- Konu Sahibi Masalruya6
-
- #2.961
Bak biz geldik nelizzz yine yok görüyor musunSelam canlar nasılsınızzz
ne için indirimKizlar @canommms turgay beyin sekreterini aramis gercekten indirim yapmislar com istek gelmis sanirim
İstanbul disindan gidenler fln yol parasi fln yuksek demisler
Yok cnm verilmiyorkızlar kontrol içinde para verecek miyiz
Hepimiz oylyiz galiba insallah gecicek bugünlerde..Benim enerjim yok aslında hem de hiç bu sıralar ama direniyorum olsun diye
Bizim bulusmamiz laziimmmBenim bi yüksek bi diplerde cok değişik Allah sonunuzu güzel etsin inş
Allah yardım etsin inş cnm ama iyi yanından bak en azından işlemi oldunBen de maddi çöküntüdeyim bilet alacağım hepsi çok palı işlemi borçla yaptırdım kredi kartı borcum had safada ne yapacağım hiç bilmiyorum
Keşke cnm yaa nasıl isterim bilemezsinBizim bulusmamiz laziimmm
Valla acidilar demekki milletin haline yaHadi ya iyi yapmis yapsin tabi yazik gunah kizlara da. Kolaymi kazanilio birikio para sanki.
Kiz iyi degilimde bebislerim sizi ozledim burnumda tüttünüzMasallah bugün seni iyi gordum kuzum :)
Hamd olsun iyiyiz sen nasilsinCnmmmm geldim kızlar nasılsınızzz
Evet ya sagolsunlarSağolsunlar yaaa valla
İyiyiz allaha sukurler olsun sen nasilsinSelam canlar nasılsınızzz
Bu kis bence kimsye iyi gelmedi senin tez noldu bakiyimBen ayniyim kizlar gereksiz bi bunalim hali var siz nasilsiniz napiyosunuz bugun herkesin enerjisi yuksek sanki
Artık nasılsın sorularının cevapları hepimizde klasikleştiHamd olsun iyiyiz sen nasilsin
Koz burdayim ben kiz ben yaziyorum bekliyomki gelsinler diye gelen yok sonra diyorum gideyim yemegimi fln yiyeyim o arada siz geliyosunuz ay ben geliyorum yine yakaliyamiyorum siziBak biz geldik nelizzz yine yok görüyor musun
İslem icin indirm yapmislar canim pahali degilmis millet gidemiyo fln ya o yuzdenne için indirim
Evet oyle oluyo dimiKoz burdayim ben kiz ben yaziyorum bekliyomki gelsinler diye gelen yok sonra diyorum gideyim yemegimi fln yiyeyim o arada siz geliyosunuz ay ben geliyorum yine yakaliyamiyorum sizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?