- Konu Sahibi Masalruya6
-
- #3.001
İnş kuzum inş hepimizin rahat nefes aldığı günleri görürüzDayanırız inşallah artık valla ne sağlıklı hissediyorum kendimi ne de mutlu... ne zormuş hakikaten sen üzülme bir kere artık çünkü tuttu ve kanayacakkkkk
Ya nasil tutmamis ben anlamiyorumDiğer konuyu okuyunca iyice çöküntü oldu ya valla yeter artık
Bilmem çok da dikkat etmiş falan amaYa nasil tutmamis ben anlamiyorum
Amin amin inşallah canımİnş kuzum inş hepimizin rahat nefes aldığı günleri görürüz
Kuzum sabır Allah bir hal yola koyar inş artık bitti mi tamamen kestiniz mi her şeyi Allah sabır güç kuvvet versin cnm sanaSabah bi yerden geliyodum bi yerin onunden gectim mekan ismi vermiyim erkek arkadasimin arabasi ordaydiben cok mutsuzum bu ask acisi beni mahvetti
Amin canim insallah bitip bitmedgini de bilmiyorumki ben bekliyorum beklemyede raziyim o gelicekseKuzum sabır Allah bir hal yola koyar inş artık bitti mi tamamen kestiniz mi her şeyi Allah sabır güç kuvvet versin cnm sana
mekan ne mekanıydıSabah bi yerden geliyodum bi yerin onunden gectim mekan ismi vermiyim erkek arkadasimin arabasi ordaydiben cok mutsuzum bu ask acisi beni mahvetti
Kiz siz barismistiniz ayrildiniz mi tekrarSabah bi yerden geliyodum bi yerin onunden gectim mekan ismi vermiyim erkek arkadasimin arabasi ordaydiben cok mutsuzum bu ask acisi beni mahvetti
Bilinen bi pastane canim hep gittigi bi yer sahipleri arkadasi ay resmen kalbim yerinden cikicaktimekan ne mekanıydı
Kiz ayrilip ayrilmadigimizida bilmiyorum bittimi bitmedimi onuda bilmiyorum ya bekliyorum iyi olmasiniKiz siz barismistiniz ayrildiniz mi tekrarhey Allahim ya insallah hayirlisi olur hakkinizda
Kiz sende pasta alcam die girseydinya ona da hic yuz vermeseydin bi aklina geleydiBilinen bi pastane canim hep gittigi bi yer sahipleri arkadasi ay resmen kalbim yerinden cikicakti
Şeker gibi kızsın seni kaybediyosa kendi hatası bosverKiz ayrilip ayrilmadigimizida bilmiyorum bittimi bitmedimi onuda bilmiyorum ya bekliyorum iyi olmasiniallahim insallah
Ay o an elim ayagim titredi cok kotu oldum keske oyle yapsaydim bide sacimi sallasaydimKiz sende pasta alcam die girseydinya ona da hic yuz vermeseydin bi aklina geleydi
Ay tesekkur ederim cankm benim sende benim sekerimsinŞeker gibi kızsın seni kaybediyosa kendi hatası bosver
Aman ben yalniz degilim de noluo bosver kiz tam odun cogu bunlarin. gerci benimki de bi planlar yapiodur belki hic sanmiyorum ama umut dünyasi isteAy o an elim ayagim titredi cok kotu oldum keske oyle yapsaydim bide sacimi sallasaydimanammm yarinda 14 subat yalnizim
Ay bende tesekkur ederim neliz hanimcimAy tesekkur ederim cankm benim sende benim sekerimsin
Yapiyodur kiz bence aldinmi hediye sen ne yaptinAman ben yalniz degilim de noluo bosver kiz tam odun cogu bunlarin. gerci benimki de bi planlar yapiodur belki hic sanmiyorum ama umut dünyasi iste
Aman aman o odunda seni bulmus kiymetini bilsin uzmesin kizimizi kirariz kafasini toplu olarakAy bende tesekkur ederim neliz hanimcim
Kuzum hediye bulamadim o da bulamadi agzimi arayip duruoYapiyodur kiz bence aldinmi hediye sen ne yaptin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?