- 1 Şubat 2019
- 157
- 116
- 18
- 32
- Konu Sahibi S u l i e t
-
İnşallah allahta razı gelmesin inşallah ben elimden geleni yapıcam.Geçmiş olsun. Bunlar mahkemede ispatlanır. Derdi buysa burdan süründürün. Hak etmiş okuduğum kadarıyla.
Mahkeme de ispat edildlmesi için elinizden geleni yapın Allah yardımcınız olsun
Hiç üzülmeyin, ispatlanabilir. Düşeceğiniz durumları düşünüp kendinize daha fazla haksızlık etmeyin. Arsızlara laf yetiştirmeye kalkmayın, bunun için de çabalamayın. Çok geçmiş olsun
Susup kenarda oturmayın, muhattap olmanız gereken mercilerde ispatlayın kendinizi. Ama geri dönecekmişsiniz gibi hissettim bendeSusup kenardan kendimi kurtarmaya bakayım yani geriside Allah’a kalsın artık illaki adalet yerini bulur. Ben mutlu olayım artık üzülmekten sıkıldım
Niyeyse siz geri döneceksiniz gibi geliyor bana, burada ilk konu açtığınızda bir sürü mesajlar yazılmış size, eşinizi her türlü kötülüğüne,onca yaşattiğı şeye rağmen geri dönmüşsünüz bu tapu olayıda hoşgeldin sürprizi olmuş eşinizin.
O yüzden umarım aynı hatayı yapıp geri dönmez ve türlü türlü kötü olayla karşılaşmazsınız diyorum sadece .
Normal olan hiçbir anne baba, evladının bile bile mutsuz olduğu bir evliliği devam ettirmesini istemez, ailenizi düşünüyorsanız toparlanıp bir iş araştırın, annenizin maaşından kesilen krediyi ödemeye çalışın.Aman allah korusun. Cahilce davrandım çok tek sebebim ailem üzülmesin diyeydi. Ama baktım evliliğimde daha çok üzülüyorlar anne anlıyor ciğerini bilmez mi. Bir kere üzülürler geçer artık napayım içimde zerre birşey kalmadı
Benimkiler de çok yapmaya çalıştı bunları. Evı arabayı kendi üstlerine aldırmak için kendilerini parçaladılar. Eşim asla ailesinin sözünden çıkmazdı. Ona dedim ki eger malları onların uzerine yaparsan , yarın sana birsey olsa ne bana ne çocuklarına bir kuruş koklatmayacaklarını biliyorsun değil mi . Düşündü oda bana hak verdi çünkü ailesi gerçekten çok acımasızdır. Sonuç olarak benım dediğim oldu. Ama senın eşinin de ailesinden bir farkı yok canım. İnsan ilk önce kendi eşini kendi ailesini düşünmeli. Anne baba kardesler daha sonra düşünülmeli. Yaptıkları şeyın tek amacı boşanma durumunda senden mal kaçırmak yani hırsızlık yapmak zaten sen bunu biliyorsun. Allah yardımcın olsun doğru bir karar vermişsin.
Çok vicdansız ve cok bencilmiş . Annenın çektiği krediden tut da kendi verdiğin maddi destege kadar herseyı ispatla ve hakkını söke söke al. Düğününde takılan takılara kadar. Böyleleri bunu hakediyor.Bende konuşmaya çalıştım. Hem çalışmamı istemiyorsun yoluma taş koyuyorsun hemde sözlerinde durmuyorsun dedim. Allah korusun ya başına birşey gelse hayatın ne getireceği belli olmaz sen ben ama öldün diyelim hiç mi düşünmüyorsun ardındaki ben yapacak diye konuşmaya çalışırken aaaa hiç aklımın ucundan geçmedi tapu için bunu yapacağını şeutansın sen dedi :)))) bizim evimiz değil onların dedi kestim attım orda muhabbeti zaten. İyi ben gidiyorum deyip çıktım. Düşünmüyor yanı
Çok vicdansız ve cok bencilmiş . Annenın çektiği krediden tut da kendi verdiğin maddi destege kadar herseyı ispatla ve hakkını söke söke al. Düğününde takılan takılara kadar. Böyleleri bunu hakediyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?