gülüşlerimiz de bir hüzünlerimizde

Kuzum hediye bulamadim o da bulamadi agzimi arayip duruo
Dedim bende almayalim bu yıl da böyle olsun yemege cikcaz bakalim.. artik bu odunlukla tavuk döner yemeye goturur heralde
Sen naptin bakem iyi oldunmu biraz
Kiz allah senin iyiligini versin tavuk donere de goturmez kiz okadarda degil allah seni ya ay bugun cok ozlem icimdeyim ama iyiyim dayaniyorum bebisim

Kuzum hediye bulamadim o da bulamadi agzimi arayip duruo
Dedim bende almayalim bu yıl da böyle olsun yemege cikcaz bakalim.. artik bu odunlukla tavuk döner yemeye goturur heralde
Sen naptin bakem iyi oldunmu biraz
birlikte olduktan sonra o bile güzel olur ki ben geçen yıl bu zamanlar evlilik hayalleri kurmuştum bugün aklıma geldi

Kiz allah senin iyiligini versin tavuk donere de goturmez kiz okadarda degil allah seni ya ay bugun cok ozlem icimdeyim ama iyiyim dayaniyorum bebisim
Yaa artik araniz düzelsin. Nasil ayrildinizki zaman falan mi istedi yani?
birlikte olduktan sonra o bile güzel olur ki ben geçen yıl bu zamanlar evlilik hayalleri kurmuştum bugün aklıma geldi
Tabiki oyle canım isin sakasi o

Yaa artik araniz düzelsin. Nasil ayrildinizki zaman falan mi istedi yani?

Tabiki oyle canım isin sakasi o
Kuzum anlatmistim ya skntlrini pskojisi cok kotuymus ilac fln aliyomus kimseyle konusmuyomus disari cok cikmiyomus bende ustune gitmiyorum sorgulamadim israr etmedim bisey demedim bekliyorum onu oda biyodur mutlaka onu bekledigimi cunku onu nekadar cok sevdigimi biliyo

inşallah senin onu sevdiğin kadar o da seni seviyordur

kızlar bir şey sorucam şu oynadığınız oyunla ilgili biri konu açmış siz oynuyorsunuz birileriyle oynanıyormuş millete bapımlılık yapmış sizde durumlar ne

kızlar bir şey sorucam şu oynadığınız oyunla ilgili biri konu açmış siz oynuyorsunuz birileriyle oynanıyormuş millete bapımlılık yapmış sizde durumlar ne
Bende de bagimlilik yapti hep oynyasim
Var arkadaslarimla oynuyorum cok keyifli aklim dagiliyo oyun oynarken bile olsa aklima bisey gelmiyo benim

Kizlar turgay bey muayene ucreti nekadad aliyo bi sene gecince ucret aliyo ya biri yaptirmis aradan iki sene fln gecmiste kontrle gidicekmis muayene ucretini bileniniz varmi

Kizlar napiyosunuz. Yine bana reklam die otenler oluomus ozelden yemio tabi yuzume soylemek burda. Derdi ne bu milletin ya surda kendi kosemzde sohbet ediyorus soru soran olursa yarfim etmeye calisiyorum.o reklam diyenlerin asil kendileri reklam oldugu icin oluo olabilirmi bunlar acaba. Sinirimi hoplattilar yine gerizekalilar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…