- 22 Aralık 2016
- 7.485
- 15.271
- 178
- Konu Sahibi Masalruya6
-
- #3.041
Ben ona gitmedigim icin bilmiyorum kuzumKizlar turgay bey muayene ucreti nekadad aliyo bi sene gecince ucret aliyo ya biri yaptirmis aradan iki sene fln gecmiste kontrle gidicekmis muayene ucretini bileniniz varmi
diğer tarafa baktım ama birşey yok gibi sana kim söyledi kiBen ona gitmedigim icin bilmiyorum kuzum
Özelden yaziolar kuzumdiğer tarafa baktım ama birşey yok gibi sana kim söyledi ki
canım ben hasta olacağım bir iki güne şu pedlerden kullanamam onlar sızdırıyor ben de koteks kullanayım diyorum ne dersinizÖzelden yaziolar kuzum
Canim sey al ondan istemiyosan molbedin yeni cikani var pamuk ve naylon karismsiz dogal olanlarindan ondan alabilirsincanım ben hasta olacağım bir iki güne şu pedlerden kullanamam onlar sızdırıyor ben de koteks kullanayım diyorum ne dersiniz
kotekste öyleymiş gecesinden aldım umarım birşey olmaz bir de kızlar turgay beye msj attım o kadar kısa yazmıştı ki benimle orda da çok konuşmadı çok da sıcak biri değil mi neCanim sey al ondan istemiyosan molbedin yeni cikani var pamuk ve naylon karismsiz dogal olanlarindan ondan alabilirsin
ne güzel senin adına çok sevindimKızlarr hayatımın en güzel sevgililer gününü yaşadım valla ya öyle bişey ki çalışamadım bile :)))
Hayatta öküzlerinde olmadığını kanıtladı bana yeminle ben daha odunmuşum onu farkettim Allahım inşallah senide mutlu etsinnne güzel senin adına çok sevindim
Ay o oyle biri bizede oyle yapiyodu sinir oluyoduk yakotekste öyleymiş gecesinden aldım umarım birşey olmaz bir de kızlar turgay beye msj attım o kadar kısa yazmıştı ki benimle orda da çok konuşmadı çok da sıcak biri değil mi ne
Canim markasi onemli degil de elinden geldigi kadar ic kismi duz olsun grintili olanlar rahatsiz edebilircanım ben hasta olacağım bir iki güne şu pedlerden kullanamam onlar sızdırıyor ben de koteks kullanayım diyorum ne dersiniz
Evet malesef öyle canim kisa yazio :))kotekste öyleymiş gecesinden aldım umarım birşey olmaz bir de kızlar turgay beye msj attım o kadar kısa yazmıştı ki benimle orda da çok konuşmadı çok da sıcak biri değil mi ne
Ne yasadin kiz masallahKızlarr hayatımın en güzel sevgililer gününü yaşadım valla ya öyle bişey ki çalışamadım bile :)))
Ne guzelYa sabah calısıyordum bir kutu geldi iş yerine bi açtım kutuyu fotoğrafımız ve keçeden yapılmış bebekler var yani bebekler dediysemde bizim fotoğrafımızın aynısı birde not ardından 10 dk sonra bir büyük kutu daha icinden çiçek çerçeveler fotoğraflar ve not ben tam onun şokunu atlatamamışken bir kutu daha geldi ne geldi dersiniz pırlanta yüzük aksama kadar yaptığım işleri bile yarım yamalak yaptım kafa kalmadı ki :)))
Ayyy ne güzel :) Rabbim mutlulunuzu daim etsin kuzumYa sabah calısıyordum bir kutu geldi iş yerine bi açtım kutuyu fotoğrafımız ve keçeden yapılmış bebekler var yani bebekler dediysemde bizim fotoğrafımızın aynısı birde not ardından 10 dk sonra bir büyük kutu daha icinden çiçek çerçeveler fotoğraflar ve not ben tam onun şokunu atlatamamışken bir kutu daha geldi ne geldi dersiniz pırlanta yüzük aksama kadar yaptığım işleri bile yarım yamalak yaptım kafa kalmadı ki :)))
Sen nasilsn kuzum mutsuz gorunuyosunNe guzel
Masallah canim gozun aydin allah mesut etsin
İyi degilim canim hayatimin zor gunlerini yasiyorum benSen nasilsn kuzum mutsuz gorunuyosun
Üzulme kurban olurumİyi degilim canim hayatimin zor gunlerini yasiyorum ben
Hala ne alıp veremedikleri var ben anlam veremiyorum yaa gerçekten sinir bozucu sanki sen onların rakibisin de kimsenin iyi olmasını istemiyormuşsun gibi ne alıp veremiyorlar senle yuh diyorum artık yaniKizlar napiyosunuz. Yine bana reklam die otenler oluomus ozelden yemio tabi yuzume soylemek burda. Derdi ne bu milletin ya surda kendi kosemzde sohbet ediyorus soru soran olursa yarfim etmeye calisiyorum.o reklam diyenlerin asil kendileri reklam oldugu icin oluo olabilirmi bunlar acaba. Sinirimi hoplattilar yine gerizekalilar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?