Onlara bakincada keşke olmasaydim diyorumSisken olur o mesela disciye gittiginde anestesiden yildiz tilbeye donersin 2 saat gecmez bide kibsen narkoz aliosun yuzunde bi suru islem yapiolar sisiosun herhalde o kadar olacak azcik sabret ve aynaya bakma eski fotolarina bak
Aynen ben de eski fotoğraflarıma baktıkça daha çok üzülüyorumOnlara bakincada keşke olmasaydim diyorum
Ne kadar oldu peki olaliValla benim doktorum simdi cagirsa gene olurum o kadar rahatti o kadar guzel gecto ve o kadar memnunum sukurler olsun
Ben de doktorumu cok seviyorumm sorun tamamen bende :) inşallah iki ay sonra ben de senin gibi düşünürüm2 ay 6 gunluk
Peki ilk zamanlar senin ne sorunun vardı ve zamanla gecti2 ay 6 gunluk
Gülüşü geçtim sıfatım kaydı arkadaşlar:))))Allah allah ne güzelbenim bakim gülüş hep değişti öf off
Korkma canım korkulacak birşey yok alışma sürecindeyiz biz :)bende estetik olucam ama bu yorumları okudukça korkuyom valla. ben hiçbi yerim değişsin istemiyorum :) sadece burnum biraz daha düzelsin yeter
Senin doktorun eli hafifmis bence çok sismemis:)Kızlar ben burnumun şiş halini çok sevdim keşke hep şiş kalsa :)
Evet zaten elleyince direkt kemiğe dokunuyorum yanlarda hafif şişlik hissediyorum ama dudaklarım ve yanaklarım hala şiş :)Senin doktorun eli hafifmis bence çok sismemis:)
Benim dudaklarım botokslu gibi :)Evet zaten elleyince direkt kemiğe dokunuyorum yanlarda hafif şişlik hissediyorum ama dudaklarım ve yanaklarım hala şiş :)
Ya korkma da zamanla olcagna alıştır kendini ben hemen düzelecek saniyodum ama daha çok varmış bebende estetik olucam ama bu yorumları okudukça korkuyom valla. ben hiçbi yerim değişsin istemiyorum :) sadece burnum biraz daha düzelsin yeter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?