- 27 Kasım 2012
- 54
- 1
- 98
- Konu Sahibi yellowblue
-
ben de gulerken gozlerım kayboluyor ve yabaklarım tombullasıyor
ama gülmekten asla vazgecmem. gülmek hele ki kahkalarla agız dolusu ne buyuk mutluluk ya
oyle an denk gelecek de ben de yuzum gariplesiyor diye gulmeyecem.
oyle bir sey olamaz
derste bile koyveriyorum valla bazen hocalara aldırıs etmeyip. gulmek guzeldir.
inadına gül
not: gozaltı torbalarım da iyice siser ha
suan lisedeyim ve senin yasadiklarini yasiyorum umarim bunu andacima falan yazmaya kalkmazlar cunku kaldiramam herhaldeAy bu benim konum :) Benim de gülerken gözlerim kısılır bir ara buna takmıştım. Lisedeydim o zaman arkadaşlarım bi saba tümer bi sen derlerdi gülmeyi de seven bi insanım çünkü, bi gün ya dedim niye söyleyip duruyorlar bunu, eve geldim gülerken kendimi izliyorum falan ay şurası kırıştı şurada gamze oluştu hoş durmadı burnum şu şekle girdi falan filan ama depresyona gireceğim ciddi ciddi :)) yıllığıma bütün arkadaşlarım sözleşip aynı şeyi yazarak başlamışlar sonra, gülüşüyle kıskandıran hırslı kız! Okuyorum, nasıl duygulandım anlatamam dedim ki niye takmışım ki o kadar tartışmışım herkesle bi sürü laf falan sokmuştum ay utanıyorum biraz çirkef de bi yapım vardı :)) insanlar sevimli sevimli dalga geçiyorlarmış sadece. Demem o ki canım, hiiiiç kafana takma, gülerken çirkin olabilen bi insan görmedim ben. Eminim çok güzel oluyorsundur yakın arkadaşlarınsa samimiyetinden değillerse kıskandıklarından öyle söylüyorlardır. Sevgiler :)
suan lisedeyim ve senin yasadiklarini yasiyorum umarim bunu andacima falan yazmaya kalkmazlar cunku kaldiramam herhaldepeki nasil yendin bu dusunceyi
Birsey soyliyim mi ayni benim gulusumu tarif ediyorsun
yani tam olara gozlerim kisiliyor yanaklarim sisiyor ve en onemlisi burnum genisliyor buyuyor :-(
Benim dişlerim takma. Damaklarım o takma dişleri tutmadığı için ortası ayrıldı malesef. Ben güldükçe arkadaşlarım hep dalga geçti. Yakın arkadaşım olsa güler geçerim ama baya küçük düşürmek için dalga geçtiler benimle. Ne yani şimdi onlar salak salak espriler yapıyor diye hep somurtayım mı.
Bak ben gülerken bunun "" gibi oluyorum özellikle diş kısmı aynı ben ama yine de gülüyorum sende gülersin artık bundan kötü değilsindir heralde
Evet sen gulme daha iyi olur dediler o gun bugundur rahat gulemiyorum halbuki ben gulmeyi guldurmeyi cok severim
Nasıl güldüğünün bir önemi yok..
Her şeye rağmen gülebilmenin önemi var , kafanıza çok takmayın bu konuyu ..
Arkadaşlar biliyorum biraz sacma gelebilir belki ben abartiyor olabilirim ama gülünce cirkin oluyorum yani aynaya bakasim gelmiyor napicagimi bilemiyorum ve bunun yuzunden surekli agliyorum gulerken sanki her an birisi birsey diyecekmis gibi geliyor icten gulemiyorum napicagimi bilmiyorum bana yardimci olur musunuz bu dusunceden nasil kurtulacagim :-((
Allah ağlayacak dert vermesin tatlım ya kafana taktiğin şeye bak kac yasindasin bu arada???
Amin.17 yasindayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?