- Konu Sahibi Masalruya6
-
- #2.981
Yok canim vermiyosunkızlar kontrol içinde para verecek miyiz
Bende maddi acidan coktum resmenBen de maddi çöküntüdeyim bilet alacağım hepsi çok palı işlemi borçla yaptırdım kredi kartı borcum had safada ne yapacağım hiç bilmiyorum
Bencede bulusmamiz lazim hepimizinBizim bulusmamiz laziimmm
Amin ne guzel bi dua oldu ya aminArtık nasılsın sorularının cevapları hepimizde klasikleştiAllah doya doya iyiyim deyip ardından başka bir sey düşündürmeyecek günler nasip etsin inş
Sonunda yakaladim amaEvet oyle oluyo dimi
Hocam ek süre istedi kuzum kendinden kaynakli bi problem oldu da. Bi ay daha stresliyim yani. Is ariyorum bulursam hemen gircem tezle ugrasmaktan butun gun daha mutsuz oluyorum.Bu kis bence kimsye iyi gelmedi senin tez noldu bakiyim
Bence iliskimizde heyecan bitti monotonlasti hıhArtık nasılsın sorularının cevapları hepimizde klasikleştiAllah doya doya iyiyim deyip ardından başka bir sey düşündürmeyecek günler nasip etsin inş
Diger konunun bildirimleri gelmio bana artik niyeyse ya.Kızlar diğer konuda birinin kanaması olmuş anladığım kadarıyla gelin Oraya
Bana da gelmiyo cnm arada girip bakıyorumDiger konunun bildirimleri gelmio bana artik niyeyse ya.
is olsa aklin dagilir bende surekli internetten fln bakiyorum gazete ilanlarinida internetten bakmadigim yer kalmadi ay insallah buluruz gonlumuze gore bi yerHocam ek süre istedi kuzum kendinden kaynakli bi problem oldu da. Bi ay daha stresliyim yani. Is ariyorum bulursam hemen gircem tezle ugrasmaktan butun gun daha mutsuz oluyorum.
Ana nasilKızlar diğer konuda birinin kanaması olmuş anladığım kadarıyla gelin Oraya
GeliyommmmmmmmmBana da gelmiyo cnm arada girip bakıyorum
Yeter bence deDiğer konuyu okuyunca iyice çöküntü oldu ya valla yeter artık
Noldu kusum nie cokuntu olduki benmi gornedim kotu bideymi olmusDiğer konuyu okuyunca iyice çöküntü oldu ya valla yeter artık
Dayanırız inşallah artık valla ne sağlıklı hissediyorum kendimi ne de mutlu... ne zormuş hakikaten sen üzülme bir kere artık çünkü tuttu ve kanayacakkkkkYeter bence de
Kız 3.kere kalıcı deneyecekmiş ya ona üzüldüm canımNoldu kusum nie cokuntu olduki benmi gornedim kotu bideymi olmus
Anladim kuzum olsun herseyde var bi hayir onun da bunu yasamasi gerekiomus demekkiKız 3.kere kalıcı deneyecekmiş ya ona üzüldüm canım
İnşallah kurtulur ya düğününe de az kalmışAnladim kuzum olsun herseyde var bi hayir onun da bunu yasamasi gerekiomus demekki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?