- 22 Aralık 2016
- 7.485
- 15.271
- 178
- Konu Sahibi Masalruya6
-
- #2.941
Demi hic unutamayizyine ilk günkü gibi sesli güldüm yaaa
Kiz hakkaten resmen sinavdaymissin yaAyy gerizekali bak yine hatirladim Allahim ne zor günlerden gecmisim harbi
8.haftan doldumu canim bizim iki ayimiz gecti ben oturup banyo yapiyorum artikMerhaba kızlar sabahtan beri yazdıklarınızı okuyorum hızınıza yetişemiyorum walla :)) bugün doktora sordum artık oturarak banyo yapabilirmişim buna bile mutlu oldum yani ama 8. Haftadayım suan bende düşen dikiş falan yok akıntımda yok benim acaba bi sorunmu var bende bilemedim
Burdayim canim benKizlar nerelerdesiniz
Napim bende aynen devam degisen bisey yokBende burdayım tatlım arada diger sayfaya bakınıyorum sen napysn nasılsın kuzum
darısı başıma kese yapmayı özledim8.haftan doldumu canim bizim iki ayimiz gecti ben oturup banyo yapiyorum artik
Sabret kuzum sende rahatca yapcaksin cok az kaldida
darısı başıma kese yapmayı özledim
Masallah bugün seni iyi gordum kuzum :)
Cnmmmm geldim kızlar nasılsınızzz
Ah ben bir de bazen düşünüyorum da sanki sizle tanışıyor da belli süreliğine farklı yerlerdeymişiz yine görüşecekmişiz gibi hissediyorumMasallah bugün seni iyi gordum kuzum :)
Cnmmmm geldim kızlar nasılsınızzz
Ah ben bir de bazen düşünüyorum da sanki sizle tanışıyor da belli süreliğine farklı yerlerdeymişiz yine görüşecekmişiz gibi hissediyorum
Ben ayniyim kizlar gereksiz bi bunalim hali var siz nasilsiniz napiyosunuz bugun herkesin enerjisi yuksek sankiSelam canlar nasılsınızzz
Benim bi yüksek bi diplerde cok değişik Allah sonunuzu güzel etsin inşBen ayniyim kizlar gereksiz bi bunalim hali var siz nasilsiniz napiyosunuz bugun herkesin enerjisi yuksek sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?