kendi bilir. Bu nasıl bir dünya anlamıyorum gerçekten kendileri nasıl da bize söyledikleri laf bu olabiliyor

Netleşti cnm özelden yazayım

Canim insana yasamadan once hep öyle gelio ama bak hepimiz yasadik bitti..benden oncekileri beni dusun motive ol olumlu düsün hersey guzel olcak..
Öyle tabi kuzum da bi olup bitseydi. Çocuk yaza düğünü yapalım diyo ben acelen ne diyorum düşün acelesi mi kaldı ne zamandır görüşüyoruz hayırdır benden emin değil misin diyo :) ah bi bilse hem kurtulmak istiyorum hem cesaretim yok

e
Erteleme kuzum bende öyle cok erteledim sonra pisman oldum simdi :)) keske ertelemeseydim de simdiye dugunumuz olurdu ayni evde yasardik boyle hasretlik cekmezdik. Insan artik bi an önce kendi duzeni yuvasi olsun istio sende erteleme benim gibi:)

Başaracağıma tam olarak inanmadığım için galiba kuzum ya valla cesaret hapı yok mu :)

Vardir arastrmak lazim gülüm sen yeterki iste
Bana da mutluluk hapı lazim
kızlar bu yorumu birazdan silicem sadece size şükür bana da iç dökme olsun diye yazıyorum gerçekten hayatınızın hayatınızdaki insanların kıymetini bilin öyle ağır imtihanlar var ki her yerden geliyor biraz önce ailevi bir sorun yaşadık ufak çaplı babam psikokojik hasta ileri boyutta hemde hastaneye gitmeyi kabul etmiyor paranoid şizofreni yüksek ihtimal Rabbim affetsin ama hayatımda hep olumsuzluklar var ... her şeyin kıymetini bilin sevdiklerinizin sizi sevenlerin annem 27 yıldır çekiyor eşlerinizi seçme şansınız varken iyi seçin

Canim benim Rabbim sifasini versin cok zor biliyorum tabiki senin kadar olamasa da.. Rabbim senin bu yasadiklarini evliliginde hic göstermesin sana bin kat daha huzurlu mutlu ol insallah tamammi. İste gercekten imtihan diyoruzya...

Canim benim Rabbim sifasini versin cok zor biliyorum tabiki senin kadar olamasa da.. Rabbim senin bu yasadiklarini evliliginde hic göstermesin sana bin kat daha huzurlu mutlu ol insallah tamammi. İste gercekten imtihan diyoruzya...
durum böyleyken karşıma çıkan insanlarında bana yaşattıkları beni her şeyden soğuttu artık ben sığınacak liman ararken onlar ....

durum böyleyken karşıma çıkan insanlarında bana yaşattıkları beni her şeyden soğuttu artık ben sığınacak liman ararken onlar ....
Ah canim ah biliyorum bilmezmiyim.. güvenilmezki iste bende de benzer bi durum vardi ailemle ilgili o dönemler seninki gbi degil ama sorundu iste. Bende ona sigindim ama noldu dusene bi tekme de onlar vurdu. Ama alma mazlumun ahini cikar aheste aheste demisler..
Biri de cikip dmeezki sen bundan sonra benimsin herseyinle kabulumsun ben senin yanindayim. Agir gelio bunlar cunku adam degiller tek dertleri o uzuvlari. Sonra bakire kiz aldim die hava atamicaklarya o.

Cnm Allah yardımcınız olsun daha iyi olur inş dua ederiz biz de söylemen iyi oldu sabret Allah büyük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…