gülüşlerimiz de bir hüzünlerimizde

Canim sey al ondan istemiyosan molbedin yeni cikani var pamuk ve naylon karismsiz dogal olanlarindan ondan alabilirsin
kotekste öyleymiş gecesinden aldım umarım birşey olmaz bir de kızlar turgay beye msj attım o kadar kısa yazmıştı ki benimle orda da çok konuşmadı çok da sıcak biri değil mi ne

Ya sabah calısıyordum bir kutu geldi iş yerine bi açtım kutuyu fotoğrafımız ve keçeden yapılmış bebekler var yani bebekler dediysemde bizim fotoğrafımızın aynısı birde not ardından 10 dk sonra bir büyük kutu daha icinden çiçek çerçeveler fotoğraflar ve not ben tam onun şokunu atlatamamışken bir kutu daha geldi ne geldi dersiniz pırlanta yüzük aksama kadar yaptığım işleri bile yarım yamalak yaptım kafa kalmadı ki :)))

Ne guzel
Masallah canim gozun aydin allah mesut etsin

Ayyy ne güzel :) Rabbim mutlulunuzu daim etsin kuzum

Hala ne alıp veremedikleri var ben anlam veremiyorum yaa gerçekten sinir bozucu sanki sen onların rakibisin de kimsenin iyi olmasını istemiyormuşsun gibi ne alıp veremiyorlar senle yuh diyorum artık yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…