Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçiyor merak etme bende çok komik oluyordum ama geçiyor :)Kızlar bugün burun estetiğinin 18. Günu ve ben gülerken tipik değişiyor ağzım bi acayip oluyo çok fazlasıyla domuz gibi hissediyorum nolur bunun geçici olduğunu söyleyin daha onceden başına gelen varmı
Ya suan çok farklı birisi gibiyim millet estetikle güzellesir ben Çirkinledim resmen gülüyorum ama çok tuhaf oluyo geçer dimi ne zaman geçer doktorum sağolsun hergün içimi rahatlatiyo ama ben olanlardan duyunca daha moral buluyorum Sağol canımGeçiyor merak etme bende çok komik oluyordum ama geçiyor :)
15 günmü oldu resim varmı görebilirmiyimBenim sadece gülüşüm değil komple yüzüm,simam değişti. Asla gülemiyorum ve mimik yapamıyorum delirmek üzereyim
Ben gülüyorum ama iğrenç oluyo gulunceBenim sadece gülüşüm değil komple yüzüm,simam değişti. Asla gülemiyorum ve mimik yapamıyorum delirmek üzereyim
Ama her gören Ayy çok kalkik keşke olmasaydin diyo ondan psikolojim bozulduAy daha 18 gunde bu ne kaygi benim 2. Ayim hala sisim ve hala ara ra sicaktan odem oluor yuzum sakin olun biraz 1 sene 6 ay icinde tam oturacak
Seninle tamamen aynı durumdayız cok iyi anlıyorum seniAma her gören Ayy çok kalkik keşke olmasaydin diyo ondan psikolojim bozuldu
Öyle deme ya daha yeniyizBen hiçbir şey düşünemiyorum artık
Ben sormuyorum ki onlara görünce anliyolar okadar çirkin durumda değilim ama çok kalkik suan sislikten dolayi onların incegni biliyorum tabi ama süre ne kadar olur sen biliyosan bi yardım edermisinya canim o diyenlerle muhabbeti keseceksin ben ameliyattan sonra defterimden cogu kisiyi sildim ...boyle zamanlarda herkes gercek dusuncesini gercek kisiligini ortaya koyuyor ...bana da cok kotu olmus cok kotu gozukuyorsun dienlermi qrarsin yuzunu bocek mi soktu dienler mi oyiki de dediler cunku onlar hayatlarinda bi gr deisiklik yapmak yerne bid bidilanna insanlar senin benim gibi radikal kararlar alip hayatini deistirmek istemeyen beceremeyen kotu kapli insanlar napacaklar moralini bozacaklar sen napacaksin TAKMAYACAKSIN ve nasil olmus die sormayacaksin fikirlerini alirsan isin zor
Ama zamanla duzelicek herkeste aynı sorun varBırak ayna'ya bakmayı telefon ekranından bile kendimi görünce korkuyorumbaşka biri bana bakıyor resmen. Bu duruma Nasıl alışacağım bilmiyorum
Çok teşekkür ederim canım tek derdim gülüşum duzelsin başka bişey degilCanim 2 aya iner baya ...