- 22 Aralık 2016
- 7.485
- 15.271
- 178
- Konu Sahibi Masalruya6
-
- #3.081
Tamam canim bende sana atarim kizlar sizin fikriniz olursa siz de atinBen de araştırma içindeyim cnm aklıma yatan olursa atarım sana
Aynen öyle keske fake olsaydik da bu derdi hic cekmeseydik yani. Fake olsak nie en pasif bolumde kendimize konu acalim yani. Biraz mantık.Ay hiç güleceğim yoktu işimiz gücümüz yok biz burda zaten bununla uğraşıyoruz keşke fake olsaydık da boyle bir derdimiz olmasaydı ne diyim Allah ıslah etsin onları da laf söz anlamıyorlar çünkü nasıl beyinse
He bizde murdileriniz senin soylesinler biz bu hayatta nelere katlandik bunlarlami yikilcazBide diolarmis bogazmanzarasi ve arakdaslari bunlar siz oluyosunuz kizlartöbe yarabbim isim.yok kendime adnan oktar gibi grup kurdum
Valla aynen diyin bakim kizlar insallah hocam masallah hocam tam olsunHe bizde murdileriniz senin soylesinler biz bu hayatta nelere katlandik bunlarlami yikilcaz
Sen ne dersen o :)Valla aynen diyin bakim kizlar insallah hocam masallah hocam tam olsun
İnanmak istedikleri şeye inansınlar doğruları gözlerinin önüne sererken de kör taklidi yapıyorlar zaten :) biz diyo muyuzAynen öyle keske fake olsaydik da bu derdi hic cekmeseydik yani. Fake olsak nie en pasif bolumde kendimize konu acalim yani. Biraz mantık.
Benim hayat gitmiyormuş gibi :) azıcık ilerlesin artık sinir bastı çocuğumu işe giderken kreşe bıraktığım sahneye geçmek istiyorum eşime de gelirken ekmek al ben unutmuşum demek :) inşallah olur yaNapiyosunuz bakem nasil gidiyo hayat anlatin az hic sohbet edemiyoruz artik
Ya ben sana kiyamam nie agliyosun sen hepsi gecicek uzulmeyingecenin 4üne 5ine kadar sevgilimle inanılmaz bir romantizm yaşadık demek isterdim ama ağlayarak gözleri şişirmekle meşguldüm valla :) bu derdin dermanı var evet kuzum da ne gücüm kaldı ne başka bir şey bu aptal şeyi düşünürken geçti ömrüm resmen. Hala başka şeylere odaklanamıyorum falan hatta. İşime gücüme bakabilsem ah keşke.. N Nelizz
Daisyyg @Bogazmanzarasi canlar siz de her şeyi mükemmel yapacağım diye helak olmayın, insanlar yaptığınız en mükemmeli de olsa olumsuz eleştiri yapacak kadar lanetler bir şeyleri mükemmelleştirmek istiyorsanız kendinizi düşünün ben ne istiyorum ne mutlu edecek onu düşünün milleti değil. Dediğim gibi onları hiç bir şekilde memnun edemezsiniz :) magnet de bana garip geliyor açıkçası uzaktan biri özellikle alıp çöpe atacak ne gerek var:) o çöpe atsın diye ben sıkıntıya giremem. Boşverin valla o paralarla daha güzel bi tatile gidin
Ya yerim seni şurda az kaldi o gunlere emin ol hepimizn mutlu yuvasi olcak insallah.. o zamna da yeni hesap acariz belki yine sohbet grubu acariz eslerimizden cocuklardan dert anlatrz birbirimize :)Benim hayat gitmiyormuş gibi :) azıcık ilerlesin artık sinir bastı çocuğumu işe giderken kreşe bıraktığım sahneye geçmek istiyorum eşime de gelirken ekmek al ben unutmuşum demek :) inşallah olur ya
Geçsin artık kuzum valla gün geçtikçe içimde büyüyo resmen tüm bunlar.. ve zaten yaşamaya yerim kalmadığını hissettikçe üzülüyorum. Seviyorum evet adamdan kaçmaya başladım şimdi de elimde olmadanYa ben sana kiyamam nie agliyosun sen hepsi gecicek uzulmeyin
İnşallah canım inşallah. Hakikaten açarız di mi o günlere gelip de :) ama birbirimizi nasıl bulucaz :)Ya yerim seni şurda az kaldi o gunlere emin ol hepimizn mutlu yuvasi olcak insallah.. o zamna da yeni hesap acariz belki yine sohbet grubu acariz eslerimizden cocuklardan dert anlatrz birbirimize :)
Kiz bu hesaplari kapatmadan birbirimize haber vercezİnşallah canım inşallah. Hakikaten açarız di mi o günlere gelip de :) ama birbirimizi nasıl bulucaz :)
Kuzum o htalari bende yaptim evlilige hazir degilim diodum evlenmicem ben diodum benimki de hep normalde kzlar baski yapar evlenelim die sende tam tersi kaciosun diodu. Ama bak gecti hepsi gecicek uzulme sonra bosa uzulmusum diceksin..Geçsin artık kuzum valla gün geçtikçe içimde büyüyo resmen tüm bunlar.. ve zaten yaşamaya yerim kalmadığını hissettikçe üzülüyorum. Seviyorum evet adamdan kaçmaya başladım şimdi de elimde olmadanayrılcaz sonra da ona üzüleceğim hayatım saçma sapan benim ya
Hayat gidiyo ilerliyor ama nasıl işte. O anı yaşarken hayal ediyorum hep kendimi olmazsa ne yaparım ben o an diye her sey boşuna mı olur bu hazırlıklar fln diye buluyorum kendimi. Herkes onu da bunu da yap evet içinde kalır diyo ben de sırf her sey kötü olursa sonuçta diye rastgele gelişigüzel yapıyorum her şeyi mesela eşya mı bakılacak ne olursa olsun hiç onemli degil rengi modeli belki de boşuna alıyorum diyorumNapiyosunuz bakem nasil gidiyo hayat anlatin az hic sohbet edemiyoruz artik
Bana o anlar hiç gelmeyecek gibi geliyo şahsenBenim hayat gitmiyormuş gibi :) azıcık ilerlesin artık sinir bastı çocuğumu işe giderken kreşe bıraktığım sahneye geçmek istiyorum eşime de gelirken ekmek al ben unutmuşum demek :) inşallah olur ya
Canim bende oyleydim anlatmama gerek yok biliyosun iste hep yaziyodum.. ama sukur gecti bak bicok kisinin gecti onumuzde cok ornek var umutsuzluga hic gerek yok..Hayat gidiyo ilerliyor ama nasıl işte. O anı yaşarken hayal ediyorum hep kendimi olmazsa ne yaparım ben o an diye her sey boşuna mı olur bu hazırlıklar fln diye buluyorum kendimi. Herkes onu da bunu da yap evet içinde kalır diyo ben de sırf her sey kötü olursa sonuçta diye rastgele gelişigüzel yapıyorum her şeyi mesela eşya mı bakılacak ne olursa olsun hiç onemli degil rengi modeli belki de boşuna alıyorum diyorum
İnşallah öyle olur canım benimKuzum o htalari bende yaptim evlilige hazir degilim diodum evlenmicem ben diodum benimki de hep normalde kzlar baski yapar evlenelim die sende tam tersi kaciosun diodu. Ama bak gecti hepsi gecicek uzulme sonra bosa uzulmusum diceksin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?