- 22 Aralık 2016
- 7.485
- 15.271
- 178
- Konu Sahibi Masalruya6
-
- #2.901
Haha neliz kiz gecenlerde yine asagi gidene kadar soguo lafin geldi aklima.sicak cay iciodum kendi kendime dedim kaynar bu da zararli falan sonra aamaan bosver asagi bogazimdan gidene kadar soguo zaten derken buldum kendimiHepimizin ruhlari cekilmis
Haha neliz kiz gecenlerde yine asagi gidene kadar soguo lafin geldi aklima.sicak cay iciodum kendi kendime dedim kaynar bu da zararli falan sonra aamaan bosver asagi bogazimdan gidene kadar soguo zaten derken buldum kendimi
Kiz allah iyiligini versin aklina gelsin gelsin bari gül ya cok tatlisin yaHaha neliz kiz gecenlerde yine asagi gidene kadar soguo lafin geldi aklima.sicak cay iciodum kendi kendime dedim kaynar bu da zararli falan sonra aamaan bosver asagi bogazimdan gidene kadar soguo zaten derken buldum kendimi
Unutmayacagimiz okadar sey varki bendebakın bunları unutmayacağız ondan eminim
Ayy gerizekali bak yine hatirladim Allahim ne zor günlerden gecmisim harbi
Burdayim ben :)kimse yok mu
Valla ben hep gecmisi siliyorum telwfondan eline alır görür diye ama girmeden de yapamıyorum :)kızlar evlenince sorun yaşamayın gerekirse hiç girmeyin
l canımKızlar kafamı kurcalayan bişey var sizce doktorun yanılma payı var mıdır ? Çünkü ben bir kere de olsa yaşadım bunu hiç etrafnızda böyle bişeyle karsılasan var mı acaba ?
Şimdi ben gittim doktor bana bakiresin sadece zedelenme olmjş bozulmamış dedi ya doktorun yanılma payı var mıdır sizce diyorum :)nası
l canım
canım başka bir doktora daha gitŞimdi ben gittim doktor bana bakiresin sadece zedelenme olmjş bozulmamış dedi ya doktorun yanılma payı var mıdır sizce diyorum :)
Bende kurtuldum cikamiym bacimKızlar napıyosunuz nasılsınız kısmen kurtulmuş olsamda burdan cıkasım gelmiyo valla :)
Benecde baska bi doktora daha gitŞimdi ben gittim doktor bana bakiresin sadece zedelenme olmjş bozulmamış dedi ya doktorun yanılma payı var mıdır sizce diyorum :)
kızlar evlenince sorun yaşamayın gerekirse hiç girmeyin
Al benden de o kadar telmi eline alinca kalp krizi geciriyorum ya ne kadar kontrol etsemde. İnsallah biter bugunler.Valla ben hep gecmisi siliyorum telwfondan eline alır görür diye ama girmeden de yapamıyorum :)
Aynen ben de başka dr a git derdimŞimdi ben gittim doktor bana bakiresin sadece zedelenme olmjş bozulmamış dedi ya doktorun yanılma payı var mıdır sizce diyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?