- Konu Sahibi Masalruya6
-
- #2.921
Amin amin inş geçer biter güzelceAl benden de o kadar telmi eline alinca kalp krizi geciriyorum ya ne kadar kontrol etsemde. İnsallah biter bugunler.
bence resetleyin ya da telefon değiştirinAl benden de o kadar telmi eline alinca kalp krizi geciriyorum ya ne kadar kontrol etsemde. İnsallah biter bugunler.
Aynen komple hattimi falan da degistirmeyi dusunuyorumbence resetleyin ya da telefon değiştirin
Canim etiketledgn videoyu izledim ne güzel anlatmislar turkiyede de boyle olsa kadinlarimiz bize kimse bisey yapamazdi..Bana 2 doktor farklı şeyler söyledi malum canım bi daha git bakalım inşallah o da problem yok der
Sen napiyosun kuzumAmin amin inş geçer biter güzelce
Sen nasil oldun canimbence resetleyin ya da telefon değiştirin
bilmiyorum ki dün gece kötü rüyalar gördüm bugün etkisinden çıkamadımSen nasil oldun canim
Tüh hayrolsun insallahbilmiyorum ki dün gece kötü rüyalar gördüm bugün etkisinden çıkamadım
Tıpçılarımızın da böyle olması lazım esasen canımCanim etiketledgn videoyu izledim ne güzel anlatmislar turkiyede de boyle olsa kadinlarimiz bize kimse bisey yapamazdi..
Bence vardır yaa en cok bilinen isimler onlarKizlar ya lacoste klasik ya da 212 sexy parfumleri david walkerda satiliomu bi bilginiz varmi? Normalde olmasi lazim aratiyorum cikmio internet sitesinde.
Napim cnm yaa bildigin gibi bir iyi bir durağanSen napiyosun kuzum
Aynen oyle kuzum..Tıpçılarımızın da böyle olması lazım esasen canım
Allah iyi etsin kuzum inşallah.. ama calisio olman cok iyi bilio musun rahat rahat istedigin ne varsa yaparsin dugunun icin :) baska konulari da dusunme rahat rahat dugunune hazirlan :)Napim cnm yaa bildigin gibi bir iyi bir durağan
Olmuyo kuzumm düşünmeden yaa haklısın ama yapamıyorsun işteAllah iyi etsin kuzum inşallah.. ama calisio olman cok iyi bilio musun rahat rahat istedigin ne varsa yaparsin dugunun icin :) baska konulari da dusunme rahat rahat dugunune hazirlan :)
Kimisinin eriyip kimisinin düşermiş kişiden kişiye değişiyor yaniMerhaba kızlar sabahtan beri yazdıklarınızı okuyorum hızınıza yetişemiyorum walla :)) bugün doktora sordum artık oturarak banyo yapabilirmişim buna bile mutlu oldum yani ama 8. Haftadayım suan bende düşen dikiş falan yok akıntımda yok benim acaba bi sorunmu var bende bilemedim
Ben de ishal yapmadı aksine onu içerken daha rahattım ama ishal yapan cok olmuş öyleyse zaten içmeye gerek yokHımm pekiii o zaman takmıyayım :) bide ben o ishal için olan ilacı bi kere içtim o günden beri ishalim yaa sizdede varmı öyle bişey şişe tamamen duruyor ilk aldığım gibi sadece bi kapak içtim her ihtimale karşı 2 aydır bu haldeyimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?