gülüşlerimiz de bir hüzünlerimizde

Allah bozmasın en kötü günün boyle olsun cnm çok sevindim maşallah

Hala ne alıp veremedikleri var ben anlam veremiyorum yaa gerçekten sinir bozucu sanki sen onların rakibisin de kimsenin iyi olmasını istemiyormuşsun gibi ne alıp veremiyorlar senle yuh diyorum artık yani
Amaaan valla kim naparsa yapsin alsinlar gunahimi o kadr derdin arasinda zaten kafami yoramiyorum onlara

Bana bildirim gelmeyince girdiğimde T TatliDusler355 harika bi 14 Şubat geçirmişsin Rabbim bundan sonranı güzel kılsın. N Nelizz üzülme kuzum her şey olacağa varıyor. Sevgilim varken yalnız takılangillerdendim ben de bu daha kötü bak :) tesellime bak ya :/ Bogazmanzarasi seninle derdi olanları da anlamıyorum hiç işleri yok mu acaba :) kız fakeysen de reellerden fazla yanımızda oldun yardımcı oldun destek oldun ( bu mesajı da ciddiye alacaklar şimdi xxo fake dedi şok iddia)

Kiz deli güldürme beni hayir fake olsam yani o kadar sey ogrendimki dikimle ilgili yolla ilgili nrden bilcem yani bunu da dusunmuolar off zayiflamam lazimm gelinlik elden gidiyeeaaahh streslendikce daha cok yiyorum ya hayatimda ilk kez bu kadar fazla kilom oldu galiba
Dugunde de hediyelik dagitilio mu kizlar ya bilginiz varmi yapilcaksa erkenden arastrayim. Ben hep magnet yaptrdim dgeisik fikirleriniz varmi dugun olmasa kinada dagitilcak nasilsa

Bu arada sabahın 4ünde girmissin yazmissin bunlari yakaladim seni o saatte napiyodun bakim sevgilinlenmi konusuyodun bakim romantizm mi yapiyodun

Genelde dağıtıyorlar cnm benim düşüncem kına da kına dağıtılır yani millet neler neler yapıyo da cok gereksiz düğünde de istersen küçük bir hediyelik yaptır her ikisinde de farklı hediyeliklerle uğraşma hem parana da yazık

Kiz sen niye sevgilinden uzak duruyosun bu dert kurtulabilecegin bi dert sonra pisman olursun sevglimden iye uzak durmusum diye diyim ben sana :))

Seninle ugrasmaya doyamadi bunlar bitiremediler bitmediler bi keske reklam olsaydik boyle bi derdimiz olmazdi bunu yaptirmak zorunda kalmazdik bunlari cekmezdik hic olmazssa

Ayy evet ya òyle bi devirdeyizki canim herkes heeseyi en gosterisli sekilde yapio millet yarisa girmis en cok benimkini begensinler die..
Bana kalsa hic yaptrmam da milletin agzi susmaz. Sen ne dusunuyosun varmi foto seklinde falan kuzum

Seninle ugrasmaya doyamadi bunlar bitiremediler bitmediler bi keske reklam olsaydik boyle bi derdimiz olmazdi bunu yaptirmak zorunda kalmazdik bunlari cekmezdik hic olmazssa
Bide diolarmis bogazmanzarasi ve arakdaslari bunlar siz oluyosunuz kizlar töbe yarabbim isim.yok kendime adnan oktar gibi grup kurdum

Bide diolarmis bogazmanzarasi ve arakdaslari bunlar siz oluyosunuz kizlar töbe yarabbim isim.yok kendime adnan oktar gibi grup kurdum
Ay hiç güleceğim yoktu işimiz gücümüz yok biz burda zaten bununla uğraşıyoruz keşke fake olsaydık da boyle bir derdimiz olmasaydı ne diyim Allah ıslah etsin onları da laf söz anlamıyorlar çünkü nasıl beyinse

Ayy evet ya òyle bi devirdeyizki canim herkes heeseyi en gosterisli sekilde yapio millet yarisa girmis en cok benimkini begensinler die..
Bana kalsa hic yaptrmam da milletin agzi susmaz. Sen ne dusunuyosun varmi foto seklinde falan kuzum
Ben de araştırma içindeyim cnm aklıma yatan olursa atarım sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…